Конкурс на максімальнае памнажэнне ў казіно RioBet
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
17 чэрвеня 2016 г.
ад
RioBet_Anna
|
61 Адказ
|
3,371 Прагляд
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ты мяне яшчэ будзеш вучыць, флудзіць мне тут ці не……
Твая карцінка азначае толькі тое, што ты гуляеш у РИО.
Зразумей правільна, ты сапраўды падазрона з’явіўся.
Ну і ўдачы табе, калі ты сапраўды выпадкова сюды трапіў.
Далучаюся… Але асабіста ў мяне яшчэ больш выклікаюць падазрэнне асобы, якія пачынаюць апраўдвацца і нешта даводзіць!)
прыз атрымаў, усім дзякуй
цяпер знікнеш так жа, як і з’явіўся? 😁
І нешта я не бачу вынікаў тут на форуме….
Падсадны прыйшоў. Лайно паказаў скрыншоты і пайшоў. У гэтай канторы нічога не выйграеш. Як яго там, забыў. Карэш Міледы можа падказаць – Нуріён або як яго там, па-мойму не Нуріён. Не памятаю.
Хайролер.. у пошуках халявы ў інтэрнэце)) зайшоў да нас на форум.. І забраў супер прыз, злёгку нахаміў пастаяльцам. Давай лепш пруфы на свае аккі .. са старонніх рэсурсаў, паглядзім, чым ты там дыхаеш )) калі толькі РИОбет і побач, нашы сумневы не беспадстаўныя)). Калі сумленны лудзік .. віняй за хамства.
Не было відаць прыгожых слоў прадстаўніка, які віншуе пераможцаў і раздае прызы.
У конкурсе было некалькі месцаў. Раздаў бы астатнія хаця б тым, хто тут флудзіў)))
Але бюджэт, хутчэй за ўсё, не дазволіць)
😁 😀 😁 😀 😁 😀 😁
шыкарны конкурс – прызы ў пойнтах, мін. стаўка 10 р. 😁 Тут сумневы – рублёў 200 укладаць, а тут мін. стаўка 10 р. 😁 Ацаніў жарт і само крывое казіно, спачуваю таму, хто прайграў там 3.5к, відаць гэтаму падсаднаму і ўляцелі грошы
Ганна, давайце мне ўжо тыя фрыспіны 🙂
І па якой стаўцы яны? 😏