куды паехаць адпачыць
Пагаворым пра жыццё
|
26 мая 2018 г.
ад
alexey03
|
32 Адказу
|
1,099 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Усе мы любім бываць у новых месцах, атрымліваць пазітыўныя эмоцыі, даведвацца нешта новае пра быт і нацыянальныя традыцыі іншых народаў. І пажадана, каб усе нашы выдаткі не перавышалі межаў бюджэту. Разгледзім жа месцы для адпачынку, якія не толькі пакінуць у нас прыемныя ўражанні, але і зэканомяць сродкі на рахунках.
Усе ведаюць, што краіны Паўднёва-Усходняй Азіі з’яўляюцца таннымі для нашых суайчыннікаў. Нягледзячы на папулярнасць гэтага напрамку, Тайланд і яго востраў Ко-Ланта могуць задаволіць густы аматараў пляжнага адпачынку і не занадта абцяжараць ваш кашалёк.
Напрыклад, бунгала на беразе або ў 1-2 хвілінах ад узбярэжжа будзе вам каштаваць каля $15 за ноч. Водгукі пра цудоўныя пляжы і крышталёва чыстую бірюзавую ваду разам з агнянымі зацемкамі нікога не пакідаюць абыякавым. Купіць прадукты або паабедаць у рэстаране – застаецца на ваш выбар. Кошт паўнавартаснага ланчу складзе ўсяго $7 на двух асоб. Менавітымі прыемнымі цэнамі Андаманскае ўзбярэжжа радуе гасцей у разгар сезона.
дзіўная тэма
а галоўнае абшырная
і на якія шышы,слоты жруць усе
я яшчэ вучуся пісаць)))))))
На хера ты гэта сюды ўставіў? На Кубе таксама ўсё танна. Танней не прыдумаеш. Туды дабрацца спачатку трэба. А за гэтыя грошы, каб туды дабрацца, у Расіі маці можна выдатна тыдзень адпачыць. Месцаў мора. Пачынаючы з Карэліі і Абхазіі і сканчаючы Крымам. Сэрвіс, канешне, так сабе, але можна паўдыкаром стартануць.
Дык на хуй такі адпачынак патрэбны! Лепш адпачыць раз у пяцігоддзя, але з поўным сэрвісам, чым кожны год ехаць дыкарамі.
А тут колькі людзей – столькі і меркаванняў. Так што не ной. 😎
Дык і смаж там сваіх бараноў дзікаром, а мы як-небудзь назбіраем і паедзем у Дамінікану, смажыць Дамініканак 🤠
Ты для пачатку з кватэры выйдзі. Падарожнік. 😁
Не, не хачу, там на вуліцы дождж і вецер 😁
хлопцы не срацеся кожны дрочыць хто як хоча!!!!!!!!!!!!!!
я, калі ёсць магчымасць нармальна адпачнуць, то еду адпачываць і не шкадую грошай, адпачываць трэба так, каб было што ўспомніць!!!!!!!!!
а жраць і смяяцца будзеце дома!на адпачынку трэба адпачываць і ні пра што не шкадаваць!!!!!!!!!!!!!!!!
па тыпіку адно магу сказаць. У Тайландзе сезон пачнецца ў кастрычніку. Цяпер пісець! Жара чаргаваная са злівамі.
у В’етнаме тое ж самае плюс вільготнасць, якая тупа не дае дыхаць. Прасидзець месяцацішко ў 12-даляравым бунгала пад вентылятарам выбіраючыся на паўгадзіны ўначы на вуліцу (каб не здыхнуць) ну яго наф.
Будапешт, так. Там танна, рэальна танна. Я ў маркеце (не памятаю, Спар мабыць) на Октагоне купіў кава, сыр, вяршкі, хлеб і цукар за 3 еўра! Праўда бамжоў і цыган там штопесдец. А так, прыгожа, так. Ланцужны мост, Рыбацкі бастыён, бок Пешта, ды і набярэжная Дунаю з акна трамвая № 2 таксама нішто. Будапешт на 2-3 дні не больш. Потым заіпе.
А якім бокам тут карціна Далі робіць ? Дзе лагічная ўзаемасувязь з тэмай ? Што ты там курыш, Аляксей ?
Ён, напэўна, хацеў яшчэ пра Фігейрас напісаць, але ўдалося толькі картінку ўставіць 😁
проста вось прыгожа і ўставіў!!!!!!!!!калі не падабаецца не глядзі йдарушка…….))))))))))
логіка што ад перагрэву сонца могуць і тыгры прысніцца і слоны на парашутах скакаць))))))
Едзьце да мяне на радзіму, не пашкадуеце. Там я нарадзіўся і прайшло маё дзяцінства.
😁 Ну, творы Далі, Пікасо, Малевіча глядззяцца пад цяжкімі наркотыкамі, не выходзячы з дому)))
У Карпаты.. жыллё +-20уе суткі (за такія бабкі арандавалі дом ..два паверхі )з відам на лес..(у гэтым месяцы)..Пакуштаць у рэстаране +-30уе з пойлам на двух.(можна гатаваць і самому) мангал альтанка паветра.. прыгажосць..
агась – даўно запрашаюць на тваю радзіму – і вельмі хочацца – але то бабла няма то тое іншае 😳
У Абхазію сястрычка ездила нядаўна адпачываць. Вельмі спадабалася, кажа.
tanunaxxx, ездила в прошлом году у меня семья в Абхазию и всё в точку также как в этом видео блоге. До этого каждый год ездили в Грузию, а тут сестра в Абхазию позвала, она там замужем за абхаза, у них там своё придорожное кафе, не удобно стало и поехали к сожалению моим не очень понравился. Только ради Бога ребята если делимся впечатлениями про отдых, то пожалуйста без этой политики. Оно не наше дело, пусть им занимаются тем кому нечем заниматься и хотят рассорить дружный народ. С тобой не спорю исходя из этой пословицы: Хорошо там где нас нет 🙂
Мае продкі кожны год у Абхазію ездзяць 🙂 Ім падабаецца… а сам я не аматар мораў, мне больш горы і які-небудзь экстрэмальны адпачынак 😎
Або за горад да цёплага возера з шашлычкамі. Або ў Крым
Горы ў Абхазіі займаюць амаль усю тэрыторыю рэспублікі. Замежны пашпарт у Абхазію расіянам не патрэбен, мяжу можна перасякаць з пашпартам РФ. Гэта значыць для звычайнай турыстычнай паездкі афармляць візу таксама не трэба. І яшчэ на ўсякі выпадак, доўжніка нават у Абхазію не выпусцяць пры суме доўгу ад 10 тысяч рублёў. Хоць гэтая рэспубліка лічыцца акупаванай РФ. Кстати калі вы любіце экстрым і азарт, то вымушаны расчараваць, што ў Абхазіі казіно пад забаронай, а ў Грузіі ўсё легальна як у Лас-Вегасе, адзінае абмежаванне забарона гуляць грамадзянам Грузіі да 21 года, а замежным – да 18 гадоў, а таксама асобам з гульнявой залежнасцю.