Казіно-клуб SlotHaus
Абмеркаванне анлайн-казіно
|
9 чэрвеня 2015 г.
ад
vadimkinzzz
|
76 Адказаў
|
5,801 Прагляд
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
да я паглядзеў па тым форуме, усе толькі і пішуць што казіно без аддачы
але напэўна ты з макуруром іх дакладна адпужаш,улічвай што ў вас двух 90% негатыву пра любое завядзенне
не згодзен, 90 працэнтаў?* адкуль ты гэтую лічбу ўзяў то? з макурам згодзен але не са мной
Макуру, напэўна, ім зрабілі нейкі ўкол ад тролізму, маўчыць як вады ў рот набраў 😁
баіцца бана)) ён Іванa ўжо задолбаў🙂))
У макура прэмадэрацыя паведамленняў пажыццёвая .
ну ў выпадку з Слот Хаусам ён правы. казіно поўнае ўг
СлотХаус пры рэгі далі 200 руб, накруціў 500 вывеў бяз праблем, чат даволі адэкватны, дапамаглі вывесці http://prntscr.com/b7cin3 , пазней далі бонус 150 руб з адыгрышам Х-5, адыграў і вывёўся таксама, адзінае што трэба дэпіць каб бонус адбіць, рызыка ёсць, канешне, але ён ёсць усюды. Галоўнае бяз праблем выводзяць,, казіно як казіно, гуляць можна, калі шанцуе, у любым казіно так, калі не шанцуе то не шанцуе,
Цёмная і хітрапопая кантора.
ага тыпа пакіньце прыемны водгук пра нас і атрымаеце 100 рублёў
у той акцыі падобна не сказана, што водгук мусіць быць станоўчым
фея, здаецца, казала, што пазітыўны
У мяне кароч у афлайне быў самы круты занос – гэта 105 спінаў у мани гейм, па стаўцы 90 руб, накінула каля 45 000 рублёў, было гэта гадоў 8 таму ))) там тады яшчэ бабла далі то 15 і 30 на наступны дзень, а на наступны дзень я заехаў за 30к, зайшоў у іншыя слоты і ў ілюзіянісце ў бонуске злавіў 5 мужыкоў па стаўцы 27 руб (яшчэ +15к кароч )) вось гэта было ўвогуле шчасце, 60к плюса за пару дзён, праз пару дзён умчаў на казантып прагуляць гэта бабло
Жоўты чамаданчык купіў?:?)))
нічо я не казаў. Любыя водгукі. Галоўнае – аргументаваныя. Мне давалі за ўвесь мой срач на іх 100 рублёў)
добра дало, улічваць што 8 год таму, гэта было 2к$)
Не наф, з ім цягнуцца ляно, куча знаёмых іх губляла па п’яні, я адзін раз яго рабіў у 2008 годзе, здаецца, але ў выніку вырашыў, што лепш куплю праходку за 5к, чым цягнуцца з этой хрэнёй )
купляўся там?
я ехаў, калі там Дж Бойко быў
Бойко там кожны год сваю шкуру трэ, здаецца )) па родзе дзейнасці(старой) шмат такіх падонкаў ведаю і ў РФ і ва Украіне, я на казіку 3 гады запар торчаў з 08,09,10
я ў 6-м, здаецца, бойко ж дырэк казана, ча ў той год калі гімнам была яго песня трава
учора ўвечары ўспомніў пра слотхаус, рашыў спытаць пару дэталяў у онлайн-чаце, як толькі задаў пытанне, сапорт выйшаў з сеткі,прыблізна на 30 хвілін і не з’явіўся 😁 забаўная падтрымка 😏
А мне заўсёды адказваюць блізняшкі) Любяць мяне там) Нават калі грошай не кладу, захожу ў чат проста пагаварыць – гавораць са мной)
так на карцінцы там мілыя на выгляд дзяўчаты
зараз напісаў ім, усё растлумачылі 😁 прабачыліся
што значаць блізняшкі? там што відэачат?)))
дарэчы там сёння можна атрымаць бонус на дэпазіт
у іх там апошні час нейкія праблемы былі, таму падгоны робяць
Я 1 раз на адну папаўся, 1 раз на другую) блізняшкамі называю.) Усё ідэнтычна, акрамя імя)