Казіно sol Шахраі

Абмеркаванні сумніўных казіно | 16 лістапада 2019 г. ад | 141 Адказ | 8,667 Праглядаў | 0 Рэакцый
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31 сак 2016 г.
seregelio, 18 лістапада 2019 г.
Што-то дзяўчына і знікла, можа ўжо ўсе пытанні вырашыліся там

Можа штурмуе з скаргамі іншыя форумы. Тут прадстаўнік адказаў, паведаміўшы правілы вываду з бездэпа, але на заўвагу, што выйгрыш з дэпазіту не рэагуе. Я скрыні паглядзеў, відаць чыста, што перад дэпам на рахунку быў нуль, бездэп адыграны, незразумела з якіх прычын яны ўвогуле патрабуюць пракручваць дэпазіт і дэпіць спачатку 2500, потым 30 000, калі гэтыя правілы звязаныя з бездэпамі.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 080
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
Retyi, 18 лістапада 2019 г.
Можа штурмуе з прэтэнзіяй іншыя форумы. Тут прадстаўніца адказала, паведаміўшы правілы выводу з бандэпу, але на заўвагу, што выйгрыш з дэпа не рэагуе. Я скрыншоты паглядзеў, відаць, што перад дэпазітам на рахунку быў нуль, бандэп адгуляны, незразумела з якіх нагодаў яны ўвогуле патрабуюць прак [...]

Пакуль і калі яна не адпішася, незразумела што адбываецца. Але можна сказаць адно, патрабавать дэпазіт 30к – гэта ўжо піздец які зашквар. Гэта з серыі – дайце вам пагадаю(

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
19
Публікацыі
371
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
20 сту 2019 г.

У Фреше і Роксе з бездэпамі выводзіў стандартным чынам. Адкруціў вагер і вывёў. Дэпоў ніхто не прасіў. У Соле не гуляю, але гэта група казіно ўнушае давер.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31 сак 2016 г.
Але можна сказаць адно: патрабаваць дэпазіт 30к – гэта ўжо піздзец які зашквар.

Не, не. Гэта ўсё ў адпаведнасці з правіламі вывядзення выйгрышу з адбітага бездепа. Толькі незразумела, чаму яны прыплелі іх да вывядзення з дэпазіту. Гэта або развод казіно, або касяк саппорту, які памыліўся з паходжаннем выйгрышу.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
19
Публікацыі
371
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
20 сту 2019 г.

Якаясь мутная гісторыя, там у скарзе прадстаўнік па мультах нейкім чынам двухсэнсоўна намякае. Так у іх, калі памультаваць толькі дзеля петыфана за рэгу. Пездэпы даюць добрыя, але толькі пры ўмове сумы дэпазітаў за нейкі перыяд. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31 сак 2016 г.
Timmy, 18 лістапада 2019 г.
прадстаўнік на мульты, як бы неадназначна намякае.

Не. Я толькі што прачытаў іх правілы, ён проста цалкам скапіраваў правілы выкарыстання бездэпа за рэгу.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 080
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
Ды не. Гэта ўсё ў адпаведнасці з правіламі выводу выйгрышу з адбітага бездэпа. Толькі незразумела, чаму яны прыплелі іх да выводу з дэпазіту. Гэта альбо развод казіно, альбо косяк саппорта, які памыліўся з паходжаннем выйгрышу.

Ды што не? Якія тут могуць быць правілы? Які дэп у 30к калі ў сярэднім 1к? Для многіх гэтыя грошы – бюджэт на месяц жыцця.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
19
Публікацыі
371
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
20 сту 2019 г.
Дык чаму не? Якія могуць быць правілы? Які дэп у 30к калі сярэдні 1к? Для многіх гэтыя грошы – бюджэт на месяц жыцця.

30К гэта поўны п*ц. Такі дэп нават пуканы саромеюцца запатрабаваць. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
52
Публікацыі
135
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
31 жні 2018 г.
30К гэта поўны п**ц. Такі дэп нават пуканы сцеляюцца патрабаваць.

Увогуле ўпершыню чую пра такія дэпазіты ад казіно 😬

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
19
Публікацыі
371
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
20 сту 2019 г.

У іх у сям’і ёсць прыёмны сынок Пукан Максімум, але і там я ўпэўнены так не ахуеюць. Мутна ўсё. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31 сак 2016 г.
Якія могуць быць правілы? Які дэп у 30к калі сярэдні 1к?

BOEWIK, 18 лістапада 2019 г.
Увогуле ўпершыню чую пра такія дэпазіты ад казіно

Цёмна ўсё. 

Вы не зразумелі правілы бездэпаў. Сэнс у тым, што калі ты адбіў бездэп, то для вываду трэба дэпнуць роўна такую ж суму, што засталася пасля адбівання і пракруціць яе тры разы. І мінімальная сума 2500р. То бок, набіў 10 000, дэпні яшчэ дзясятку, адвэгеры тры разы і вывадзі. Набіў 100 000, дэпні сотню. Казіно проста не дае нармальна вывесці адбіты бездэп, загружаючы дадатковымі ўмовамі, пры якіх высокая верагоднасць усё прайграць, яшчэ і падарыць ім дэп 2500. Але ў гэтым выпадку яны гэтыя правілы прыплелі да выплаты з дэпазіту, прычым нават тут іх парушаючы, бо яна ўжо раз дэпнула 2500 і адвэгерыла тры разы.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
19
Публікацыі
371
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
20 сту 2019 г.
калі ты адбіў бездеп, то для вываду трэба дэпнуць роўна такую ж суму, што засталася пасля адбіцця і пракруціць яе тры разы. 

Я і кажу, мутна, плять. Гэта не бездеп, гэта наэбет. Ад іх групы не чакаў такога. Упэўнены, што гэта памылка саппорту. Калі вывад з дэпазіту, без мультов, то выведуць. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 080
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
    Вы не поняли правила бездепов. Смысл в том, что если ты отбил бездеп, то для вывода нужно депнуть ровно такую самую сумму, что осталась после отбития и прокрутить её три раза. И минимальная сумма 2500р. То есть, набил 10 000, депни ещё десятку, отвагерь трижды и выводи. Набил 100 000 [...]

Ну и нахрен они тем более нужны? Повезло допустим отдельно взятому человеку раз в жизни и с депа например в 500 рубасов. Ему надо пойти хату заложить, что бы попытаться вывести те же например 300к. 

Такое себе, есть куча казин где нет такого бреда, нах эти извращения? Попробуй выиграй в минусовую игру, а если выиграл, на нах тебе квест, что бы вывести. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 080
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.

Ааа блін, размова пра бездэп. Ну тут іншая справа, падарункаму каню ў зубы не глядзяць. Але зноў жа вымагваць 30к такое сабе. Павезла 1 шанц на мільён – выплаці і мазгі не епі.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
19
Публікацыі
371
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
20 сту 2019 г.
Ну і нахрэн яны тым больш патрэбныя? Пацалавала, дапусцім, асобна ўзятага чалавека раз у жыцці і з дэпазіту, напрыклад, у 500 рубасоў. Яму трэба пайсці кватэру закласть, каб паспрабаваць вывесці тыя ж, напрыклад, 300к.  Такое сабе, ёсць купа казіно, дзе няма такога бреду, нах тыя вычварэнст [...]

Так увесь гэтую гісторыю смярдзіць бредам. Роксофрэйшы стараюцца смецце з хаты не цягнуць, шмат нюансаў вырашаюць у саппорце. Друк мой выйгрыш убачыў, рвануўся ў Рокс, ну я яму з карты сваёй і дэпнуў (зусім зялёны тады быў), саппорт хутка ўсё порэшаў, я пацвердзіў дэпазіт і ні ў яго, ні ў мяне ўжо год праблем няма. Аднаразова ФС не змог актываваць, мне мыло двух друганоў саппорт у чаце кінусіў, тыпа гэта хто. Я растлумачыў (не мульты, праўда, проста з хлопцамі круцілі па ўгару і часам я ім дэпіў са сваіх плацяжоў). Пасля гэтага я неаднаразова без лішніх пытанняў выводзіў. У Роксe 20К нядаўна з бэдэпа на ДР. 

Калі Сол такія правілы ўстанавіў для гульцоў, то я лічу на ўсю групу ценю кладзецца… нядобра

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
52
Публікацыі
135
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
31 жні 2018 г.
    Вы не зразумелі правілы бяздепаў. Сэнс у тым, што калі ты адбіў бяздеп, то для вываду трэба депнуць менавіта такую ж суму, якая засталася пасля адбіцьця, і пракруціць яе тры разы. І мінімальная сума 2500р. То-бок, набіў 10 000, депні яшчэ дзясятку, отвагерь тры разы і выводзь. Набіў [...]

Калі я не памыляюся, то гэта адзінае казіно з такімі ўмовамі бяздепа… у топку ўвогуле 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
19
Публікацыі
371
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
20 сту 2019 г.
BOEWIK, 18 лістапада 2019 г.
  Калі я не памыляюся, то гэта адзінае казіно з такімі ўмовамі бездэпу… у топку, карацей

Давай дачакаемся рашэння, перад канчатковымі высновамі. Я зараз паглядзеў, яны ўвогуле на кантакт не ідуць, дэп непаўналетняму не вяртаюць, тут якаясь дурніца.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
33
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10 ліс 2019 г.

я і так чакаю рашэння я яшчэ на 2 форумах размясціла скаргу яны таксама адпраўленыя ў казіно нават параілі данлудану напісаць я і яму напісала

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
52
Публікацыі
135
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
31 жні 2018 г.
Давай пачакаем рашэння, да канчатковых высноў. Я зараз паглядзеў – яны ўвогуле на кантакт не ідуць, дэп непаўналетняму не вяртаюць, тут нейкая лухта.

Бро,а дзе ты глядзіш ідуць яны на кантакт ці не ?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
19
Публікацыі
371
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
20 сту 2019 г.

У скаргах на гэтым рэсурсе))) 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 080
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
Да ўся гэтая гісторыя бредам пахне. Роксофрэшы стараюцца смецце з хаты не тащыць, вырашаюць у саппорце многія нюансы. Мой сябар выйгрыш убачыў, рвануўся ў Рокс, ну я яму з карты сваёй і дэпнуў (зусім зялёны тады быў), саппорт хутка ўсё парышаў, я пацвердзіў дэпазіт і ні ў яго ні ў мяне ўжо год [...]

Хлопцы, габарыць пра групы казіно таксама такое сабе занятак….( Афіцыйна запісаны ўладальнік вельмі часта ім не з’яўляецца.

Каб хутчэй і зразумелее напісаць, давайце, напрыклад, возьмем ТТР казіно і Сёрф яго казіно, афіцыйна імі валодае Софтсвисс беларуская, па факце ўсім вядомы партугалец)

Уладальнікі Рокс могуць ніякага дачынення не мець да Сола. Але гэта таксама не факт, мб яны і адкрылі яго

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
19
Публікацыі
371
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
20 сту 2019 г.
Хлопцы, базарыць пра групы казіно – таксама такое сабе занятак….( Афіцыйна запісаны ўласнік вельмі часта ім не з’яўляецца.  Каб хутчэй і зразумелей напісаць, давайце, напрыклад, вазьмем ТТР казіно і Сёрф яго казіно, афіцыйна імі валодае SoftSwiss беларускі, па факце ўсім вядомы партугалец) [...]

Гэта лёгка прасочваецца інтуітыўна. Правілы дэпазітаў, вывадаў, акцый. Ды і навошта групе казіно з добрай рэпутацыяй такая, прабачце, блядь, у кампаніі. Чакаюць смс, кароче

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 080
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
Гэта лёгка прасліджваецца інтуітыўна. Правілы дэпоў, вывадаў, акцый. І навошта групе казіно з добрай рэпутацыяй такая, прабачце блядзь у кампаніі. Ждэсмсс кароче

Інтуітыўна?) Бярэ напрыклад вася, мамкін сын дэпутата, які скраў у цябе са мной грошай, па саёпу купляе казіно. Не парзіцца асабліва, там канструктар – ён жа вайт лейбл, устаўляе свае дадзеныя і выгружае ў сетку. І правілы там усе прапісьваны даўно, нічога прыдумляць не трэба. Яны ўсе іх капіруюць. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 080
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.

Дзяўчына @mila21 вы ў сетцы бачу. Ну напішыце не палянуйцеся як справы абстаюць.

пс. а магчыма там гэтая хрэнь працуе пра “да 10 паведамленняў пасты размяшчаюцца пасля праверкі мадэратарам”

Дарэчы магчыма па гэтай прычыне яна і ўцёкла на іншыя форумы( Іван, гэта трэба як-то змяніць….

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
19
Публікацыі
371
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
20 сту 2019 г.
Інтуітыўна?) Бярэ напрыклад вася, мамкін сын дэпутата, што сцягнуў у цябе з мною бабло, па саёпу купляе казіно. Не парыцца асабліва, там канструктар, ён жа ўайт лэйбл, устаўляе свае дадзеныя і выгружае ў сетку. І правілы там усе прапісаны даўно, нічога не трэба прыдумляць. Яны ўсе іх капіруюць.

Саюзны і такое магчыма. Але. Я маю пару казіно, што добра сябе зарэкамендавалі, у мяне гуляюць, яны мне дэпы, я ім выплаты. Усё сумленна. Усё добра. Тут з’яўляецца трэцяе казіно, кшталту маё…. ага, пля. Я яго падсоўваю, рассылкі са сваіх казінаў на мэйл зарэгістраваным гульцам кідаю, тыпа рэгайцеся, уу ў нас тут сямейны падрад, усё роўна. А гэта ўвогуле лявая кантора, толькі ў мяне ў групе і яшчэ і кідак. Рэпутацыя похе**у атрымліваецца. Не сходзіцца.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...