куды паехаць адпачыць
Пагаворым пра жыццё
|
26 мая 2018 г.
ад
alexey03
|
32 Адказу
|
1,100 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Навошта мне ехаць у Грузію, калі ў мяне Азов Сіці пад бокам? Ды і ехаць адпачываць у казіно – так сабе адпачынак))) Ну я ж сам таксама ў Абхазію езьдзіў… гады 4 таму)) Мне спадабалася🙂
А куды-небудзь за мяжу мне нельга..я невыязны😮
Дзіўны ты аднак. Сам пішаш давайце без палітыкі, а сам сюды гэты відос уціснуў. Ты ўжо вызначыся там як-небудзь. А тое, што камусьці падабаецца, а камусьці не – гэта чыста суб’ектыўна. Калі маёй сястрычцы спадабалася, прыкладам, а тваім родным не спадабалася, – гэта зусім нічога не азначае… Самому ехаць і параўноўваць трэба. 🙂
Я таксама пакуль невыязны. У Абхазіі і Грузіі прайшло маё дзяцінства, нарадзіўся ў Самегрэла ў горадзе Зугдзіды – гэта першы горад пасьля Абхазіі. Так што ведаю ўсю тамтэйшую прыроду і клімат, кожны куток знаёмы. Менавіта таму напісаў, што відос у самую кропку, але аўтар зачапляе палітыку, каб мы не заразіліся гэтым. Усяго добага і прыемнага летняга адпачынку.
У Абхазіі прырода, мора, Ріца, народ – усё клас. Толькі вось з умовамі пражывання і цэнамі (у крамах няма цэннікаў і цану называюць з бухты-барахты па знешнім выглядзе пакупніка) пакуль не ўсё гладка. Я не пра Гагру, Піцунду, Сухум у канцы-канцоў. Але вось у Гудаўце канешне ўсё ВЕЛЬМІ аскетычна, а ў Очамчыры яшчэ плюс да ўсяго і стрэмна. А так мне Абхазія спадабалася (быў два гады таму)
у Лазарэўскім раёне горада Сочы ёсць выдатны ІВС. бясплатнае харчаванне, па вечарах праходзіць дыскастэка на плошчы недалёка, дзяўчаты танцаваць прыгожыя. а самае галоўнае гэта пальмы ў решкі і лічэбны марскі паветра. ўсім раю.
а я Крыт абажаю, у мінулым годзе адпачывалі з мужам 11 дзён, упісаліся ў 1 500 EUR , уключаючы экскурсію на Санторыні. Захапленне!
🤩