Казіно Банда не выплачвае 1 млн
Абмеркаванні сумніўных казіно
|
14 сакавіка 2025 г.
ад
Nekrasivi39
|
701 Адказ
|
22,148 Праглядаў
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@misha55 трэш прама нейкі
@kunkun123
Я б не быў(ла) такі “шчодры” ў сваёй катэгарычнасці, тым больш выйгрыш зусім іншага чалавека)…
Калі “казік – страціў твар”, не выплачвае сумленны выйгрыш, то губляецца і сэнс гульні на грошы! Тады ўжо лепш круціць на фанты, !) А гэты мутны “бандо – праект” трэба заклейміць сорамам з меткай BL, шо б усе бачылі і ведалі ХУ из ХУ!
@thee4 цалкам падтрымліваю , але тут штосьці відавочна не чыста . Усе скаргі якія не на гэта казіно адхіляюцца . Гэта вельмі падазрона і наводзіць на дзіўныя думкі
@nekrasivi39 што значыць адкідваюцца? Ці не публікуюцца ці не вырашаюцца? Проста паглядзеў зараз, здаецца, там шмат вырашаных, толькі адна вісіць з паметкай Закрываецца.
@goldking ну ў плане вырашаюцца на карысць казіно , а праблемы ў людзей такія ж як у мяне ў многіх, хіба ў ўсіх даказаныя ў іх мульт-рахункі , дзіўна, вядома, усё гэта
Як я разумею,выплачваць ніхто не збіраецца чалавеку?))
#comment-457890
яшчэ адна скарга на банду ) яны, напэўна, ўсіх блакіруюць у каго сума ўражлівая
@nekrasivi39калі можна не выплачваць навошта выплачваць
Цікава чым скончыцца
Чакаем працягу
вось яшчэ адна падобная скарга
@nekrasivi39 Усё-ткі ДА!
Сам чакаю чакаю чакаю, ДОЎГА ўжо ЧАКАЮ, нават трохі стаміўся… Ах… Ах як хочацца пачуць фінальны акорд гэтай гісторыі, пра жлобскі праект “бандосаў”?!
Што там з яшчэ адным казіком ад іх сеткі?)
@nekrasivi39
Ну даа… Тэма падобная, чел падняў “малехо” (хоць 200К гэта не “лям”).
І як звычайна пачаўся гемарой на ўсю галаву з паўторнай верификацыяй, хоць да гэтага і депы, і вывады былі… Затянулі “старую песню”, у надзеі што не хопіць цярпення і ўсё “зальется ” обратно)
@thee4
Як па мне, Banda ўжо даўно павінна быць пазначаная як “Сумніўнае” бо нармальнае казіно не будзе спецыяльна затрымліваць выплаты, верыфікацыю, а ў іх гэта ўжо не ўпершыню.
Па-мойму, галоўная фішка ў казіно – з маленькага дэпазіту або стаўкі выйграць шмат. Пра гэта марыць кожны, хто гуляе ў азартныя гульні. А новыя праекты, у ру-сегменце, прыдумалі новую фішку і гэта ўвайшло ў іх бізнес-ідэю – проста пры вялікім выйгрышы любымі спосабамі не выплачваць грошы. І атрымліваецца, што цяпер гульцы павінны спадзявацца не толькі на ўдачу ў гульні, але і на тое, што ім выдадуць грошы. Які ж бред. Зрабіла для сябе высновы, што як раней ужо не будзе, калі ў толькі што адкрытае казіно беглі, бо яно “новае і на аддачы”, трэба хутка штосьці выйграць. Буду гуляць у старэнькіх, пакуль не скурвяцца цалкам. І вам таго ж раю!
@nicolas0821
Згодзен, ды хіба толькі ў іх такі “тренд”? Гэтая бязглуздная ідэя, як не аддаваць “тлусты” выйгрыш гульцу, даўно круцілася ў іх “тупых” галовах. І вось нарэшце яна знайшла сваю рэалізацыю ў дапверыфікацыі… А калі да яе, быццам “прывыклі”, то потым яны маўчаць, хаваючы галаву ў пясок, прам як “страусы”((
Не бачна ні канца, ні краю ў гэтай сітуацыі
Вячаслаў корміць абяцаннямі
@nekrasivi39
Можна пакуль у Куш занесці)
@nekrasivi39
Ой, сітуацыя… Вось так гуляць на ўласныя грошы ў “бандосным” казіно, можна ўбачыць толькі 1/5 частку свайго выйгрышу(.
PS. Тую ж тэму назіраем і ў каловым кЭтk@Z, бачыцца, у іх гэта становіцца нормай – прапаноўваць выплаціць 25% ад выйгрышу, але толькі пасля доўгага маўчання, роўнага аж 8 месяцам((
@misha55 жэсьціш) хаця ўнесці лям і атрымаць кідак жэсьць пакруцей будзе
@misha55 калі хоць адно казіно з сеткі накосячыла , трэба адразу ўсю сетку ў бан, а то нарабяюць новых а нічога не мяняецца , акрамя назвы..
@luda010676
Згодзен цалкам, упэўнены шо бывалые гульцы так і паступаюць(там дзе хоць раз наіП@лі ў гэты “калгас” ужо не заходзяць), але… Але для ігравога сайта, па-складаней будзе)
@misha55 ну ўжо не )
І назва адпавядае гэтаму сцэнару. Я б з такой назвай не гуляў у іх.