Кэт казіно ашуканцы. Не выплачваюць выйгрыш 5 400 000

Абмеркаванні сумніўных казіно | 30 студзеня 2025 г. ад | 1,829 Адказаў | 61,834 Прагляду | 32 Рэакцыі
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 14 сакавіка 2025 г.
Лічыш, што ўвесь гембл круціцца вакол форума, лічы далей. Форум проста разбірае ўсё *авно, якое навалілі звонку.  Я пад усімі котамі напісаў адмоўныя водгукі, паставіў адмоўныя ацэнкі асэсара. Хто-небудзь гэта бачыў? Хтосьці перастаў гуляць у котах?  Таксама твой ЧС не дапаможа. Я не кры [...]

Міхайла, ты, бачу, цалкам у тэме і адсочваеш усё ад і да! Імя Лусія памятаеш добра вось, хоць яна ў іншай тэме зусім пісала, што яе так завуць, але імя прапісана ў яе профілі дарэчы гэта так, прозвішча таксама памятаеш яе ці не?!

Міхайла, а як гэта працуе раскажы, калі ласка, ты кажаш нам, што так не працуе, сістэма з ЧС не працуе на форуме аказваецца, тое што мы пішам і робім таксама не працуе ў тваім разуменні, дык як пытанне вырашаць тады, як ты сітуацыю бачыш, падзяліся з намі, калі ласка. А то мы не ведаем, што рабіць далей!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 919
Публікацыі
8 112
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.
oopsant, 14 сакавіка 2025 г.
Бачу тут пайшло абмеркаванне – ці мае форум вагу для тых ці іншых праектаў ці не, адкажу так, як думаю асабіста і за ўсіх адказваць я дакладна не буду і не маю права. Форум адназначна гэта маленькі % усёй гемблы – гульцоў, рефаў і г.д., аднак ён МАЕ ВАГУ і з гэтым спрачацца можна бясконца! [...]

Ты часткова зразумеў пра што я меў на ўвазе, дзякуй.

Шкада, Андрэй упарта жыве ў свеце ілюзій.

Пра вагу форума ніхто не сумняваўся, інакш мы б проста тут не сядзелі.

Максімум, чаго пакуль можна дасягнуць – дык гэта хоць бы прыбраць гэтыя накруткі з водгукамі і каб хоць бы гэты маленькі востраў (латест) быў без скаму, максімальна празрыстым і праўдзівым. Каб водгукі былі сапраўдныя, а то некаторыя чытаеш – аж смяшна.

Ты звернуў увагу на водгукі, за гэта таксама рэспект. З іншага боку ты ўжо вопытны ўдзельнік форума і гулец, таму без водгукаў ўжо разумееш, дзе скам, а дзе не. Як і ведаеш, дзе знайсці плашку ЧС. Навічкі не тое што не чытаюць водгукі, яны нават не разумеюць, у ЧС казіно ці не. Не кажучы пра тых, хто пра форум нават не ведае.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 919
Публікацыі
8 112
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.
Міхаіл, Ты гляджу дакладна ў курсе тэмы і адсочваеш усё ад і да! Імя Люсія памятаеш добра вось, хаця яна ў іншай тэме зусім пісала, што яе так завуць, але імя паказана ў яе профілі дарэчы гэта так, прозвішча таксама памятаеш яе ці не?! Міхаіл, а як гэта працуе раскажы, калі ласка, ты кажаш [...]

Імя даведаўся з відэа. Профілі нічые не даследую, прозвішча не ведаю. Увогуле па сабе людзей не судзі.

Павел, праўда кажучы, цябе і твае словы ўвогуле ніяк не ўспрымаю пасля ўсіх тваіх сініх бязглуздзіц пра паездку ў Кюрасао. Як толькі пачнеш адказваць за свае словы, тады і паразмаўляем.

На дадзены момант з табой нават няма жадання весці дыялог.  

Усяго найлепшага.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
253
Публікацыі
1 058
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 вер 2023 г.

Пара тэму закрыць на час або да адказу казіно, інакш тут большасць проста перапярэцца.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
Misha55, 14 сакавіка 2025 г.
Імя ўзяць з відэа. Профілі нічые не даследую, прозвішчаў не ведаю. Увогуле па сабе людзей не судзі. Павел, шчыра кажучы, цябе і твае словы зусім ніяк не ўспрымаю пасля ўсіх тваіх сініх блытанін пра паездку ў Кюрасаа. Як толькі пачнеш адказваць за свае словы, тады і пагаворым. На дадзены [...]

Сінія блытаніны адносна паездкі ў Кюрасаа🤔🤣🤣🤣🤣…..ты сур’ёзна, ды?! Ну, калі ты знімеш санкцыі з рускіх, я адразу вылецяю на ўвесь гэты востраў, абяцаю, адразу куплю два квіткі на самалёт, сабе і Андрэю, які возьме відэаабсталяванне для здымак, яшчэ юрыста магутнага возьмем з сабой, відэазапісаў па ПФ у мяне з лішкам ды і шмат па каму.

Мае фінансавыя магчымасці, думаю, ты ведаеш, ды і ўсе, хто мяне ведае, з гэтым табе не паспрачацца. Пытанне з паездкай я вырашу 💯 

Што датычыць адказу за свае словы, так ты мяне не знаеш, каб такое мне прад’яўляць і заяўляць у твар, табе асабіста я нічога не павінен  і нікому іншаму тут таксама, ды і ўвогуле нікому, таму твае словы таксама нічога не вартуюць! Адны словы толькі – гэта як пыл!

Да цябе ж я зусім ніяк не стаўлюся, хто ты такі для мяне і ўвогуле хто і што ў рэальным жыцці, менавіта, я таксама не хачу ведаць, так.., удзельнік форума і не больш…..у гэтым я ўпэўнены на ўсе 💯 

Дыялогу з табой я таксама весці не хачу, судзячы па тым, які курс ты ўзяў і якую пазіцыю заяўляеш нам усім тут, што наш форум аказваецца па сутнасці нікчэмны і ніякага значэння не мае, пастаноўкі ў ЧС ролі не гуляюць і г.д., а пасля рашэння Арбітра, заяўляеш і прытрымліваешся меркавання і больш за тое, быццам рыхтуеш у чыйсьці інтарэс падмурак да таго, што бабулі каты павінны менавіта заплаціць (яшчэ і магчыма, а па факце нейкі пах адчуваецца Кідка зыходзячы з тваіх пастоў🤣)50% а не 100% выйгрышу, увогуле паводзіш сябе не як гульцом і наш брат-фарумчанін!!!! Тваю ляпота ў прынцыпе не разумею, памятаецца мы з табой чатыры гады таму былі ў кантрах, ты мяне мінус л памятаю разам з рознымі таварышамі сваімі па мысленню, потым быццам перасталі адзін аднаго душыць, памірыліся як, але ты тут зноў напускаеш на сябе пух і спрабуеш паказаць сваю значнасць (праўда ў чым яна заключаецца, я не разумею, прабач) і прымушаеш прытушыць іншых, мяне і Андрэя ў першую чаргу спрабуеш і ўразіць за Праўду і Справядлівасць!!! Навошта, вось у чым пытанне!? У чыіх інтарэсах?!

Увогуле пытанняў няма, Міхаіл, дыялогу нам з табой сапраўды не правесці, бачу адназначна, што такое Сумленне і Праўда ты не ведаеш!!!!

Табе таксама ўсяго найлепшага і не хварэць!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 919
Публікацыі
8 112
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.
Сінія бредні пра паездку ў Кюрасао🤔🤣🤣🤣🤣…..ты Сур’ёзна,так?!Нууууу ,калі ты знімеш санкцыі з рускіх, я адразу вылечу на выспу,адказваю,адразу куплю два квіткі на самалёт,сабе і Андрэю,які возьме відэаабсталяванне для здымкі,яшчэ юрыста моцнага возьмем з сабой,відэазапісаў па ПФ у мяне з лі [...]

Калі ты бредзіў пра паездку санкцыі ўжо былі. Іх не  увялі пасля тваіх слоў, гэта значыць ты ўжо ведаў, што тое, што ты нагаварыў, ты не выканаеш.

А цяпер прыдумваеш танныя адмазкі. 

Цяпер яшчэ прыдумаў, што нібыта латест прыніжаю. Ну ок, думай так.

Я латест такім не лічу, інакш бы тут проста не сядзеў. Гаварыў не раз, што латест топ і адзінае месца, дзе гулец можа знайсці рашэнне сваёй праблемы. ЧС не працуе і гэта праўда. А хацелася б, каб яно працавала. Як у цэлым скам з свету казіно знік, але я разумею, што гэта практычна нерэальна. 

Што да праўды, дык дакладна не табе яе казаць. Каб пачаць, трэба выконваць свае абяцанні. Сказаў і зрабіў, а то як баба прыдумаў 1000 адмазак пра санкцыі і іншыя бредні пра 2 квіткі і як вы з Андрэем паедзеце. 

Будзь мужыком хаця б раз у жыцці і прымай праўду ў твар, прызнай і скажы, так, нахварыў лішняга, выбачце. Але не, ты будзеш танаць далей за свой бред)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
Misha55, 14 сакавіка 2025 г.
Калі ты марылі пра паездку, санкцыі ўжо былі. Іх не ўвялі пасля тваіх слоў, гэта значыць ты ўжо ведаў, што тое, што ты натыктаў, ты не выканаеш. А цяпер прыдумваеш танныя адмазкі.  Цяпер яшчэ прыдумаў, што нібыта латест прыніжаю. Ну ок, думай так. Я латест такім не лічу, ЧС не працуе і [...]

Я заўсёды мужыком жыву, усё сваё жыццё і хто мяне ведае,кожны пацвердзіць гэта!

Калі я вырашаў па пытанні паездкі, я быў не надта вопытны ў справах гемблінга яшчэ, потым лакдаўн пачаўся, усё разам склаўся цяпер, але на востраў я злячу – гэта толькі пытанне часу. І галоўнае, мая паездка па пытанні кіда ад ПФ і гэтая тэма ўвогуле ніякім чынам не перасякаюцца, ты проста тут з камара спрабуеш зрабіць слана…..і карыстаешся гэтым, каб падпісаць яшчэ і яшчэ

Што да адмазак нейкіх… то ні табе, ні камусьці іншаму я не абавязаны тлумачыць што і як і чаму і калі я буду рабіць, гэта мая справа, калі я кудысьці паеду, я без цябе вырашу гэта. Я і іншыя хоць што-то робяць, каб зрушыць з месца ўсё гэта, у адрозненне ад цябе, напрыклад.

Што да таго, хто там баба, а хто мужык, то таксама не табе тут такое казаць……за цябе я не ведаю ў гэтым пытанні, ці маеш ты ўвогуле права на гэты конт весці размову. Хто там уласна хаваецца за Клавой і ПК у сетцы, аднаму богу вядома толькі.

Што да праўды, я табе асабіста нічога не абяцаў паўтараюся, а сказаў тое, што абавязкова зраблю, гэта толькі справа часу.

Пытанне іншае!?

Што ты ўвогуле зрабіў на форуме карыснага, апроч як неабгрунтаванага бреду і беспадстаўнага напісання непанятных пастоў!!

Калі прайграўся, то так і напішы ў асабістае, я табе адсылаю штуку рублёў, так проста ад душы, ты толькі абяцай хоць бы ў гэтай тэме не з’яўляцца і не пісаць увесь гэты шлак і бред!! А то рэальна ўжо непрыемна ўсё гэта безпарадка чытаць і ўспрымаць ад цябе і падобных табе! Мы як маглі, дапамагалі нашаму арбітру ў працэсе вырашэння гэтай скаргі, а што ты зрабіў для таго, каб хоць на грам змяніць сітуацыю ў ру онлайн гемблінгу ў лепшы бок, каб усім было добра?!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
377
Публікацыі
1 109
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
8 кас 2024 г.
Калі прайграўся,то так і напішы ў прыват, я табе штуку рублёў вышлю,так чыста ад душы,ты толькі абяцай хаця б у гэтай тэме не з’яўляцца і не пісаць увесь гэты шлак і бред!!

Э, Павел, ты так не жартуй!🤣 А то зараз купа людзей прыбягуць у гэтую тэму флудзіць за штуку рублёў ад цябе!😆

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 919
Публікацыі
8 112
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.
Я заўсёды мужыком жыву, ўсю сваё жыццё і хто мяне ведае, кожны пацвердзіць гэта! Калі я вырашаў наконт паездкі, я быў не вельмі вопытны ў справах гэмблінгу яшчэ, потым локдаун пачаўся, усё разам склацелася цяпер, але на выспу я злячу – гэта толькі пытанне часу. І галоўнае, мая паездка па пы [...]

Ты сябе ўжо паказаў, сказаў і не зрабіў. Усё астатняе ад цябе проста бла бла бла.

А тысячу лепш дадай сабе на новы тэлефон, а то ўсю карціну псуеш у вашых відэа з камерай 0.5 мегапікселяў.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 919
Публікацыі
8 112
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.

Прабачаюся за сыр-бор, калі камусьці гэта перашкодзіла.

З Андрэем усё высветлілі асабіста, адзін аднаго зразумелі, мір, дружба, жвачка.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
74
Публікацыі
406
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28 лют 2025 г.

Зрухі ўжо ёсць – гэта добра

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
778
Публікацыі
1 428
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
11 сне 2023 г.
VALENTINA1949, 13 сакавіка 2025 г.
Згодная з вамі. Але ўсё ж такі ёсць зрухі ў гэтым пытанні. Цяпер яны не змогуць проста сядзець і маўчаць, цягнуць час. Яшчэ мне незразумелыя напады з боку ўдзельнікаў форуму, якія прапануюць вярнуць палову або дэпазіты. Прабачце, яны даілі мяне год! Год пад рознымі прэтэкстамі выманьвалі вя [...]

Што азначае, што яны вас даілі год? вы дарослая жанчына, а ці не разумееце – казіно гэта не спосаб зарабіць грошы, не трэба карміць сябе надзеямі адзін раз выйграць і назаўсёды з гэтым пакончыць, гэта так не працуе.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
778
Публікацыі
1 428
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
11 сне 2023 г.
VALENTINA1949, 14 сакавіка 2025 г.
Міхаіл, вы не арбітр. Вячаслаў прынёс рашэнне. Выплаціць выйграш цалкам.не частку, не дэпазіты, а цалкам. Я лічу так, не выплацяць у найбліжэйшы час, у чорны спіс усюды. 

На жаль, але чорны спіс мала што дае. 1win у чорным спісе, а гульцоў там мноства, бо людзі не хочуць думаць і лезуць у памыйкі.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 316
Публікацыі
31 995
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

“Гарачыя фінскія хлопцы”, да што ж вы “кусаеце” адзін аднаго і мераецеся, у каго больш…) Лепш гульнявым аб’ядноўвацца і не чапляць адзін аднаго, а выступаць агульным фронтам супраць “мутных” кантор, тыпу кЭт і кампанія… Славенцій, прыняў рашэнне, будзем пачакаць!…  

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
166
Публікацыі
670
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
11 вер 2020 г.
Nicolas0821, 14 сакавіка 2025 г.
На жаль, але чорны спіс мала што дае. 1win у чорным спісе, а гульцоў там мора, бо людзі не хочуць думаць і лезуць у помыйкі.

Х.з. але судзячы па сабе, нават укінуць касар на пачатку вывучаеш водгукі і г.д. і калі хаця б дзе казіно ў чс – усё міма….

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
4
Публікацыі
7
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
19 сак 2025 г.

Усіх вітаю! Прачытала ўсе 34 старонкі і паглядзела ўсе часткі відэа з удзелам бабулі, Андрэя, Паўла. Ох, многімі думкамі хочацца падзяліцца наконт гэтай сітуацыі. Паспрабую ўсё па парадку. Тут спачатку пісалі, што ў бабулі сучасны слэнг і напрыклад “Што вы курыце?” Што такое пажылы чалавек не напісаў бы, хутчэй за ўсё. Так, спачатку я таксама так падумала. Аднак потым бабуля пачала пісаць, што не трэба на ёй зрываць сваю злосць. І чамусьці інтуітыўна падумала, што вось менавіта так бабуля і магла напісаць. Пісала спачатку больш моладзева, потым больш цвёрда, мякка. З-за гэтага можна зблытацца)) Па відэа я зразумела, што і ў жыцці Валянціна размаўляе прыкладна так жа 🙂  Для свайго ўзросту выглядае цудоўна, вельмі актыўная, камунікабельная, спрытная.  Я нават падумала, што Валянціна маладзейшая!   Вельмі непрыемна, што здарылася такая сітуацыя. Вельмі хочацца, каб выйгрыш усё ж выплатылі!!! 

А цяпер перайду да пэўнага разбору. Калі Валянціне адмовілі выплаціць выйгрыш, то на электронную пошту прыйшоў ліст, што яна не прайшла відэаверыфікацыю. То-бок, што менавіта гэта стала прычынай адмовы ў выйгрышы, а не якая-небудзь іншая. На маю думку, мэта гэтай праверкі – упэўніцца, што чалавек менавіта той, кім ён сябе выдае, і што па дадзенаму чалавеку дакументы правераны карэктна. Валянціна ж пацвердзіла, што гэта сапраўды яна і што яна сапраўды гуляла. Мне вось 27 гадоў хутка будзе і таксама не здолела б дакладна назваць назвы слотаў, у якія я гуляла, і таксама б хвалявалася на гэтай праверцы. Таму гэта зусім не аргумент для адмовы выплаціць выйгрыш!!! Дарэчы, у правілах такія ўмовы не прапісаны! 

dimik27, 19 сакавіка 2025 г.
7. ІМЯ КАРЫСТАЛЬНІКА, ПАРОЛЬ, ПІН-КОД І ІНФАРМАЦЫЯ АБ КЛІЕНЦЕ 7.2 Усе транзакцыі, здзейсненыя ў тых выпадках, калі Вашае імя карыстальніка і пароль і/або нумар уліковага запісу былі ўведзены правільна, будуць лічыцца дзеючымі, незалежна ад таго, былі яны аўтарызаваны Вамі ці не, і мы не буд [...]

Таксама не прапісана, нават калі тэарэтычна і гуляў сын бабулі (у што я на 99% сумняваюся), то што гэта бы ўплывала на прычыну адмовы ў выплате. Сказана, што кліент казіно сам нясе за гэта адказнасць! Я не знайшла нідзе пункта, што калі чалавек даў пагуляць іншаму чалавеку на сваім акаўнце, то гэта азначае, што трэба адмовіць у выплаты. Да таго ж гэта яшчэ трэба даказаць! Казіно не змагло гэтага даказаць. Яны кажуць, што гэта парушэнне правілаў, але ў іх жа правілах няма такога пункта і яны яго самі таксама не ўказалі. Афіцыйны прадстаўнік павінен паказаць на гэты пункт правілаў, а не проста пісаць, што гэта парушэнне правілаў!!! 

А вось наконт таго, што былі выплаты на карту сына. Так, тут сітуацыя складанейшая.

8. ДЭПОЗІТЫ, ВЫВАДЫ І ВЕРТАННЕ С ВАШАГА РАХУНКУ 8.1 Калі Вы хочаце карыстацца Паслугамі, Вы павінны ўнесці грашовыя сродкі ў свой уліковы запіс са счета або крыніцы, уласнікам якой Вы з’яўляецеся. Такія грошы могуць (ў адпаведнасці з пунктам 5) потым выкарыстоўвацца Вамі для размяшчэння ста [...]

Тут пісалі, што не ўсе аперацыі з рахункам адсочваюцца, а толькі вялікія. Так вось па-першае бабуля і рабіла вялікія ўклады грошай і вывады. Спачатку на сваю карту, потым ужо на карту сына. Даслала патрэбныя дакументы і казіно ўсё ўгадзіла. Калі яны ўжо рабілі вывады на карту сына, то тады пытанняў быць не можа!!! Яны самі супярэчаць уласным правілам жа! Навошта яны тады ўсё сцвярджаюць, каб потым адмовіць?? Адказ відавочны. Звычайная маніпуляцыя! Прычым вельмі нахабная! Да таго ж бабуля не вінаватая, што яе карту заблакавалі па 115-ФЗ. Нават калі б яна карысталася іншым банкам, то не факт што і яго б не заблакавалі, бо з банка інфармацыя ўжо можа перайсці ў цэнтрабанк і там ужо па іншых банках. То-бок гэта сапраўды сур’ёзная праблема. Што ёй заставалася рабіць? Раней жа яна са сваёй карты і насамрэч папаўняла. І выводзіла таксама.

Так, іду далей. 

Шмат хто пісаў, што сын мог гуляць за бабулю, бо яго акаўнт у кэт казіно маглі, напрыклад, заблакаваць. Ну а сэнс яму менавіта ў гэтым казіно гуляць? Іх мноства, і ён мог проста адкрыць свой акаўнт у іншым казіно і ўсё! Якія праблемы??? Ніхто не забараняе гуляць у іншых казіно, нават калі ў гэтым цябе заблакавалі. Насколькі я ведаю, няма адзінага чорнага спісу для ўсіх анлайн-казіно. Для тых, якія працуюць афлайн – адназначна ёсць. 

Наконт таго, што аказваецца бабуля павінна заўсёды браць трубку і гаварыць з PR-менеджэрамі толькі ад свайго імя – пакіну ўвогуле без каментароў. За мяне ўжо іншыя людзі ўсё сказалі. Наконт пошты: відаць, бабуля і сапраўды папрасіла сына напісаць і ён напісаў ад мужчынскага імя. І што тут такога? А наконт персанальнага менеджэра. Вось нават у адным банку чытала, што ў VIP-кліента нават не адлюстроўваўся нумар тэлефона персанальнага менеджэра. Таксама ў маёй цёткі ёсць персанальны менеджэр, і яны часта мяняюцца і новы ёй нават не патэлефанаваў. Сапраўды чалавек не заўсёды можа ведаць такі нюанс. Галоўнае, што на відэа была менавіта яна!!!

Як зразумела, ужо рыхтуецца скарга ў кантралюючы орган Кюрасао. Я чытала, што іх ліцэнзія лічыцца адной з найслабейшых у гемблінгу і нібыта яны амаль не ўмешваюцца ў сітуацыі з гульцамі. Аднак форма скаргі ў іх сапраўды ёсць. Таму спрабаваць адназначна варта і нават трэба! Не здавацца, калі на кану такая сума! А тыя людзі, якія пішуць, што вы нічога не зробіце і гэта пустая трата часу: відаць, вы не апыняліся ў такой сітуацыі, альбо проста любіце цярпець па жыцці, калі парушаюць правы так нахабна! Я вось таксама вырашыла змагацца з адной сваёй сітуацыяй у судзе, хоць мне таксама казалі некаторыя людзі. Праўда гэта не звязана з казіно 🙂 

Валянціна казала, што лепш бы ў латарэю сыграла і было б больш карысці. Вось з гэтым, дарэчы, не пагаджуся) Па ўласным досведзе скажу, што ў казіно значна больш шанцаў выйграць, чым у латарэю)))  

Таксама хачу дадаць, што гэта цудоўны сайт, вельмі патрэбны і неверагодна карысны! Калі б ён не меў ніякай карысці, то сюды б не прыходзілі прадстаўнікі казіно! 

А тое, што робіць арбітр і яшчэ пры тым бясплатна, – гэта ўвогуле асобнае цуда! Так застаецца хаця б надзея, што людзі хоць зрэдку могуць справіцца з беспадоблем ад казіно! 

У мяне засталося яшчэ шмат думак, хаця і так ужо многа ўсяго напісала)) 

Ну што ж, хачу пажадаць далейшага развіцця гэтаму сайту, а Валянціне сіл і поспехаў! 

+8
0
+8  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 562
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23 чэр 2023 г.
Тут пісалі, што не ўсе аперацыі з рахунак адсочваюцца, а толькі вялікія. Так па-першае бабуля і рабіла вялікія ўклады грошай і вырады. Спачатку на сваю карту, потым ужо на карту сына. Адправіла патрэбныя дакументы і казіно усё ўладкавала. Калі яны ўжо рабілі вывады на карту сына, то тады пытан [...]

Грошы спачатку ізьнялі за падазрэнні, што бабуля не сапраўдная і гуляла не яна. Я яшчэ з самага пачатку, калі ўсё толькі закруцілася і заверцелася даведваўся пра карты і ці былі дэпазіты не са сваіх карт.

На што атрымаў адказ, што былі дэпазіты і вывады на карту на працягу паўгода, у канчатковым выніку казіно верыфікавала гэтую карту. І зразумеў адразу, чаму казіно маўчала да самага канцавога слова пра гэтую карту.

На відэаверыфе пра пытанне супрацоўніку казіно аб выкарыстанні не сваёй карты, супрацоўнік маўчаў і зрабіў выгляд, быццам нічога не чуў.

Яны проста не чакалі, што будзе такая агалоска і усё гэта сплыве.

Котаў не бачна ні ў скаргах (цяперашніх), ні ў тэмách, ні ў онлайне на форуме, як было раней, т.е. актыўнасць сышла на 0.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
4
Публікацыі
7
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
19 сак 2025 г.
Andrey_777, 19 сакавіка 2025 г.
Грошы спачатку адабралі па падазрэнні, што бабуля не сапраўдная і гуляла не яна. Я яшчэ ў самым пачатку, калі ўсё толькі закруцілася і заверцелася, даведваўся пра карты і ці былі дэпазіты не са сваіх карт. На што атрымаў адказ, што былі дэпазіты і выплаты на карту на працягу паўгода, у выні [...]

Так, усё гэта ў відэа было расказана. Уважліва глядзеў. Калі ад іх няма актыўнасці, то хутчэй за ўсё яны ўжо не вернуць выйгрыш. А скарга ў кантралюючы орган ужо пададзеная? Ці вы не ў курсе пра гэта?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 562
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23 чэр 2023 г.
А скарга ў кантралюючы орган ужо пададзена? Ці вы не ў курсе пра гэта?

Я сам не падаваў ніякіх скаргаў і не маю досведу ў гэтым, у Паўла быў досвед, толькі яму, здаецца, не адказвалі, калі ён ад сябе запыты па сваіх праблемах адпраўляў.

Але ён сказаў, што зараз адбыліся змены і там павінны як мінімум адказваць на запыты. Але ці будуць яны вырашаць праблемы – хз.

У бабулі была аперацыя, ёй пакуль не да гэтага было, прычым грошы б спатрэбіліся, але іх сям’я сама сабрала грошы.

Пакуль што бабуля спадзяецца і чакае, што грошы ёй вернуць і без запытаў у ліцэнзіята. А калі і будзе ў гэтым патрэба, то тут, магчыма, і сам Ільіч падсабіць з гэтай справай.

На форуме па скаргах бачна, што грашовыя прэтэнзіі ў бок сеткі катоў капяцца, ці могуць яны праваліцца? Калі выйграш і скарга на 120 лямоў рэальныя, то цалкам могуць. Але па ёй дарэчы ўжо месяц нічога не адказвалі.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 562
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23 чэр 2023 г.

Але калі раптам здарыцца скам з боку сеткі катоў, у іх больш не будуць працаваць банкаўскія карткі ў іх сетцы.

Усё можа здарыцца, любы пасярэднік у працэсінгу будзе абыходзіць іх сетку ( и ўсе яны будуць апавешчаныя ) , бо гэта будзе невыгодна.

Тут нічога складанага няма, і я ўпэўнены, што добраахвотнікаў набяруцца нямала.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
46
Публікацыі
37
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сне 2023 г.
Але калі раптам адбудзецца скам з боку сеткі катаў, у іх больш не будуць працаваць банкаўскія карты ў іх сетцы. Всякае можа здарыцца, любы пасярэднік у прасэсінгу будзе стараніцца абыходзіць іх сетку (і ўсе яны будуць апавешчаныя), бо гэта будзе невыгадна. Там нічога складанага няма, і я [...]

Плэй фортуне ,Джозу і буй ім даўно ўжо так “кakaюць” 😂😂😂

Соскаміліся яны! Не толькі выйгрышы ўжо 43 дні не выводзяць, але і дэпазіты па 2 тыдні і болей не прыходзяць

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
76
Публікацыі
96
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 ліп 2024 г.
Але калі раптам адбудзецца скам з боку сеткі катоў, у іх больш не будуць працаваць банкаўскія карты ў іх сетцы. Усякае можа здарыцца, любы пасярэднік у працэсінгу будзе абыходзіць іх сетку ( і ўсе яны будуць апавешчаны ) , бо гэта будзе нявыгодна. Нішто там складанага няма, і я ўпэўнены, [...]

Ой, да ладна, працэсінгу ўвогуле паxep. Я сам бяру заказы на працэсінг часам і мне ўвогуле ўсё роўна, ці гембла там, ці што, 4% у кішэню і паxep. Ты занадта недаацэньваеш ролю гемблы ў абнале і і г.д.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 562
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23 чэр 2023 г.
MrCardholder9, 19 сакавіка 2025 г.
Ой, да ладна, працэсінгу цалкам напляваць. Я сам бяру заказы на працэсінг часам і мне зусім усё роўна – гембла там ці што, 4% у кішэню і паxіг. Ты занадта недаацэньваеш ролю гемблы ў абнале і прач.

Калі дропы і карты будуць імгненна адлятаць па пачках, канешне будзе ўсё роўна.

Калі грошы будуць на гэтых картах заставацца.

Ты ж то мільянер ці мільярдэр, я дакладна не памятаю, табе на многае пафіг.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
39
Публікацыі
159
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
14 сне 2024 г.
MrCardholder9, 19 сакавіка 2025 г.
Ой, да ладна, працэсінгу зусім пафіг. Я сам бяру заказы на працэсінг часам і мне наогул усё роўна, гембла там ці што, 4% у кішэню і паxер. Ты занадта недаацэньваеш ролю гемблы ў абнале і г.д.

Якія 4%?)) 

Калі гэта было?

Ды і табе гэта пафіг, бо ты максімум можаш 100-300к прыняць і забыць, а ў каманд, якія робяць аб’ёмы, ёсць адказнасць перад дропамі. Пачнуцца заявы пра неабгрунтаванае ўзбагачэньне, матэрыял будзе паміраць, не паспяваючы акупіцца – ніхто з імі працаваць не будзе. 

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
76
Публікацыі
96
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 ліп 2024 г.
Ludkazlo, 19 сакавіка 2025 г.
Якія 4%?))  Калі гэта было? І гэта табе пафіг, бо ты максімум можаш 100-300к прыняць і забыць, а ў каманд, што робяць аб’ёмы, ёсць адказнасць перад дропамі.  Паляцяць заявы аб неабгрунтаваным абагачэнні, матэрыял будзе паміраць, не паспяваючы акупіцца – ніхто з імі працаваць не будзе. 

Не буду спрачацца, мне чамусьці даводзіцца пастаянна даказваць тое, што я кажу на гэтым форуме. А адказнасць перад дропамі, ой да ладна, ты матэрыял купляеш нават не думаючы, што там з дропам будзе. Дэбет па 15к за штуку, прадаюць па пачках, хоць пад працэсінг, хоць пад чорнуху, зусім не розніца. А 115 і 161 – рэальнасць штодзённая, ужо ўсе прывыклі. У мяне па дзве ІП лятаюць у тыдзень, на жаль тут нічога не паробіш. Але рынак падстройваецца, не ўсё так салодка як раней, але на аб’ёме ўсе ў плюсе.

Калі дропы і карты будуць імгненна лятаць па пачках, вядома будзе ўсё роўна. Калі грошы будуць на гэтых картах застацца. Ты то мільяне́р або мільярдэр, я дакладна не памятаю, табе на многае пафіг.

Сарказм зачытаны.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...