Казіно sol Шахраі
Абмеркаванні сумніўных казіно
|
16 лістапада 2019 г.
ад
Mila21
|
141 Адказ
|
8,690 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Абманным шляхам прымушаюць рабіць дэпазіты, а выйгрышы не выводзяць. Зарэгістравалася ў гэтым казіно, атрымала бонус 500 рублёў, адыграла яго, але ўвесь выйгрыш прайграла. Выводзіць не стала, бо там жорсткія ўмовы. Верыфікавала рахунак, унесла дэпазіт 500 рублёў, выйграла 1500, аформіла выплату – мне яе адмянілі і сказалі, што вы не пракруцілі x3 ад дэпазіту. Далей я пракруціла x3, засталося на балансе 930 рублёў, аформіла выплату, далей выплату зноў адмяняюць і кажуць, што вам трэба зрабіць яшчэ дэпазіт 2000 і пракруціць x3. Я зрабіла гэты дэпазіт і пракруціла x3, і ў гэты час я выйграла 30000, аформіла выплату – мне цягнулі выплаты больш за 2 сутак, затым зноў адмянілі і сказалі, што мне яшчэ трэба ўнесці 30000 і пракруціць x3. Усё гэта ёсць у гісторыі ставак, што выйгрыш быў на дэпазіт
ну гэта нейкая фантастыка. перапіску чата трэба скрыншотіць – па вашых скрыншотах не ўсё ясна. мне яны выплачваюць нармальна, уся іх сетка і не толькі мне. што канкрэтна іх не задавальняла? растлумачце аргументацыю, калі скрыншотаў няма. як яны патлумачылі неабходнасць унесці такі вялікі дэпазіт?
Ведаю гэтае казіно, і мне таксама нейкім чынам гэтая гісторыя незразумелая…
Аўтар, выкладзі ўсё па палічках і прикладзі перапіску ! да і ўвогуле дай больш аргументаваны адказ.
На іншым форуме прадстаўнік так нічога і не адказаў, таксама як і ты перастала адказваць на пытанні. Па-мойму дастаткова паказаць скрын, дзе яны просяць 30000 деп і ўсё стане ясна.
Калі гэта праўда што дзяўчына распавяла, то гэта пістэц канечне. Тупа значыць надурваюць тых, хто адказаць не можа. Начальнік сказаў – лоха ўбачыш пракідвай яго, премію дам.
Трэба так,больш інфы
30 тысяч деп просяць?)
Адразу не ўбачыў скрыншот чату . Праўда ж просяць дэпнуць трыццатку. Што гэта за правілы такія?
Ды гэта бред, канешне, якую нах трыдзясятку? Давайце проследзім па тэме і калі што паставім гэта казіно ў чорныя спісы. Пра імпартныя агляднікі з мяне мінус адзін мінімум лёгка.
Так ёй трэба скаргу падаць. Каб быў нейкі афіцыйны адказ ад казіно.
Як вясёлы долбаёб спрабаваў цяпер зь менеджэрамі звязацца, але яны не працуюць. У мяне такое ўражаньне склалася, што можа казіно не акупляецца, таму спрабуюць красьці.
Але гэта ня факт, канешне, будзем чакаць паведамленьняў ад дзяўчыны
ну да. Ну яна ж нікуды не знікла, пачакаем…
А ўвогуле, калі шчыра, мяне проста выводзіць з сябе такое стаўленне
Так, дзяўчына. Як вам параілі вышэй – падавайце скаргу тут на сайце. Ні ў якім разе дэпаць 30к нельга, ну гэта была б ваша самая непатрэбная пакупка.
Нармальна апішыце праблему, нармальна адміністрацыя адрэагуе, ну я спадзяюся)
Ну калі просяць 30ку депнуць то дакладна развод, і выводзіць не збіраюцца! Хоць пра гэтае казіно не чуў нічога дрэннага, але і не гуляў там, гуляў бездэпы але не стаў депаць, хоць з боку любога казіно такое бывае – калі памятаюць, што гулец нармальную суму зрабіў, то знайсьці якую-небудзь фігню і не выводзіць! Нават прыписваюць левыя акаўнты, якіх ты нават не чуў і не бачыў, нядаўна глядзеў як чувак з Джой казіно з 15к падняў лям двесце, яму не ўсё вывелі, урызалі каля 2 тыдняў, карацей ён прастраціў там калі не памыляюся 400к (пакуль чакаў), так што ў любы момант чакай падману з боку казіно, хоць яно праверанае (гэта жыццё і лахатрон!
Джой выводзяць нармальна. Яны відавочна пры грошах і шкварацца незачто. Пішы з адступамі па-руску, чытаць немагчыма тваё палатно.
Ув. гульняр, у вас ёсць актыўная скарга, у якой адказаў прадстаўнік, далей мы чакаем адказы ўжо на вашы пытанні, не трэба плз падаваць новыя скаргі з тым жа тэкстам. ваша скарга ў рабоце, дзякуй.
Ленін зусім прыхерэў, болей па-чалавечы не адказвае, капіпастзіць мінулую херню)
што? што хто дзе капіпастіць? не зразумеў
А чо не капіпаст, што выложыў дзяўчыне?
Серега, табе, паходу, трэба паспаць….
Адкуль копіпаст, копіпаст чаго?
Я дзяўчыне канкрэтна адказаў, што ўжо ёсць на сайце ад яе пададзеная скарга на іх, па якой вядзецца работа і ў якой ідзе дыялог. што не так і што не трэба падаваць следам за ёй яшчэ такія ж скаргі ў вялікай колькасці, што не так?
відаць так і ёсць. Пайду паброджу дзе-небудзь. Пасплю пазней крыху
пісаў у нецвярозым стане)
Дзіўна як то. Гэтай групе казіно давяраю ад слова зусім. Не гуляю ў Соле, праўда, але Рокс з Фрешам (выводзіў неаднаразова і з бездэпаў, і з сімвалічных дэпазітаў) для мяне дастатковыя аргументы, каб лічыць і трэцяга хлопца нормальным пацаном. Бянтэжыць, канешне, скрын з саппортам, паглядзім, як будзе развівацца сюжэт.
А як выводзіў з бяздепа? Бо тут ёсць гэтая скарга 🔗
і прадстаўнік заяўляе, што пасля адбіцця бяздепа трэба задэпліць суму выйгрышу і пракруціць яе тры разы. Хаця незразумела, навошта ён гэта там напісаў, бо ў гэтым выпадку гульняр выйграў з дэпазіту.
Тут падобна на варыянт, што нават пры абнуленым рахунку бяздепазітны бонус трэба адключаць уручную, інакш увесь наступны выйгрыш з дэпазітаў лічыцца працягам адбіцця бонуса за рэгістрацыю ці на рахунку перад дэпазітам застаўся некалькі капеек і бяздеп не лічыўся прайграным. Вось з гульца і патрабуюць задэпліць суму вываду і пракруціць яе тры разы. Праўда, тут альбо казіно дуркак, альбо саппорт памылкова патрабуе задэпліць лішні раз, хоць усе ўмовы ужо выкананы.
Шось дзяўчына і знікла, мб там ужо ўсё вырашылася…. Дзяўчына, напішыце, як там што адбываецца, пліз.
Пісец нейкі, выйграла грошай з дэпазіту, не мае значэння з якога дэпазіту, вэрыфікацыя пп пройдзена. Што тут незразумелае адбываецца, толькі не магу зразумець навошта гуляць у такія ўстановы, дзе просяць дэпазіт памерам выйгрышу і яшчэ пракруціць тры разы. Мне вельмі цікава, калі б яна выйграла паў мільёна, то папрасілі б столькі ж дэпазіту і пракрутку тры разы 😔😵. Мне вельмі цікава, якія такія правілы ў гэтым казіно, цікава, што на гэта адкажа прадстаўнік казіно. Mila21 не ў якім разе больш не рабіце дэпазітаў, пачакайце афіцыйнага адказу прадстаўніка гэтай установы, я з вамі буду чакаць адказу. Цярпення вам.