Казіно sol Шахраі
Абмеркаванні сумніўных казіно
|
16 лістапада 2019 г.
ад
Mila21
|
141 Адказ
|
8,667 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Можа штурмуе з скаргамі іншыя форумы. Тут прадстаўнік адказаў, паведаміўшы правілы вываду з бездэпа, але на заўвагу, што выйгрыш з дэпазіту не рэагуе. Я скрыні паглядзеў, відаць чыста, што перад дэпам на рахунку быў нуль, бездэп адыграны, незразумела з якіх прычын яны ўвогуле патрабуюць пракручваць дэпазіт і дэпіць спачатку 2500, потым 30 000, калі гэтыя правілы звязаныя з бездэпамі.
Пакуль і калі яна не адпішася, незразумела што адбываецца. Але можна сказаць адно, патрабавать дэпазіт 30к – гэта ўжо піздец які зашквар. Гэта з серыі – дайце вам пагадаю(![]()
У Фреше і Роксе з бездэпамі выводзіў стандартным чынам. Адкруціў вагер і вывёў. Дэпоў ніхто не прасіў. У Соле не гуляю, але гэта група казіно ўнушае давер.
Не, не. Гэта ўсё ў адпаведнасці з правіламі вывядзення выйгрышу з адбітага бездепа. Толькі незразумела, чаму яны прыплелі іх да вывядзення з дэпазіту. Гэта або развод казіно, або касяк саппорту, які памыліўся з паходжаннем выйгрышу.
Якаясь мутная гісторыя, там у скарзе прадстаўнік па мультах нейкім чынам двухсэнсоўна намякае. Так у іх, калі памультаваць толькі дзеля петыфана за рэгу. Пездэпы даюць добрыя, але толькі пры ўмове сумы дэпазітаў за нейкі перыяд.
Не. Я толькі што прачытаў іх правілы, ён проста цалкам скапіраваў правілы выкарыстання бездэпа за рэгу.
Ды што не? Якія тут могуць быць правілы? Які дэп у 30к калі ў сярэднім 1к? Для многіх гэтыя грошы – бюджэт на месяц жыцця.
30К гэта поўны п*ц. Такі дэп нават пуканы саромеюцца запатрабаваць.
Увогуле ўпершыню чую пра такія дэпазіты ад казіно 😬
У іх у сям’і ёсць прыёмны сынок Пукан Максімум, але і там я ўпэўнены так не ахуеюць. Мутна ўсё.
Вы не зразумелі правілы бездэпаў. Сэнс у тым, што калі ты адбіў бездэп, то для вываду трэба дэпнуць роўна такую ж суму, што засталася пасля адбівання і пракруціць яе тры разы. І мінімальная сума 2500р. То бок, набіў 10 000, дэпні яшчэ дзясятку, адвэгеры тры разы і вывадзі. Набіў 100 000, дэпні сотню. Казіно проста не дае нармальна вывесці адбіты бездэп, загружаючы дадатковымі ўмовамі, пры якіх высокая верагоднасць усё прайграць, яшчэ і падарыць ім дэп 2500. Але ў гэтым выпадку яны гэтыя правілы прыплелі да выплаты з дэпазіту, прычым нават тут іх парушаючы, бо яна ўжо раз дэпнула 2500 і адвэгерыла тры разы.
Я і кажу, мутна, плять. Гэта не бездеп, гэта наэбет. Ад іх групы не чакаў такога. Упэўнены, што гэта памылка саппорту. Калі вывад з дэпазіту, без мультов, то выведуць.
Ну и нахрен они тем более нужны? Повезло допустим отдельно взятому человеку раз в жизни и с депа например в 500 рубасов. Ему надо пойти хату заложить, что бы попытаться вывести те же например 300к.
Такое себе, есть куча казин где нет такого бреда, нах эти извращения? Попробуй выиграй в минусовую игру, а если выиграл, на нах тебе квест, что бы вывести.
Ааа блін, размова пра бездэп. Ну тут іншая справа, падарункаму каню ў зубы не глядзяць. Але зноў жа вымагваць 30к такое сабе. Павезла 1 шанц на мільён – выплаці і мазгі не епі.
Так увесь гэтую гісторыю смярдзіць бредам. Роксофрэйшы стараюцца смецце з хаты не цягнуць, шмат нюансаў вырашаюць у саппорце. Друк мой выйгрыш убачыў, рвануўся ў Рокс, ну я яму з карты сваёй і дэпнуў (зусім зялёны тады быў), саппорт хутка ўсё порэшаў, я пацвердзіў дэпазіт і ні ў яго, ні ў мяне ўжо год праблем няма. Аднаразова ФС не змог актываваць, мне мыло двух друганоў саппорт у чаце кінусіў, тыпа гэта хто. Я растлумачыў (не мульты, праўда, проста з хлопцамі круцілі па ўгару і часам я ім дэпіў са сваіх плацяжоў). Пасля гэтага я неаднаразова без лішніх пытанняў выводзіў. У Роксe 20К нядаўна з бэдэпа на ДР.
Калі Сол такія правілы ўстанавіў для гульцоў, то я лічу на ўсю групу ценю кладзецца… нядобра
Калі я не памыляюся, то гэта адзінае казіно з такімі ўмовамі бяздепа… у топку ўвогуле
Давай дачакаемся рашэння, перад канчатковымі высновамі. Я зараз паглядзеў, яны ўвогуле на кантакт не ідуць, дэп непаўналетняму не вяртаюць, тут якаясь дурніца.
я і так чакаю рашэння я яшчэ на 2 форумах размясціла скаргу яны таксама адпраўленыя ў казіно нават параілі данлудану напісаць я і яму напісала
Бро,а дзе ты глядзіш ідуць яны на кантакт ці не ?
У скаргах на гэтым рэсурсе)))
Хлопцы, габарыць пра групы казіно таксама такое сабе занятак….( Афіцыйна запісаны ўладальнік вельмі часта ім не з’яўляецца.
Каб хутчэй і зразумелее напісаць, давайце, напрыклад, возьмем ТТР казіно і Сёрф яго казіно, афіцыйна імі валодае Софтсвисс беларуская, па факце ўсім вядомы партугалец)
Уладальнікі Рокс могуць ніякага дачынення не мець да Сола. Але гэта таксама не факт, мб яны і адкрылі яго
Гэта лёгка прасочваецца інтуітыўна. Правілы дэпазітаў, вывадаў, акцый. Ды і навошта групе казіно з добрай рэпутацыяй такая, прабачце, блядь, у кампаніі. Чакаюць смс, кароче
Інтуітыўна?) Бярэ напрыклад вася, мамкін сын дэпутата, які скраў у цябе са мной грошай, па саёпу купляе казіно. Не парзіцца асабліва, там канструктар – ён жа вайт лейбл, устаўляе свае дадзеныя і выгружае ў сетку. І правілы там усе прапісьваны даўно, нічога прыдумляць не трэба. Яны ўсе іх капіруюць.
Дзяўчына @mila21 вы ў сетцы бачу. Ну напішыце не палянуйцеся як справы абстаюць.
пс. а магчыма там гэтая хрэнь працуе пра “да 10 паведамленняў пасты размяшчаюцца пасля праверкі мадэратарам”
Дарэчы магчыма па гэтай прычыне яна і ўцёкла на іншыя форумы( Іван, гэта трэба як-то змяніць….
Саюзны і такое магчыма. Але. Я маю пару казіно, што добра сябе зарэкамендавалі, у мяне гуляюць, яны мне дэпы, я ім выплаты. Усё сумленна. Усё добра. Тут з’яўляецца трэцяе казіно, кшталту маё…. ага, пля. Я яго падсоўваю, рассылкі са сваіх казінаў на мэйл зарэгістраваным гульцам кідаю, тыпа рэгайцеся, уу ў нас тут сямейны падрад, усё роўна. А гэта ўвогуле лявая кантора, толькі ў мяне ў групе і яшчэ і кідак. Рэпутацыя похе**у атрымліваецца. Не сходзіцца.