Казіно-клуб SlotHaus
Абмеркаванне анлайн-казіно
|
9 чэрвеня 2015 г.
ад
vadimkinzzz
|
76 Адказаў
|
5,798 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
так я цалкам з табой згодзен)))))))))))))))))))))))
Пара ўжо ўнесці іх у чорны спіс, блін – слоты граюць горш, чым самы прымітыўны скрыпт
Справа ў тым, што тыя, каму шанцуе, звычайна не адписваюцца. Я не апраўдваю казіно, проста факт !
Можа ты і правы, канешне, але гэта не пра слотхаус, бо, судзячы па калонцы з выйгрышамі, дзе напісана, хто выйграў за суткі 300-400 рублёў, шанцуе там вельмі і вельмі нямногім.
прыслалі вось такое ліст)
Ёсць адзін акк, на яго зрабіў два дэпa, першы 100 вывёў 600 рублёў, другі дэп 200 вывёў 1500
баюся цяпер дэпаць у гэты ак)
Уладальнік казіно, калі ласка, перастаньце…. DDDDDD
(жарт, пра мяне таксама можна напісацьу гульнявым і сямёрках)))
Я так па дробязі 15000+ у іх вывёў )) апошнія некалькі мікрадэпаў з’елі ..Цяпер не гуляю)
вось другі акцыянер акцый слотхаўса)
))тады трэба дэпіць)))
У днепре жывеш, килл, купіў казю в Кривбассе ў пацана. А димиджи як акцыянер або інвестар. Усё з вамі ясна, пасоны.
Проста ты ў нас вялікі працэнт прасіў (за рэкламу)) давялося выключыць з бізнесу)).
ці ж на палову буханкі хлеба і чвэрць пачкі мивины ў месяц гэта шмат????
даўно не лавіў 120 спінаў )
хаус парадаваў ) наплюваў на 900 рублёў)в мани гейме
адмін перастань….
Гэта 120 спінаў за адну бонуску ? Я думаў такое можа толькі ў бананах сустрэцца.
так, за адну бонуску )скэтчары так і выскачвалі )
калісьці даўно, падобнае атрымлівалася ў Lady Charm)
у мяне так было ў семёрках калі 12р падняў, у фараоне было 120 спінаў, а ў слотхаусе 1 раз бачыў спіны))
12к напэўна ўсё ж такі ?
адзінае што там нарм гэта віджэт па бонусах
у слот хаусе пачалі раздаваць прома-коды, яны самі прыслалі ліст са спасылкай на нейкі форум
хто-небудзь атрымліваў?
там тыпа карауляць трэба)да шляпа)гулйце на свае)
аха ад іх дачакаешся,вось на дэпазіт ад пяцісоткі 10%,хахахаа
ну там, як я зразумеў, форум, на якім ёсць іх прадстаўнік
яго б сюды загнаць 😁
да нафіг ён тут патрэбны)) яны відна сядзяць толькі там дзе могуць праплаціць каб іх прасоўвалі, а там дзе рэальныя водгукі – ім не месца)