Кошелек Алтын
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
9 March, 16:45
ад
lk78lk
|
233 Адказу
|
3,296 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@anutka89 доўга вярталі?
У мяне ўжо каля 3 гадзін руху няма…
@ser7217 на працягу пары гадзін. Я ўчора раніцай ім напісаў, таксама з джэтана выводзіў, яны пакінулі заяўку спецыялістам і ну прыкладна 2-3 гадзіны і грошы былі на байбіце. Яны ўвогуле казалі, што ў буднія дні будуць вырашаць гэтае пытанне, але ўчора вырашылі.
@ingibordadapkuna зразумела… у мяне з моманту перадачы заяўкі спецыялістам прайшло гадзіны дзве з паловай, а да гэтага яшчэ палова гадзіны размаўлялі з аператарам)
@ser7217 павінны вярнуць, шчыра кажучы, сам быў вельмі здзіўлены.
Ну вернуць-то вернуць. Толькі вось навошта вы менавіта з казікаў выводзіце адразу на Алтын?..
@nuk0s я з Вавады выводзіў, без праблем усё прыйшло. Чаму менавіта з Джетона не прыходзіць, дзіўна.
@ingibordadapkuna з дракона таксама чалавеку не прыйшло. У іхнім чаце бачыў скаргу.
@ser7217 не якой вэрыфікацыі, гэта гарачы крыптакашалёк. даўно карыстаюся і раблю такія маніпуляцыі,😉
@nuk0s ну я больш з джэтана на алтын не вывожу, толькі на байбит і ўжо з байбіна далей
@ingibordadapkuna вось, гэта іншая справа! Я сам так жа раблю!
@nuk0s не ведаю, што мяне падштурхнула тады паставіць вывад на алтын. Мне было ляно кідаць з кашалька на іншы кашалёк. Але цяпер хоць бы буду ведаць
@ingibordadapkuna прыгожа тое, што колькі ты ставіш на вывад у JetTon, столькі і прыходзіць табе на Bybit. Розніца можа 10р максімум.
@mikrotik123 так, толькі ў адрозненне ад Антарктыка алтын нармальны, а не скам.
Гэты кашалёк у якім казіне можна верыфікаваць ? Казіно для Расіі
@dimagrig ты ў казіно яго не верыфікуеш, гэта звычайны крыптакошалёк
@artem2801 згаджаюся, мяне ў першую чаргу абмен задавальняе. Не часткамі, а адной сумай
Паспрабаваў папоўніць, але з чужой карткі. Дэп заблакавалі з-за гэтага …
@dimagrig у іх папаўненне і вывад толькі на свае.
@anutka89 ну я зразумеў, спытаў у чаце і зменаў не чакаецца. Ладна, хаця дэп назад вярнулі
@dimagrig Гэта я ч Цыпусом так лоханулася. Я чамусьці прывыкла, што ствараеш кашалёк і перакладаеш як хочаш і куды хочаш. Тыпа Юмани. І тут такая ж фігня. Я правільна разумею, што ў каз дэпяць з Алтына нельга і вывесці з каза нельга?
@lana888 не спрабаваў, не ведаю, таксама цікава
Медыя ад удзельніка
@lana888 дэпіць не ведаю, выводзіць нельга
@lana888 тады навошта ён патрэбны?
@anutka89 На чужыя карты можна выводзіць.