Каб карту не заблакавалі.
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
19 May 2025
ад
Appolo
|
90 Адказаў
|
1,122 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@mercavaiv_Гэта ж не тычыцца вываду… так жа ці я тук-тук
Думаю, што Іван Пронін святы чалавек! “Ад Бога!”
@sahya5 пачакай, я толькі зараз убачыў, у цябе малады акаўнт. Па правілах, вывад даступны толькі праз 3 месяцы. Але я магу памыляцца, і вывад можа быць недаступны па нейкай іншай прычыне.
З такім ужорстчваннем казіно ўжо пара ствараць свае кур’ерскія службы ў вялікіх гарадах і ўключаць у метады выплат функцыю вываду Наяўных.
@goldking дак, выглядае, стрымэры казалі, што водка такi грошы дадому і прывозіць. Толькі не ўсюды і не любыя сумы. У джойкі (усёй сеткі) таксама быў раней метад вываду і дэпазіту наяўнымі (цяпер не ведаю, даўно не гуляю).
Па факце, казіно нават парзіцца не трэба, знаходзіш ужо існуючых хлопцаў, якія крыпту ў наяўныя выводзяць і з імі дамоўляешся. Але з-за таго, што попыт на гэта малы, і, хутчэй за ўсё, гэта як-небудзь уплывае на палітыку супраць адмывання грошай (якой павінны прытрымлівацца ліцэнзійныя казіно), яны не хочуць гэтага рабіць.
Яны і так кучу законаў абыходзяць, а рынак РФ яны губляюць і даволі шмат гульцоў.
Ну ў прынцыпе так, там ужо правераныя працуюць і вельмі даўно. Праблема толькі ў тым, што сумы вялікія, таму і патрэбна ўласная служба, ну і мінімалку хаця б ад 50К.
Так, ты правы. Там мінімум праз 3 месяцы можна выводзіць сродкі на лаўэшку. Што да пакупкі бонусаў – не ў курсе, праз колькі можна іх купляць у краме, ужо не памятаю. Але паміж вывадамі патрэбныя пакупкі ў краме на 300 паінтаў.
@goldking гэта было б увогуле казачна. Нават калі б зрабілі мінімум касар долараў (эквівалент у рублях), то ўсе б гулялі ў гэтым казіно.
Хоць, я чуў гісторыі, што людзей, якія забіралі грошы з офісаў крыптаабменнікаў, сачылі нядобрыя людзі і адабраўшы грошы. Так сабе перспектыва, і баюся, калі такога сэрвісу дастаўкі Кеша стане больш, то і падобныя выпадкі ўчастацяць. Тым болей у невялікіх рэгіянальных цэнтрах і гарадах, дзе нават 500К – казачныя грошы.
@sinaloa дарэчы, успомніў, правіла абавязковай пакупкі ў краме паміж выплатамі – не працуе. Ведаю асоб, у якіх дзясяткі выплат без ніводнай пакупкі ў краме.
Не ведаў гэтага. Але я лепш зраблю пакупку, няцяжка, можна яшчэ плюс падняць.
@mercavaiv
Калі па курсе на сёння, то гэта даволі многа на самой справе.
Калі ты ў 22-м мяняў, калі ён каштаваў 70-80к, то норм)
Я проста думаю што ўсе сродкі, якія зараз праходзяць праз расійскія банкі адсочваюцца, таму пытанне аб блакіроўцы карткі заўсёды застаецца адкрытым і ўсе гэтыя лозінкі, якія прапануюцца працуюць часова. Нават крыптавалюту зараз пачалі адсочваць. Таму на сённяшні дзень адзіны працуючы метад па абыходзе блакіровак картак або абыходзе адпраўкі інфармацыі ў падатковую, з’яўляецца ўсё ж такі Наяўныя. Магчыма некаторыя казіно першымі возьмуць сабе на ўзбраенне менавіта адпрацоўку метаду выплаты наяўнымі.
У водкі ёсць вывад у наяўныя, але там відавочна е з-за 100т.р. Будуць марочыцца.
Апублікавана: 21 May 2025 #63
Не думаю што гэта напрамак будзе развівацца. Малыя сумы развозіць відавочна не будуць, а з вялікімі сумамі ўзнікае праблема бяспекі.
Апублікавана: 21 May 2025 #64
Ага адсочваюцца) але выключна ў звычайных людзей, каб лягчэй у іх у кішэню лезці, а ў тых, хто пілаваць ах**лярды і офшарыць, чамусьці не адсочваюцца 😊 бываюць жа супадзенні
@misha55 у 2023 годзе было, тады зефірка каштавала 2к долараў. Але тады, як я памятаю, у мяне іншых прыдатных варыянтаў абменніка ў наяўныя не было. Ці былі ліміты значна вышэйшыя, ці нешта з атрыманнем па тэрмінах і спосабам атрымання грошай не падыходзіла.
Ну так было заўсёды, гэтага не пазбегнуць. Проста людзі з вялікімі грашыма часцей нанімаюць вопытных спецыялістаў, каб знайсці спосабы законнымі метадамі пазбавіцца ад падаткаў або зрабіць пераводы ў афшор.
Апублікавана: 21 May 2025 #67
Не згоджуся, не заўсёды, тыя ж гадоў 10 таму такога не было. Проста кормавая база феадалаў памяншаецца і яны пачынаюць лезці ў кішэні да народа. Калі ў іх было ўсё цудоўна і ” на поўную моц качае наша лаўчонка” усім было па барабане і на казіно і на пераклады і г.д., адкінуты ківі пацвердзіць) Увогуле гэта не зусім казіношная тэма, але сэнс, думаю, ты злавіў
@nicolas0821 праз банкамат бяспечна ? Гэта павінен быць чалавек, якога ты ведаеш на 100 працэнтаў, што ён табе не заліе бруду праз тэрмінал. Потым праблемы будуць
Лепш было б зрабіць легальным рынак анлайн-казіно і бралі б падаткі і з гульцоў і з казіно.усё толькі заблакіраваць,ужорстчыць…
@shultzправільна робяць , так і трэба , я лічу трэба прымаць больш жорсткія меры, каб казіно не стала звычайным для людзей , для падлеткаў
Знаёмны спрабаваў так рабіць. Працавала нейкі час, але потым усё роўна прыйшло. Як цяпер не ведаю, але думаю, спосаб рабочы, кароткачасова.
@Appolo
а калі на самазанятага рабіць выплаты, падаткі потым плаціць трэба 6% ?
У асноўным па ФЗ блакуюць?
@artem2801 так, па 115 ці поўны крах 161
@anutka89
А 161 – што гэта?