куды паехаць адпачыць

Пагаворым пра жыццё | 26 мая 2018 г. ад | 32 Адказу | 1,100 Праглядаў | 1 Рэакцыя
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.
spartack, 27 мая 2018 г.
Гары ў Абхазіі займаюць амаль усю тэрыторыю рэспублікі. Закранпаспорт у Абхазію расіянам не патрэбны, мяжу можна перасякаць з паспортам РФ. Гэта значыць для звычайнай турыстычнай паездкі візу таксама афармляць не трэба. І яшчэ на ўсякі выпадак, доўжніка нават у Абхазію не выпусцяць пры суме до [...]

Навошта мне ехаць у Грузію, калі ў мяне Азов Сіці пад бокам? Ды і ехаць адпачываць у казіно – так сабе адпачынак))) Ну я ж сам таксама ў Абхазію езьдзіў… гады 4 таму)) Мне спадабалася🙂

spartack, 27 мая 2018 г.
Гары ў Абхазіі займаюць амаль усю тэрыторыю рэспублікі. Закранпаспорт у Абхазію расіянам не патрэбны, мяжу можна перасякаць з паспортам РФ. Гэта значыць для звычайнай турыстычнай паездкі візу таксама афармляць не трэба. І яшчэ на ўсякі выпадак, доўжніка нават у Абхазію не выпусцяць пры суме до [...]

А куды-небудзь за мяжу мне нельга..я невыязны😮

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
spartack, 27 мая 2018 г.
tanunaxxx, ехалі ў мінулым годзе, у мяне сям’я ў Абхазію і ўсё ў кропку таксама як у гэтым відэаблогу. Да гэтага кожны год ездзілі ў Грузію, а тут сястра ў Абхазію паклікала, яна там замужам за абхаза, у іх там сваё прыдарожнае кафэ, не ўтульна стала і паехалі, на жаль маім не вельмі спадабала [...]

Дзіўны ты аднак. Сам пішаш давайце без палітыкі, а сам сюды гэты відос уціснуў. Ты ўжо вызначыся там як-небудзь. А тое, што камусьці падабаецца, а камусьці не – гэта чыста суб’ектыўна. Калі маёй сястрычцы спадабалася, прыкладам, а тваім родным не спадабалася, – гэта зусім нічога не азначае… Самому ехаць і параўноўваць трэба. 🙂

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.
AydarKaribullin, 27 мая 2018 г.
Дзіўны ты, аднак. Сам пішаш давайце без палітыкі, а сам сюды гэты відос уціснуў. Ты ўжо вызначыся як-небудзь. А тое, што камусьці падабаецца, а камусьці не – гэта чыста суб’ектыўна. Калі маёй сястрычцы спадабалася, дапусцім, а тваім родным не спадабалася – гэта зусім нічога не азначае… Самому [...]

Я таксама пакуль невыязны. У Абхазіі і Грузіі прайшло маё дзяцінства, нарадзіўся ў Самегрэла ў горадзе Зугдзіды – гэта першы горад пасьля Абхазіі. Так што ведаю ўсю тамтэйшую прыроду і клімат, кожны куток знаёмы. Менавіта таму напісаў, што відос у самую кропку, але аўтар зачапляе палітыку, каб мы не заразіліся гэтым. Усяго добага і прыемнага летняга адпачынку.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
45
Публікацыі
1 657
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
14 кра 2017 г.

У Абхазіі прырода, мора, Ріца, народ – усё клас. Толькі вось з умовамі пражывання і цэнамі (у крамах няма цэннікаў і цану называюць з бухты-барахты па знешнім выглядзе пакупніка) пакуль не ўсё гладка. Я не пра Гагру, Піцунду, Сухум у канцы-канцоў. Але вось у Гудаўце канешне ўсё ВЕЛЬМІ аскетычна, а ў Очамчыры яшчэ плюс да ўсяго і стрэмна. А так мне Абхазія спадабалася (быў два гады таму)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
205
Публікацыі
2 563
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
9 лют 2018 г.

у Лазарэўскім раёне горада Сочы ёсць выдатны ІВС. бясплатнае харчаванне, па вечарах праходзіць дыскастэка на плошчы недалёка, дзяўчаты танцаваць прыгожыя. а самае галоўнае гэта пальмы ў решкі і лічэбны марскі паветра. ўсім раю. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Novice
Ранг
1
Рэпутацыя
0
Публікацыі
39
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
11 кра 2018 г.

а я Крыт абажаю, у мінулым годзе адпачывалі з мужам  11 дзён, упісаліся ў 1 500 EUR , уключаючы экскурсію на Санторыні. Захапленне!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
3
Публікацыі
287
Падпісчыкі