Казіно sol Шахраі

Абмеркаванні сумніўных казіно | 16 лістапада 2019 г. ад | 141 Адказ | 8,668 Праглядаў | 0 Рэакцый
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
71
Публікацыі
471
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
16 сне 2018 г.
widsgames, 19 лістапада 2019 г.
Магчыма праз гэта і адмовілі ў выплатзе. Але які нфіг деп у 30000? З чаго рады.?

Не, ты не зразумеў. Казіно кажа, што яна не адмяніла бонус і з-за гэтага ўсе праблемы, а на скрыне бонусу не бачна ж, значыць яго і не было на момант депа, калі не фоташоп

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
42
Публікацыі
1 804
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
7 сту 2016 г.
Jblazy, 19 лістапада 2019 г.
Не, ты не зразумеў. Казіно ж кажа, што яна не адмяніла бонус і таму ўсе праблемы, а на скрыне бонусу не бачна ж, значыць яго і не было на момант дэпа, калі не фоташоп

Быў у яе бонус 500 р. за рэгістрацыю.

На другім скрыне бачна.

Хз ведае можа ў іх трэба бонусы адмяняць перад дэпа.Но пра 2000 і 30000 дэпазіту гэта ўжо бред

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
52
Публікацыі
135
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
31 жні 2018 г.

Прачытаў посты.. тут цэлае расследаванне адбываецца

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
7
Рэпутацыя
291
Публікацыі
2 120
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
21 кра 2015 г.

Гаспадзе, вось жа, здаецца, тут увесь народ з вопытам сядзіць, сетка Рокс, Фреш і Сол – гэта ссаняныя кідалы і махляры. яшчэ толькі пры адкрыцці Рокса гэта было зразумела. я размаўляў з аффілейт-менеджарамі гадоў два таму і зразумеў, што гэта канчаныя кідкі, такіх упоротых правілаў ні адна сумленная казіно сабе ніколі не дазволіць. Ленін ёпамать – кідайце іх у чс, нават не за гэтую не выплату, а ў прынцыпе. Там усе правілы разлічаны на тое, каб надурыць звычайных гульцоў, якія проста нават не разумеюць сутнасці падобных правілаў.

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 370
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.
BOEWIK, 19 лістапада 2019 г.
Прачытаў пасты.. тут цэлае расследаванне адбываецца

Ніякага расследавання няма, проста казіно лайно са сваімі дурнымі правіламі. Разводзяць гульцоў на грошы, такія канторы трэба абыходзіць бокам. Я ўвогуле не люблю казіно, у якім пасля адмывання бонуса патрэбны дэпазіт з трохкратнай пракруткай. Вось гэта называецца казіно з махлярскімі замашкамі. Не трэба гуляць у такія ўстановы. Я разумею, што тс адыграла бонус і захацела вывесці ўражлівую суму, але не ўлічыла, што такія канторы не працуюць у мінус для сябе, не трэба было ёй уносіць дэпазіт. А цяпер застаецца толькі спачуваць тс, яна нават дэпазіт назад не атрымае, на жаль. Развялі яе па поўнай, добра хоць 30 тку не ўнесла.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 370
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.
vadimkinzzz, 19 лістапада 2019 г.
Госпаде вось жа народ з вопытам увесь тут сядзіць, сетка Рокс, Фреш і Сол – гэта ссаныя кіда́лы і ашуканцы. яшчэ толькі пры адкрыцці рокса гэта было зразумела. я размаўляў з і аффілейт менеджарамі гадоў 2 ці каля таго назад і зразумеў, што гэта канчаныя кіды, такіх упіёртых правілаў ні адно су [...]

Я гэта адразу заўважыў, калі прачытаў іх правілы. Кстати многія выкідваюць бездэп ад іх у тэме, але я не лічу гэта бездэпам, агаворваецца ў каго сума дэпозітаў столькі-то тысяч рублёў. Нафіг мне патрэбны такі бездэп, калі я там пакінуў сотні тысячаў рублёў. Знаходзяцца відаць такія, якія ловяцца на такое. Бездэпазітны бонус – гэта крэдыты з вагерам, адыграў іх і калі ласка здымай без ніякіх унясенняў дэпазіту і тройнай пракруткі. Што нам мала таго, як яны нам мазгі выносяць за верыфікацыю, яшчэ ім дэпазіт тройчы пракруці. Я такія казінашкі абмінаю. Вось Сафон іх рэкламуе, таму што падпісаўся на партнёрства.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
33
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10 ліс 2019 г.

зразумела, што яны сваю віну ніколі не прызнаюць, так і будуць абманамі прымушаць рабіць дэпазіты, а выйгрышы выводзіць не будуць. У каго-небудзь скаціць і 30000 ўдудзяць і 50000, а ўсе ўмовы ў мяне былі выкананы: біздеп прайграны, дадзеныя запоўнены да ўнясення дэпазіту, акант верыфікаваны, дэп х3 пракруціла і 2 дэп, якія яны прасілі зрабіць, х3 пракруціла і выйграла на свае крывныя сродкі. Я ўсё роўна так усё не пакіну, буду змагацца да канца. Зараз яшчэ чакаю адказу ад данлудана, а парушэнне і махлярства з боку казіно – сол.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
7
Рэпутацыя
291
Публікацыі
2 120
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
21 кра 2015 г.
Mila21, 19 лістапада 2019 г.
зразумела, што яны сваю віну ніколі не прызнаюць – так і будуць ашукаваць, прымушаць рабіць дэпазіты, а выйгрышы не будуць выводзіць. Хто-небудзь пракаціць і дэпне 30000 і 50000, а ўсе ўмовы ў мяне былі выкананыя: біздеп прайграны, дадзеныя запоўнены да ўнясення дэпазіту, рахунак верыфікаваны, [...]

Не засмучайцеся! Проста падыходзьце трохі ўважлівей да выбару казіно. Зараз стрымеры раяць розную фігню тыпу Сол і Вавады і слот у, але ёсць поўна нармальных казіно, трэба проста быць уважлівей у будучыні.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
52
Публікацыі
135
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
31 жні 2018 г.
Не засмучайцеся! Проста падыходзьце крыху ўважлівей да выбару казіно, зараз стрымэры раяць нейкую лухту тыпу Сол і Вавада і слот у , але ёсць поўна нармальных казіно, проста трэба быць уважлівей у будучыні.

Ну Вавада, бывае, нядрэннае казіно

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
7
Рэпутацыя
291
Публікацыі
2 120
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
21 кра 2015 г.
BOEWIK, 19 лістапада 2019 г.
Ну вавада, здаецца, нядрэннае казіно

Ключавое слова – “здаецца” , здаецца ў іх і розыгрышаў дохера і яны штодзённыя, але там стаяць скрыптовыя слоты , доўгія выплаты і г.д. і т.п., кароч заманух, здаецца, шмат але мне там як то некамфортна гуляць.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
52
Публікацыі
135
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
31 жні 2018 г.
Ключавое слова – “вроде” , вроде у них і розыгрышаў дофіга і яны штодзённыя, але там стаяць скрыптавыя слоты, доўгія выплаты і і г.д. і т.п., кароч заманухі, здаецца, шмат, але мне там як-то некамфортна гуляць.

Тое, што замануха – сама сабой… як і ў многіх іншых 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
205
Публікацыі
2 569
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
9 лют 2018 г.
Гаспадзе вось быццам жа народ з вопытам увесь тут сядзіць, сетка Рокс, Фреш і Сол – пасранцы кідалы і махляры. яшчэ толькі пры адкрыцці Рокса гэта было зразумела. я размаўляў з аффілэйт-менеджарамі гадоў 2 што лі назад і зразумеў, што гэта канчаныя кідкі, такіх упоротых правілаў ніадно сумленн [...]

нормальнае казіно. калі б яны былі канчэнныя, мне з бездэпа 80к на дзень нараджэння не вывялі б.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 370
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.
Mila21, 19 лістапада 2019 г.
зразумела, што яны сваю віну ніколі не прызнаюць і будуць абманам прымушаць рабіць дэпазіты, а выйгрышы выводзіць не будуць – у кагосьці пракатае і 30000 ўкінуць і 50000, а ўсе ўмовы ў мяне былі выкананы: бездеп прайграны, даныя запоўнены да ўнясення дэпазіту, ўліковы запіс верифікаваны, дэп х [...]

Калі ўсё так і ёсць, як ты пішаш, то не сумнявайся, што праўда на тваім баку. Значыць, у цябе ёсць сур’ёзныя доказы, скрыншоты і перапіска – не варта турбавацца: калі дакажаш парушэнні і выманне дэпазіту, то думаю пакараюць казіно або тых супрацоўнікаў, якія без падстаў прасілі ў цябе зрабіць дэп у памеры выйгрышу. Па ходу kadrus2002 абанкруціў гэтае казіно 🙂  і цяпер махлююць, каб вярнуць страчанае. Поспехаў і ўдачы табе ў вырашэнні гэтай сітуацыі. Але я ўсё роўна не буду гуляць у такія казіношкі, дзе правілы кажуць пра пракрутку дэпазіту і г.д. – гэта трата часу і нерваў, не варта іх бездепазітны бонус маіх перажыванняў і нервовасці. Шмат разоў казаў, што выйграць у казіно можна, але значна цяжэй адабраць выйграныя грошы з казіно без зрыву нейкай дурні. Таму выбірайце буйныя казіно з добрай рэпутацыяй і такія, што ўваходзяць у ECOGRA або акрэдытаваны ў КазіноМайстар. На самай справе, я даўно кажу – чытайце водгукі, гуляйце ў надзейных казіно, уважліва чытайце бонусныя правілы, і ў вас увогуле наўрад ці з’явяцца праблемы. Але нават калі нешта і будзе, то чым саліднейшая ўстанова, тым больш магчымасцяў вырашыць спрэчку ў вашу карысць. Увогуле, жадаю вам паспяховай гульні і адсутнасці праблем. 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 312
Публікацыі
31 984
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

…Жадаю шчасця ў вырашэнні гэтай сітуацыі на карысць гульца! І каб казіно ўсё ж аб’ектыўна разабралася і выплаціла выйгрыш🐽

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
33
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10 ліс 2019 г.

можа падкажыце куды яшчэ можна напісаць гэта ненармальна так ашукаць гульцоў

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31 сак 2016 г.
Mila21, 21 лістапада 2019 г.
можа, парайце, куды яшчэ можна напісаць – гэта не нармальна так гульцоў кінуць

Трэба пачакаць, што адкажа @VyacheslavLenin , таму што твая гісторыя вельмі моцна адрозніваецца ад той, якую яму паведаміў менеджар казіно і Ленін абяцаў зноў яму напісаць і высвятліць, хто з вас ашуквае.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
33
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10 ліс 2019 г.

мне таксама хацелася б паслухаць іх гісторыю

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
33
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10 ліс 2019 г.

з маёй жа боку ў чым ашуканства – бездэп быў прайграны, прайграны, даныя былі запоўнены да ўнясення дэпазіту. тое, што мне спачатку пісалі – пракруціць дэп х3 і яшчэ ўнесці 2000 і таксама пракруціць х3 і што будзе на балансе, можаце выводзіць. я ўсё гэта выканала, выйграла на свой дэпазіт. як толькі я пачала пісаць скаргі, яны прыдумалі новую прычыну, што тыпу даныя былі запоўнены пасля атрымання бездэпа, хоць ён быў прайграны ў 0. усе скрыншоты гэта даказваюць і тут відавочнае парушэнне і махлярства з боку казіно

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
166
Публікацыі
1 541
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27 сне 2018 г.
з маёй жа боку ў чым ашуканства – бездеп быў прайграны, прайграны, даныя былі запоўнены да ўнясення дэпазіту. тое, што мне спачатку пісалі – пракатаць дэп х3 і яшчэ ўнесці 2000 і таксама пракатаць х3 і што будзе на балансе – можаце выводзіць, я ўсё гэта выканала, выйграла на свой дэпазіт. як т [...]

Так, яны нават могуць даказаць, што ўсе іх дзеянні падыходзяць пад правілы. АЛЕ! мы жывыя людзі і гульцы і разумеем, што такія правілы зроблены для таго, каб максімальна ўскладніць жыццё гульцу, а значыць такое казіно недабрасумленнае. Ну калі нельга гуляць без запаўнення асабістых даных, дык проста зрабіце забарону на гульню, пакуль чалавек іх не запоўніць. А так яны проста цудоўна ўладкаваліся са сваімі правіламі.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
33
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10 ліс 2019 г.

дык нават у мяне да ўнясення дэпазіту дадзеныя былі запоўнены і рахунак вэрыфікаваны

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 370
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.
можа параіце, куды яшчэ можна напісаць – гэта не нармальна так гульцоў нажываць

Можна звярнуцца з прэтэнзіямі ў ліцэнзавальны орган. Але думаю, яны табе не дапамогуць, таму што ў іх не сур’ёзны ліцэнзавальны орган – Кюрасо – гэта хутчэй фармальнасць. Такія ліцэнзавальныя органы звычайна неахвотна адказваюць простым гульцам і не ідуць на канфлікт з казіно. Выпадкі адабрання ліцэнзій даволі рэдкія, часцей іх адбіраюць, калі казіно і так знаходзіцца ў стане банкруцтва. Тым не менш, у выпадку канфлікту з казіно паспрабаваць іх спалохаць зваротам у ліцэнзавальны орган можна. Ёсць такія форумы, якія прафесійна дапамагаюць гульцам у вырашэнні праблем з казіно. Але я тут не буду іх называць, калі трэба – напішу ў лс. Гэты форум таксама стараецца дапамагчы гульцам, у адміністратара ёсць раздзел, дзе можна прыцягнуць прадстаўніка казіно і растлумачыць яму ўсё і па чым. Але, на жаль, трэба яшчэ вельмі папрацаваць, каб зацягнуць іх на форум і ў гэты раздзел, звярніся да адміністрацыі гэтага форума, можа ў іх ёсць сувязі з гэтым казіно. Увогуле, поспехаў і ўдачы табе, калі шчыра, усё тут выклаў, я на тваім баку.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
52
Публікацыі
135
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
31 жні 2018 г.
дак нават у мяне да ўнясення дэпазіту дадзеныя былі запоўнены і акаунт вэрыфікаваны

Прывітанне,дагэтуль не атрымліваецца вырашыць праблему ?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
33
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10 ліс 2019 г.

дзякуй усім, хто стараецца дапамагчы, пакуль нічога не вырашылі

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
52
Публікацыі
135
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
31 жні 2018 г.
дзякуй усім хто стараецца дапамагчы, пакуль нічога не вырашылі

Лудаманы дапамагаюць і стараюцца падтрымліваць  адзін аднаго) мы адна сям’я 😎

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
19
Публікацыі
371
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
20 сту 2019 г.

Я не разумею, навошта патрэбныя такія дэпазіты. 2500, 30К. Калі б гэта былі Рокс або Фреш, я б яшчэ зразумеў, там у правілах нешта кшталту дэпазіту ў памеры выйгрышу з бездэпа за рэгістрацыю. Але я там не памятаю бездэпа за рэгістрацыю.

Вось вытрымка з Сола менавіта пра вышэйазначаныя бонусы

30.9
БЕЗДЭПАЗІТНЫ БОНУС ЗА РЭГІСТРАЦЫЮ
– У выпадку атрымання бездэпазітнага бонуса за рэгістрацыю, выснова адыграных бонусных сродкаў магчымая толькі пасля ўнясення дэпазіту ў памеры 1 000 RUB і трайнага адагрывання ўнесенага дэпазіту.
– У выпадку выяўлення махлярскіх дзеянняў з боку гульца, вынік бонуса анулюецца, грашовыя сродкі спісваюцца з рахунку, акаўнт карыстальніка назаўсёды блакіруецца.
Махлярскімі дзеяннямі лічыцца стварэнне дублюючых акаўнтаў, указанне наўмысна няпраўдзівай інфармацыі пры рэгістрацыі, прадастаўленне няслушнай інфармацыі пры верыфікацыі акаўнта, выкарыстанне любых алгарытмаў пры адагрыванні бонуса.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...