Крыптабос: шлях на дно.
Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы
|
19 лістапада 2024 г.
ад
lopata999
|
425 Адказаў
|
11,635 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
)) а калі” заўтра” або” сёння” Чэмпіён будзе зноў у Пошы ў партнёрцы, гэта будзе новая інфа або старая? Я дакладна ведаю праз якое казіно я рэгіўся ў Чэмпіёне)))або Джой “сёння” забарыць гуляць з РФ чыста па палітычных матывах
Не расказвай…казкі!!Табе ў апошні час толькі б сказаць што ці?!Джой ікс заўсёды плацiлi i плацяць i ніколі да іх пытанняў не было !!!Гэта быў джой з такою ж назваю, яго заблакавалі і тэму зачынілі па іх, спытай у адміністратараў!!Што ты кажаш за дурні сёння?!У Пошэй, Джой іІкс грошай незлічона і гульцоў яшчэ больш, усе яны заўсёды ўсім плацілі і плацяць.Вось учора 48.000 вывёў, праф знізу, тры мінуты на крыптакошельку біты былі!!!!
І так!!Усе Гуляюць у Пошэй!!!!!!Амаль усе форумчане туды час ад часу заходзяць, а частка Пастаянна катае, так Джой ікс гэта не Вавада табе скрыптавая, яны калі дадуць гульню, то дадуць, мала не пакажацца.Палова рунета ў іх гуляла і гуляе, што ты такое ўвогуле нясеш цяпер!?
Зіг заг перастань без доказаў нясці незразумела што!!!!!!!!!!
Па цКРыптабоссу….перстаў ён гуляць увогуле, калі толькі ты 10-20$ выйграў і вывёў, то тады я табе веру, гэта так, столькі яны могуць даць на час
І пры чым тут зноў твой цкотовскі скамной днішэнскі Чэмпіён!?Навошта ты яго зноў сюды прыплятаеш?!🤣🤣🤣
Я ўсё разумею, пра што ты гаворыш. Прывяду просты прыклад, вазьмём гульню Endorphina Эміраты: больш за 15 тыс спінаў было пустых, баланс не тое што не трымаўся, а проста без аддачы ў нуль сыходзіў, далей калі панізіў стаўку, даў х5000 але гэта ўжо не ратавала сітуацыю, мёртваму прыпарка.. вырашыў фуй з ім солью астаткі па 250 руб., ўвогуле за 30 спінаў давіў два разы па 1000 і х500. Вось і скажы – RTP нармальна працаваў ці не?
Што менавіта спрабавалі мне данесці!Нагадай, калі ласка!
Тое што ты мураўей
Не, я Леў!
А ты!?
Зайдзі ў свой кабінет і паглядзі, у якіх тэмах дзе і калі табе пісаў Пронін
У выніку ён табе нічога не змог перадаць!!!!!
Да пры чым тут тэмы чатырохгадовай даўніны,якія ў прынцыпе не датычацца гэтай тэмы!!Цкриптобосса тады нават не існавала!!Што ты ўвогуле нясеш?!Ты пра што ўвогуле!?)(
Цябе ж быццам не Васіль завуць,наколькі я памятаю!
У нас на працы абед пачынаецца,вось зайшоў на форум і апетыту сабе трохі сапсаваў, такую тттичь чытаць – не пра што, напэўна пайду я………
Пры тым, што тваё меркаванне – гэта не верх ідэі!!!! Я не навязваю сваё меркаванне!!!! Мне пафіг, хто гуляе ў крыптабосе ці не, я напісаў, што я дэпнуў, мне вывелі, узнікла праблема, прапанавалі яе вырашыць. Я ўжо маўчу, што Рио за апошні час выводзіў усё чыста, проста пісаць неахвотна, пачнёш сваё
А Джой для мяне гэта русафобскі адстой.
Да пры чым тут Рио ўвогуле і твае выводы там, Чэмпіён прычым цкотовский, прычым тое, што мне тры адміна казалі чатыры гады таму па тэме аб слотах, трансляцыях і скрыптах🤣я ўспомніў дарэчы, прычым тут Джой(які кстаті не русафобскі і там усё чотка!)Калі тэма пра Крыптабос і яго сетку!?)))Лол….Зіг -заг ,дружаче🤣……Тэма пра Крыптабосе,Алло,Прыём,як мяне Чутна?!)
НУ ты і 🤽 вотерполіст!Начинай играть в шахматы лучше,оно полезней будет!
Як заўсёды бла бла пустазвон!!!
Не-е-е-е, сябрук!! Як заўсёды шмат кажу і ўсё па сутнасці пішу і ўсё АД і ДА!
У адрозненне ад некаторых!
Ну не)))) тое, што ты так думаеш, гэта не азначае, што так і ёсць
У криптобосса вельмі дзіўная бонусная палітыка… То бок іх адключаюць без якіх-небудзь тлумачэнняў, але пры гэтым кажуць “ну вы гуляйце, можа вернём бонусы”… Эмм, а вы хто? Можа ўсё ж павінна быць так: “вось вам бонусы, пагуляйце ў нас, калі ласка”…
Як мяне гэтае іх пастаноўка пытання разарвала… І поінт з імі з бэдэпамі, амаль нідзе ўжо не даюць, але гэтыя ўмудраюцца нават дэпазітныя адключыць.
То бок, па іх меркаванні, гэта я павінен заслужыць нейкую іх лаяльнасць. Бред.
А пытанне просты – дастаткова ўказваць прычыну адключэння
Іх бонусная палітыка простая і падобная на старыя праекты ад SoftSwiss.
Сачыш за акаўнтам, каб сума тваіх дэпазітаў не перавышала суму атрыманага бонуса – вось і ўсё. Я да таго, што час ад часу трэба дэпанаваць і без бонусаў, каб паказчыкі не перавысілі.
Табе вернуць бонусы на акаўнт, пасля таго як гэтыя паказчыкі зменяцца, ты можаш сам палічыць і даведацца гэтую суму, кепска, вядома, што яны не могуць у чаце самі палічыць і назваць яе.
Ну я і кажу, што прасцей указываць прычыну, а не эфемернае “грайце, і можа падключым бонусы”. Пры гэтым у мяне ўсе дэпазіты ў іх былі без бонусаў, але я калісьці даўно пару разоў атрымліваў бездеп
Пагоджуся! І больш за тое, думаю, бонусы ІИ‑праграма выдае сама, у адпаведнасці з нейкім зададзеным алгарытмам, асабліва не вельмі разумным, далёкім ад гульні праграмістам, таму менавіта менеджмент, а тым больш звычайныя сапорта не могуць на выдачу плюшак уплываць у прынцыпе ў іх сетцы!
Калі б так было, мне адключылі бонусы, калі я з кэшбэка вывёў суму, кратную 300 самому кэшбэку, пры гэтым застаўся ў вялікім мінусе ў іх. Але таксама, маўляў, дэпайце, можа і зноў уключым. Тое ж не разумею, быццам я нешта павінен заслужыць, у выніку прайгралі толькі яны, рахунак заблакавалі.
Прыйшло на пошту паведамленне – працуюць папаўненні на карты і па сбп.., бла бла ўсё тып-топ у нас… Зайшоў, дэпнуў па нумары карты… дэпазіт не зарахаваны! Пішу ў падтрымку, кідаю ўсе скрыншоты аб папаўненні і пачынаецца – прадставіце чэк з пячаткай банка. Я кажу – так на скрыншотах відаць транзакцыю і ўсе неабходныя дадзеныя, тым больш сума дэпазіту УНІКАЛЬНА, у такі час менавіта такая сума выляцела, не роўная – скрын з іх сайта прадставіў… Не – кажуць – дашліце афіцыйны чэк. Ну не пытанне, запытаў, прыслаў! Прайшло двое сутак – ні адказу ні прывіта… Пішу: Так вы думаеце зарахоўваць? – адказ: прадставіце выпіску па рахунку з рухам сродкаў)))))) Прывітанне, канфетка!., а скрінаў, афіцыйнага чэка, не дастаткова было і чаму маўчалі двое сутак…, ну ладна кідаю… праз суткі зарахавалі. Такая ж сітуацыя з Драгон мани, але ім хапіла скрінаў і зарахавалі праз 24 гадзіны.
Так вось пра што я – Мне важны быў дэпазіт менавіта ў гэты момант, і я пацярпелая бок, а криптобосс – ТОП казіно з высокім рэйтынгам (ну гэта нам спрабуюць уціснуць). АЛЕ на Драгон падобныя праблемы мне вырашаюць за 12-24 гадзіны, а то і хутчэй. І Драгон – ніжэй рэйтынгу, і не выёжваецца фразамі ў нас самае высокае RTP, мы топы, хоць RTP не горшы!!! І Драгон за такую сітуацыю даў бэдэп з вэйджэрам х5, а гэтыя топы сказалі: выбачайце, нічым дапамагчы не можам, усяго добрага, бонус Вам не прыпісаны(((
Гульнявыя!!!сКрыптабосс прызямліўся ўжо на Дно і вось-вось яго праб’е,так што тэму можам закрываць!!!👍💯🤣
Гульняў там больш НЕТ і думаю ужо і не Будзе ніколі!!!Так,палудэшманскі, сапраўды ліцэнзійны Каз,з мінімальным гульнявым пулом,то ёсць колькасцю гульцоў, адпаведна Перамагаць Вам там ніхто не дасць ніколі ў Прынцыпе і гэта трэба разумець!!!!!
Вось толькі на гэтым тыдні занес там прыкладна 15 тысяч баксаў. Так што твая думка – толькі твая.
Тоже прыходзіла такое паведамленне, што ў нас тыпа ўсё ОК з дэпамі і вывадамі на карты і праз СБП, але зайшоў у іх “тэлегу” – усё як звычайна, народ жаліцца, што па некалькі дзён дэпы чакаюць і вывады стабільна адменяюцца па картам і СБП. Так што нічога яны ў сваёй сетцы не наладзілі, усё такія ж праблемы.
Веру!!!Мая думка,але чамусьці ў мяне Ўвогуле ў прынцыпе на Скрыптобосе нічога не гуляе ,ніякія слоты і так ужо паўгода,а я таксама не на маленькія гуляю,павер мне і калі б гуляла,то перайшоў бы ў рэжым хайролу да іх адназначна,але сэнсу не бачу .
Калі яшчэ і відос апублікуеш які і скрыншотаў з іх адрасам і тваім профілем на фоне ,то кошту тваім словам не будзе,праверым🤔🦸!
Больш за 3мб не ўстаўляе відэа. Асабіста табе, калі трэба, скажы, я запішу відэа экрана.