Кэт казіно ашуканцы. Не выплачваюць выйгрыш 5 400 000
Абмеркаванні сумніўных казіно
|
30 студзеня 2025 г.
ад
VALENTINA1949
|
1,829 Адказаў
|
61,877 Праглядаў
|
32 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@samson1993 ну, бывае, калі акцыя няблагая і дэп мінімальны, а так паглядзіш – скаргаў няма, няма такой ахоты дэпнуць, нават тую двушку, не дай бог занясеш, там і не выведуць
@thee4 у мяне тут было 350 руб на піастрэ, каюся, гэтым ідыётам депнуў! Навошта 🤦, для іх нават такіх капейак шкада!
@gans2115
Прызнанне – першы крок.
@samson1993 Толькі дзеля бонуса на дэп, які прапаноўвалі. Был гатовы да таго, што не будуць выводзіць. Проста дробныя то сумы яны выводзяць, а за вялікімі і не ганяюся ў іх, ведаючы іх падногатак.
@gans2115
сам бывае па 500 дэпаю пад спіны хах
да пафіг, бывае 5к дасць хах, на большае не разлічваю, гэта нерэальна
@olvlav так мне нават 500 шкада ўкласці ў іх сетку
я ўвогуле не разумею як туды людзі дэпаяць , яны ж скатыліся горш няма куды
@banner1 ну яны хоць +- выплачваюць. Ёсць казікі нашмат горш за іх.
@archangel0701 ну вось бонусы ў іх асобная гісторыя , што пасля гэтага нават не хочацца дэпаць туды
@banner1
плюс у тым, што па фрыспінах, калі дэпаць і адразу іх не круціць,
а з рэальнага падняць і потым вывесці, фрыспіны застануцца
на гэтым плюсы гэтага казіно скончыліся)
Я там було заносіў не дрэнна, іксы нядрэнныя лавіў, але потым калі гуляў чамусьці былі вялікія прайгрышы і жабрацкія бонусы пастаянна давалі, так-што не скажу, што ў іх чыстае казіно.А што да вываду праблем не было да 2-5 гадзін і грошы былі на рахунку пасля вываду.Я заблакаваў акк як тут не выплацілі жанчыне-ШАХРАІ!!!!!
@olvlav да калі б быў нармальны макс-кэшаўт, было б выдатна, а так – поўны бред
@banner1
так бывае х10 ад сумы
цяпер такі ёсць на дэпазіце увогуле 250 100 спінаў
ну што-то ўсё роўна не хачу ў лайно лезці пакуль што)
@archangel0701 казікоў горшых за катаў няма!! Так, ёсць лепшыя, нешта тыпу вулканоў, але гэта не казікі, гэта так, насрана! А рэальна казікоў няма горш за Котаўскую сетку!
@gans2115
Сетка банды, сетка дозен спинс, сетка снетч, першае, што ўспомніў.
Так шмат хто горшы за Котаў)
@misha55 ну Міш, ну гэта не казіно зусім, я ж напісаў! З тых каго можна назваць казіно ! 🎰
@samson1993 гуляюць у асноўным пад бонусы або тыя, у каго там ужо ёсць верыфікацыя. бо без верыфа там нічога рабіць, выйграеш і табе проста вынесуць увесь мозг
@malenkiiprinc відаць ці навічкі толькі ці тыя, хто тупа правілы і ўмовы не чытае! Асабліва гэта датычыць тых, хто там бонусы бярэ, ну гэта ўвогуле настолькі глупа і неразважна!
Ну можа яшчэ адна група людзей, гэта тыя, каму ў радасць 1000 выйграць. Нават калі абрэжуць з 200 тысяч да 5000 тысяч і чалавек рады гэтым 5000! Асабіста для мяне гэта быў бы піз…ц( выйграць 200к якімсьці цудам у гэтай сьмеціцы і атрымаць з іх толькі 5000).
Быў тут адзін мне даказваў. :))) ну я ж хаця б 5000 атрымаў, бегаў радаваўся :))
А чаму тэма не зачыненая? Бабулі не вярнулі 5.4 мульта?)
А ўсё прачытаў, пытанне не вырашана, і як добра, што я ўжо больш за год не гуляю ў сетку катоў – а то так раз у 5 гадоў занясе, і потым будзеш тут сядзець спрабаваць вярнуць грошы)
@maliteg
Да гэтага часу гляджу на “кідалово” з выйгрышам ВАЛЕНТИНЫ і не перастаю дзівіцца гэтаму УСЁ!… і дзе санкцыі, дзе сам выйгрыш?!
Ну, а калі бачу гэта недоказіно k@t на ПЯТОМ месцы ў 10 ТОП у некаторых…, то ўвогуле зрывае дах! Хіба ўсё дарэмна!!!
@thee4 а пытаешся ў такіх людзей чаго там выйгралі максімальна, кажуць ну са 100 руб 5000 здымаў:)))) або 2 миллиона , толькі скрина няма:))))
@gans2115 тут зразумела мы ж ведаем, разумеем, хто гэта піша – засланыя казачкі, пазаштатныя супрацоўнікі катоў, а вось навічкі, на жаль, могуць на гэта паддацца і набыць сабе аналагічныя праблемы, не ўяўляю пачуцця ўнесці раз у жыцці такую суму і атрымать такія праблемы . Здаецца, да вялікага шкадавання, відаць, не будзе хепі-энду ў гэтай гісторыі, скарзе (
@gans2115
Ну так таму іх “скотабазу” і трэба заклеймiць BL. І як толькі наварэгу хто-небудзь пачне дудзець у вушы ўсякага роду пургу, то… То ён(яны) загляне ў наш агляднік і там убачыць праўду, што гэтая “казя” з яе адгалінаваннямі ўнесена ў ЧОРНЫ СПІС. Так больш за паўгода так і не вывела выйгрыш больш за 5 лямоў старому хвораму чалавеку!
М-да шкада бабулю(вось якія каты самыя кон..ныя!(