Конкурс на максімальнае памнажэнне ў казіно RioBet
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
17 чэрвеня 2016 г.
ад
RioBet_Anna
|
61 Адказ
|
3,368 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я спакойная )) Напісала проста, каб ведалі. Але адыгрыш у нармальных слотах 50-60% – гэта жах, канешне
На гэты раз ты ўжо дакладна на астравы са мной паляціш ))) 😜
А з якога, дарэчы, перапугу ў іх так? У 99% выпадкаў гэта 100%, а часам на некаторыя слоты ставяць павышаны працэнт.
На Бермуды небось….. І забудзеш там мяне і я згублюся і ўсё, кароч. :50:
Бо новы ўзровень у казіно )) Ёсць больш за 100% у некалькіх і нават парачка па 200-220%, але тыя, што мне падабаюцца, мала. Нават на рулетцы % адыгрышу больш, чым у некаторых слотах ( http://riobet.com/#info/game-rules )
Не, не забуду, )) я спецыяльна там цябе пакіну 😜 😜
На форуме некаторыя прадстаўнікі іншых устаноў рабілі конкурс, дзе можна было з дэпазіту ў 10р гуляць і прызы былі больш уражлівыя. А ў вас як-то скромненька пры мінімальнай стаўцы на спін у 10р…
ну вось і даўно чаканыя х259 😝 😝 час 6.01 па МСК ник Proffi12
2 гадзіны таму адправіў паведамленне і дагэтуль няма(
так проста для справаздачы, бон адмыў у джэкпотаўных слотах і на апошак х100
Давайце прывітаем адзінага ўдзельніка конкурсу, які з’явіўся на форуме ў дзень, калі конкурс аб’явілі, і, цудам злавіўшы такія высокія множнікі!
адным словам проста lol, цябе ніхто не прасіць удзельнічаць, можа табе грошы даць? я хз што за людзі такія) я прыйшоў з форума кулстена
ну так таму я за яго болею)))))))
бон адмыў у конкурсе перамог ну проста супермэн(не прыхільнік сусветнага змовы. але часам некаторыя моманты наводзяць на думкі))))
ці цікава, пасля конкурсу адразу знікне?
а ты што думаеш?🙂) я ўпэўнены ў гэтым на 90 працэнтаў
я прыйшоў з форуму кулстена
дзе гэта
а ты што самы разумны і багаты? дык давай грошы – не пытанне, раздай выйгрыш
і каб унесці яснасць я зарэгістраваўся для ўдзелу ў конкурсе ад казіно Дрыфт!
ага і яшчэ там цябе кінуць, а потым памінай, што цябе нібы і не было?
грошы трэба браць, пакуль прапануюць і не прапалі)))
Пруф, калі ласка. Што за форум, як даведаўся пра гэты форум і конкурс.
І яшчэ. Адкуль у цябе за дзень 31 лайк ?
праўіламі гэта ж не забаронена
і ў конкурсе толькі адзін актыўны ўдзельнік прымае ўдзел
гэта ўжо жаднасць праяўляецца
Паважаная Анна. Прашу вельмі ўважліва і падазрона паставіцца да гульца @proffi12
З’явіўся ён у дзень конкурсу, ніхто яго тут не ведае. Адкульсьці ў яго рэпутацыя за адзін дзень стала 31 і усё ў такім духу.
Вы ж глядзіце. Мы народ падазроны.
Прычым настолькі падазроны, што і на вас можам падумаць 😁 😀 😁
Не забаронена. Згодзен. АЛЕ.
Я, напрыклад, больш давяраю форумчаніну з пэўным тэрмінам знаходжання тут як мінімум.
дык,а розніца то на дзесяць прызавых мес два ўдзельнікі, я разумею там была барацьба за кожнае месца, і такі залётны ўсіх абагнаў на фінішы
гэта асабістая справа кожнага, завісаць на форуме ці не
актыўнасць тут заахвочваецца, але не трэба з ёю на галаву лазіць, і казаць я вось актыўны,а ты не
А справа прынцыпу.
Актыўны-неактыўны то адно. А тут чалавека ўвогуле не было. І якімсьці цудам ён з’яўляецца і першае месца бярэ. Зразумела, што калі двое прэтэндэнтаў гэта нескладана. Але ўсё ж.
Запроста можам падумаць!) Можа патрабуем дакументы на праверку?)))
гугл у дапамогу табе) а як ты думаеш, людзі форумы знаходзяць, я даўно граю ў Riobet і адсочваю іх акцыі ў інтэрнэце
То ў цябе якісьці форум кулстена, цяпер гугл….
вось табе пруф у хвост, сума не важна, на дату паглядзі! і хопіць флудзіць тут ужо