Кэт казіно ашуканцы. Не выплачваюць выйгрыш 5 400 000
Абмеркаванні сумніўных казіно
|
30 January 2025
ад
VALENTINA1949
|
1,829 Адказаў
|
60,221 Прагляд
|
32 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Добры дзень усім удзельнікам і гасцям форума! Мяне клічуць Валянціна, мне 76 год. Амаль год гуляла на дадзеным недапраекце.сума папаўненняў былі нядрэнныя. У большасці выпадкаў прайгравала, але былі і перамогі, якія выводзіліся без асаблівых праблем. У канцы лета выйграла 3 млн рублёў. Вывяла, з улікам лімітаў прыкладна 1,2-1,4 млн, астатняе прайграла. І вось якая сітуацыя са мной здарылася. У снежні прайграла каля 240000. паколькі ў мяне за ўвесь час гульні на сайце былі немалыя дэпазіты, мне давалі статус віп. Кожны панядзелак налічваўся кэшбэк, 10% ад прайгранай сумы з вэйджарам x3 (для віп кліентаў). Але чамусьці пасля гэтага прайгрышу кэшбэк не налічылі, пра што я напісала ў чат падтрымкі. Менеджар сказаў чакаць адказу на электронную пошту. Праз нейкі час ад падтрымкі 29 снежня на пошту мне прыходзіць паведамленне, што мне налічаны кэшбэк. Зайдучы ў асабісты кабінет, убачыла налічэнне кэшбэка і пачала гуляць. На балансе было 24000 з капейкамі кэшбэк. Пачала са стаўкі 100 р, паступова павышаючы стаўку. Атыграла вэйджар x3, грошы ўпалі на рэальны баланс. Думала вывесці, але вырашыла працягнуць гуляць і па стаўцы 400 у Зеўса злавіла бонус, які накруціў каля 300000 рублёў. Пераключылася ў бандзіта. Пачала гуляць са стаўкай 300-400, таксама паступова паднімаючы стаўку. Далі некалькі бонусаў, але выйгрышы былі не вялікія, паднімалі баланс нядоўга. І мне далі бонус па стаўцы больш за 1000. Бонус як далі 2,8 млн рублёў. Я прышемела. Пераключалася яшчэ ў пару гульняў, баланс апусціўся. Далей зайшла ў кэтдыяну. Паколькі баланс стаў каля 1 млн рублёў, вырашыла рызыкнуць і ставіць буйныя стаўкі. Ставіла каля 5000 руб за спін, паднімаючы да максімальных 15000. Былі некалькі бонусаў, якія паднімалі баланс, але гульня потым апускала баланс. Апусцілася да 200000 на балансе. І тут мне далі бонус, у якім на апошнім спіне накруцілі 4400000 па стаўцы 15000 за спін. На балансе было каля 5 млн рублёў. Я пачала гуляць у свінку-капілачку, у маланкі, манеткі па максімальным стаўкам 5-7,5 тыс за спін і падняла баланс да 6250000. Прадаўжаючы гуляць зразумела, што ні адна гульня не дае і спынілася на балансе 5400000. Паставіла на вывад 400000, гэта іх сутачны ліміт. Чакала чакала. Гляджу, адміністратары адміністравалі ануляцыю. Пішу ў падтрымку, у чым справа. Пішуць пройдзце вэрыфікацыю. Загрузіце фота пашпарта, твар, прапіску, фота з пашпортам у руках, карту. Зрабіла. Некалькі разоў перазагружала, у выніку менеджар адпісаўся, што я прайшла вэрыфікацыю. Я паставіла зноў на вывад, яны зноў адменяюцца, з пасылам, што трэба прайсці відэаверыфікацыю. О Боже, пішу ім зноў, у адказ – пройдзіце відэаверыфікацыю не ў святочныя дні ў пэўны час. 10 студзеня я ўвайшла ў відэачат. Хвалілася, усё ж сума нядрэнная. Менеджар Еўген прасіў, як завуць, дзе жыву, папрасіў пашпарт у камеру паказаць, папрасіў павярнуць ноўтбук, каб убачыць, што я ў пакоі адна. Пачаў пытацца, у якія гульні я гуляла. Я яму кажу, што не ведаю назваў гульняў. Гуляла ў маланкі, кацянятак, фруктыкі. Папрасіў якія былі апошнія дэпазіты, сказала прыкладныя сумы, якія я заводзіла на баланс. Пытаўся пра двухфакторную ідэнтыфікацыю. Я не ведала што гэта, потым ужо загугліла ў інтэрнэце. Па выніку размовы сказаў не перажываць, што на працягу 24 гадзін разблакуюць мой асабісты кабінет і г.д. Пасля прайшло 6 дзён. Некалькі разоў пісала ў падтрымку, на што мне казалі, чакайце. Нават павіншавалі з 76-гадовым днём народзінаў. Чакала да 16 студзеня, калі і напісала ім у падтрымку, паплакаўшыся на доўгія тэрміны. Адразу ж мне прыйшло на пошту, што я не прайшла відэаверыфікацыю і што выйгрыш яны спісваюць. Разблакавалі асабісты кабінет, які быў заблакаваны на час праходжання відэаверыфікацыі і я знаходжу, што з 5400000 спісалі ўручную 5399000 і яны мне пішуць: выводзьце вашыя 1000 рублёў і да пабачэння. Сказаць, што я ў шоку – нічога не сказаць. Наткнулася ў інтэрнэце на ваш форум, пакінула скаргу. У скарзе прадстаўнікі казіно пішуць Вячаславу, што я не прайшла відэаверыфікацыю. Вельмі спадзяюся, што Вячаслаў змагаецца за мяне. У чаце падтрымкі мне пішуць пра якую-то “нечэсную гульню”. але ўсе мы разумеем, што гэта проста прычына не плаціць буйны выйгрыш. Я прашу ўсё расійскае гульнявое супольніцтва, усіх удзельнікаў форума падтрымаць мяне. Пераслаць гэтае паведамленне куды толькі можна, зрабіць максімальную колькасць рэпостаў. І тады, магчыма, атрымаўшы адток гульцоў на свой махлярскі сайт, яны вырашаць выплаціць выйгрыш. Са свайго боку я гатовая, у выпадку выводу выйгрышу, падзяліць 1 млн рублёў паміж удзельнікамі форума, адміністрацыяй форума і ўсімі, хто будзе дапамагаць у вырашэнні гэтага пытання. Скарга вісіць. Вячаслаў задаў пытанні адміністрацыі казіно, на якія яны, відаць, не адказваюць. Ці, я так думаю, не ведаюць, што адказаць. Прошу вашай дапамогі!!!
Вось паведамленне пра нарахаванне кэшбэку ад іх
Прашу ўнесці іх у чорны спіс казіно да моманту выплаты выйгрышу!!!
А вы пыталіся, што было не так з відэаверыфікацыяй?? Як можна было сказаць, што вы яе не прайшлі, калі перад менеджарам сядзіць чалавек, які дакладна і роўна адказвае на ўсе пытанні??? Сказаць, што я ў шоку, нічога не сказаць….
Як бы я да катоў негатыўна не ставіўся, але мне здаецца і гулец не чысты.
Занадта неверагодная гісторыя.
Вось літаральна нядаўна на форуме была падобная сітуацыя, але сума меншая. Чалавек таксама кляўся, што яго забанілі ні за што і пасля разбору высветлілася, што ў яго былі падробленыя дакументы і ў гэтым ён сам у выніку прызнаўся. Слава можа памятае, ён яшчэ потым адбрыкваўся, калі вывелі на чыстую ваду і зляцеў у бан.
І тут мая чуйка падказвае, што не ўсё так гладка, як сцеліць аўтар.
На скрінах 229 укладак на тэлефоне, хто столькі ўкладак на тэлефоне адкрывае? Навошта іх столькі? Пахадзіць на якога‑небудзь абузера, з кучу казікаў, форумаў, сайтаў і г.д.
Калі я не правы і сапраўды такі чалавек ёсць і сапраўды каты кінулі, то спадзяюся ўсё вырашыцца. Слава дакладна не кіне, тым болей калі каты сапраўды кінулі і гулец не хлусіць. Со-жаль будзе, калі гэта чарговы кідач, які марна патраціў час Славы.
Калі б гэта былі не каты, а якая‑небудзь вавада або сетка Кб, дакладна быў бы ўпэўнены, што чыстае хлуснё. Там ужо дакладна такія грошы выплацяць. Але каты – гэта лютае сметніца і ад іх можна чакаць чаго заўгодна.
Калі гэта сапраўды праўда ўсё тое, што вы напісалі, то забудзьце пра выйгрыш. Калі адміністрацыя ўжо зняла грошы, то назад іх ужо не вернуць – гэта 100% я вам гарантую. Іншая справа, калі яны часова заблакавалі акаўнт для дадатковай праверкі, але грошы засталіся на рахунку. А калі ўжо ўсё знята, то назад ніхто іх ужо не залічыць
Ну шчыра вам сказаць, я не пра гэту сітуацыю. Але яны блакуюць без падстаў, шчыра кажучы! Я вось на гэтыя праекты звярнуўся нядаўна ў свой дзень нараджэння, замест таго каб павіншаваць – так узялі і заблакавалі ўліковыя запісы без падстаў)) яшчэ і кажуць “гэта для вас будзе лепш” Кароча, я не раю наогул звязвацца ў далейшым з гэтымі праектамі. Чарці там сядзяць
А вось за Валентыну 76 гадоў – гэта смешна, на 100% там нейкі лэйвы чувак сядзіць))
У чым аб’юз? Аб’юзіць гэтую сьметніцу з абрэзанымі макс выплатамі на бонус – абсурд. Ды і кешбэк ёй бы не далі. Проста бабуля з яйкамі катае па хайроллу. Не зайздросці.
Можа, у яе склероз, зачыніць забыла.😁
А вось гэта як раз і напружвае – бабуля, якая катае ад 5 к да 15 к за спін. 😃
Дзела яснае, што дзела цёмнае) але з іншага боку ў мяне знаёмы вось нядаўна пачаў катаць і назвы слотаў або правайдэраў ён толкам не ведае. Пастаўьце яго вось так на відэаверыф – ён будзе тупіць і з пункту гледжання збшніка з большай доляй верагоднасці вериф не пройдзе, з іншага боку я з куялі ён павінен іх ведаць? Калі ёсць яшчэ якія-небудзь доказы, што гуляла не бабуля, хай пакажуць, а так меркаваць можна ўсё што заўгодна, але гэта суб’ектыўна, а патрэбныя факты.
З пенсіяй у 25000рублёў, тут з зарплатай 200 і то ніколі стаўка больш за 100р. не была…. Стопудова сядзіць чэл, які абсраўся ў казіно і зарэгістраваў уліковы запіс на бабулю. Не трэба быць псіхолагам, каб па напісанні пастоў зразумець, што гэта пішэ не пажылы чалавек…… Не абараняю котаў, але праблем ніколі з імі не было, хоць і такіх сум таксама не было ….. Бан быў пасля відэа-верафікацыі, лудаман лудамана зразумее з пары слоў, і ў казіно не дурні, задалі пару пытанняў, на якія любы гульнявой адказаў бы з зачыненымі вачыма, а бабулю колькі ні вучы ўсё роўна не запомніць….
Сразу скажу, па такой стаўцы я ніколі не гуляла. У той момант баланс дазваляў гэта рабіць! Калі ў вас на рахунку 3 млн, я не ўпэўненая, што вы б гулялі са стаўкай 100 рублёў. Пра пенсію ў 25000. У мяне што, не можа быць назапашванняў? Або тут сядзяць толькі адны гульцы, што жывуць ад зарплаты да зарплаты? Не ўпэўненая. Што датычыцца спісання, мой асабісты кабінет быў заблакаваны 30.12., відэа верыфікацыю я праходзіла 10.01., да 16.01 мой асабісты кабінет быў заблакаваны з поўным балансам!!! Спісанне яны зрабілі 16.01, адразу пасля таго, як я ў трэці раз напісала ў падтрымку!!! Спасылаючыся на нячесную гульню і растлумачыць, у чым яна заключалася, яны не могуць! Думаю, Вячаслаў даўно зачыніў бы скаргу, калі б аргументы казіно былі моцнымі. Скарга дагэтуль адкрытая, адміністрацыя казіно маўчыць. Хлопцы, будзьце дабрэй! Столькі зла ў вашых словах, дакладней – зайздрасці.
Вы ўжо стваралі дакладна такую ж тэму, з такім жа па сутнасці пачатковым паведамленнем.
Стварыце яшчэ 10 тэм, дакладна дапаможа.
P.s. прабачуся, пераблытаў, думаў там была асобная тэма.
Згодзен, брыдота поўная, казкі венскага лесу😎
Паважаныя, вы памятаеце, якія сумы вы ўносілі на дэпазіт? Точныя даты і сумы двухтыднёвай даўніны. Я не ўпэўнена, нават будучы малодым, што вы гэта памятаеце. Памятаеце агульную суму, але не дакладныя лічбы дэпазітаў. Таму не пачынайце….
У гісторыі ж можна паглядзець.
Па першае я не ведала што будуць пытаць. Гэта раз. Па другое, асабісты кабінет быў заблакаваны,я пра гэта пісала. А ведаеце, як то лезці ў інтэрнэт банк і лістать плацяжы на 2 тыдні назад, калі табе задаюць кучу пытанняў, так сабе…
Калі б Валянціна абузіла, то не рабіла б такія вялікія дэпазіты.
Пры гэтым у адно і тое ж казіно на працягу доўгага часу. Там яна віп гульняр.
Я многа ведаю людзей, якія ўжо на заслужаным адпачынку забавляюцца жорстка. Відавочна аўтар з іх ліку.
Каты для арбуза добрыя, калі робіш па 500-1000р
Усё ж веру, што аўтар рэальны чалавек, і гэта ўсё сапраўды адбылося.
Буду сачыць
Усё магчыма ў гэтым жыцці, ніхто не спрачаецца, хоць і верыцца з цяжкасцю, але калі вынеслі на ўсеагульнае абмеркаванне – чаму тады няма прэтэнзій да казіно, што яны кажуць, чаму блок, якое парушэнне і г.д.
Думаю, што казіно ўсё роўна дасць свой адказ.
Ну і мы даведаемся, у чым жа была соль
Якраз адносна ўкладаў усё відавочна
У маёй бабулі пастаянна ў укладках значок бясконцасці, яна іх проста не чысціць – тлумачыцца гэта проста
Смуціла адносна двухфактарнай аўтэнтыфікацыі: стаяла яна ці не і навошта пра яе спыталі
Не ўводзьце людзей у зман. Усё могуць вярнуць, сам быў у падобных выпадках двойчы. Проста ў катаў рэпутацыі няма як такой
Я асабіста скажу за сябе, што нават калі я і наведваю слоты (а гэта рэдкасць) я ў жыцці не растлумачу сыгроўкі і іншае, мне гэта не асабліва цікавіць, я нават не запамінаю гэта. Таму калі чалавек не можа гэта растлумачыць, гэта не значыць, што ён махляр. Ён адкуль раптам я павінен нешта запамінаць? Гэта звычайная гульня, дзе за мяне ўсё робіць сістэма і ад маіх дзеянняў нічога не залежыць
Я цябе ўпэўніваю, ніхто нічога не верне. Ім напляваць на рэпутацыю, паглядзі колькі зараз расплодзілася казіно. Калі зусім дрэнна будзе, тупа зачыняцца і адчыняцца пад іншым імем і ўсё.