Каб карту не заблакавалі.
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
19 May 2025
ад
Appolo
|
90 Адказаў
|
1,123 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@nicolas0821 пашанцавала.
У мяне за 20 здзелак Р2Р нейкі “чудак” выскачыць. Магчыма, залежыць ад сумы здзелкі.
Сёння 2 знаёмых здымалі па 50.000 з карты Сбера праз банкамат і атрымалі блакіроўку карты, маўляў барацьба з махлярствам. Відавочна дзяржава не можа аб’явіць замарожванне ўкладаў і проста будзе пад выглядам барацьбы з махлярствам блакіраваць карты на 48 гадзін. Узмацненне перакладаў і руху сродкаў на рахунках яшчэ больш узмацнілася! Асабіста мая думка, што казіно прачувствалі такую тэндэнцыю, у сувязі з чым і аддача была зьніжана, каб перад канцом гемблінгу ў Расіі сарваць максімальны куш. Дзесьці чытаў, што і Вавада больш пачала ўдзяляць час іншым рынкам былога СССР.
@nicolas0821 ну колькі гульцоў на форуме могуць сабе дазволіць вывесці вялікія сумы з крыпты ў наяўныя? 2-3%?
А калі ўлічыць яшчэ, што гэтая функцыя даступная не ва ўсіх нават буйных гарадах па добрым курсе.
Я год жыў у Кіраве па працы, так мне давялося ехаць у Казань за 500-600 км, каб зняць грошы з крыпты. Магчыма, цяпер сітуацыя лепш, але я не ўпэўнены. Тады ў Кіраве мінімалка была 2млн рублёў.
Плюс гэты персанаж Ольга ходзіць па форуме і ўсюды спаміць бред, каб купіць промік. не ўпэўнены, што яна мільянер, які выводзіць грошы з крыпты ў наяўныя.
@inkgra84 ну такое было і раней, умоўна, калі чалавек ніколі не здымаў вялікія сумы адразу наяўнымі, то яму замарожвалі грошы.
Таму трэба крыху даць больш уваходных даных, якая была актыўнасць у людзей да гэтага?
Апублікавана: 20 May 2025 #30
Нармальная актыўнасць. Людзі з афіцыйнай зарплатай, здымалі перадавалі грошы кожны месяц. ЦБ жа афіцыйна прызнаў, што з пятніцы або гэтага панядзелка барацьба з махлярамі ўзмацняецца. Нават даў афіцыйныя тлумачэнні па блакіроўцы карт на 48 гадзін. У інтэрнэце ўжо пайшлі скаргі, людзі абмяркоўваюць гэтыя блакіроўкі. Пакуль актыўна праяўляе сябе Сбер, іншыя падцянуцца на днях.
@inkgra84 ну паглядзім тады, калі б былі масавыя блакіроўкі, тут бы ўжо пра іх дакладна загаварылі (хоць можа я прапусціў). Прачытаў пра Юмані (якім карыстаюся для казіно), пакуль ніякай актыўнасці ў плане блакіровак няма. Хаця і па факце на Юмані стаіць ліміт пераводаў на СПБ 3500 у дзень. Калі не прымаць адным плацяжом мільён рублёў, наўрад ці хто заўважыць. Ды і не паўнавартасны гэта банк у цэлым, можа яго гэта і не закране.
@inkgra84 Запроста, вельмі ўсё рэальна можа быць, што зачыняць лавочку.
Мы часта каталіся ў ігравую зону Азоў-сіці, гулялі, апараты навальвалі як не ў сябе, потым абʼявілі, што яе зачыняць, і ўсё, цэлы год каталіся – ні аднаго вываду(!) з казіно больш не зрабілі, проста апараты перасталі гуляць, плюс там увялі імянныя карты, дзе любы менеджэр мог адсочваць стаўкі, слоты, дэпазіты гульцоў. Штосьці яны зрабілі з софтам, што ўсё ўвогуле перастала гуляць.
Акрамя таго, вось стрымер расказваў, як ён, будучы інжынерам афлайн-казіно, і яны нешта мудзілі там з софтам, круцілі ночамі RTP, каб днём слоты жралі ў гульцоў.
@mercavaiv
Так і засталіся ў рэгіёнах высокія мінімалкі на абмен. Казікі дакладна так само. Водка, здаецца, піша ад 500к у наяўныя вывод, а па факце калі гэта не Масква, то мінімалка ад 1.7. Так яшчэ ёсць верагоднасць, што адмяняць і прапануюць выводзіць на плацежку.
Калі не сакрэт, якая мінімалка ў Казані была і які % узялі? Мяне для параўнання. Калі тут не хочаш пісаць, напішы ў асабісты чат.
@misha55 да што хаваць, не ў падатковай) мінімалка была 2 эфіраў іх і вывёў (мінімалка была не ў рублях). Дакладна не памятаю, колькі была розніца курса і камса, але страціў 6% ад курса біржы.
Бясіць такія розныя жорсткія абмежаванні.
Зрабілі б ужо так, каб увогуле з казіка не вывесці, каб я не гуляў, а так па сутнасці душаць, але не да канца, а прыдушваюць – але штосьці непрыемна ад гэтага .
Калі па тэме – я ўжо думаю пераходзіць на крыпту, але для мяне як не вельмі вялікага дэпэра гэта вельмі нязручна, але відаць давядзецца, вырашыў для сябе, што як толькі 115 фз атрымаю так пайду на крыпту але пакуль тфу тфу не атрымліваю падобнага! можа таму што картамі карыстаюся не толькі для перакладаў, але і актыўна купляю на іх нешта.. трачу на прадукты, інтэрнэт-тэхніку і г.д.
Глядзела я гэтыя вывады ў нал з крыпты, ну вельмі там высокія мінімалкі! ніжэй 5000$ не знайшоў, а то і ўвогуле ад 10-15 к $ там усё. Я столькі і за год не факт што назбіраю.
@mercavaiv 6 працэнтаў – гэта проста па-божаму… Вельмі нядрэнна на самай справе
А ў нас ва Украіне на крэдытныя грошы ўжо нельга гуляць. Ты проста не зможаш зрабіць дэпазіт. Хіба што пераводзіць грошы з карты на крыпту, і тады ўжо з крыпты дэпіць у казіно..але блін камісія будзе 7 баксаў- ні х**а не выгадна).
Апублікавана: 21 May 2025 #38
Лудамана дакладна такія борэры не спыняць
Самазанятым можна за 5 хвілін аформіла праз госуслуги ! Толькі гэта не дапаможа ужо правяралі
У мяне Сбер часам блакіруе. Патэлефанаваў аператару яны разблакавалі
Крыпта што за кашалёк ?
@dimagrig Гледзячы якая крыпта… Гледзячы які кашалёк… Залежыць ад таго, што табе трэба
@md1nosaur я проста часта чую гісторыі, што людзі пры абмене крыпты на наяўныя яшчэ і ў плюсе выходзяць. Тыпу крыпта патрэбней наяўных, і курс лепшы. Але колькі мяняў – ні разу не сутыкаўся з плюсамі. Магчыма, трэба мяняць лямоў дзесяць адразу.
@dimagrig_Крыптавалютны кашалёк, ён бывае розны)
https://www.youtube.com/watch?v=ZqUdWrW4SVw
@dimagrig_І гэта ў абмеркаваннях бездэпаў🤣🤣🤣
https://www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw&list=RDMM&index=4
@goldking каментар ні ў якім разе не ўплывае на блакіроўку. ці ён ёсць, ці яго няма – без розніцы
Хацеў на выхадных пагуляць у водцы, але паінты заблакаваны і адміністрацыі нейкім чынам насраць. Яны не праглядаюць тую тэму. Як вісела чырвоная таблічка , так і вісіць:
Гэта таму, што ў іх аўтаматычная сістэма блакіровак, працуе ШІ, яны ж раней пра гэта расказвалі. Але ў апошні час не бачыў, каб была блакіроўка менавіта карты, блакіруецца проста плацёж.
@sahya5 у цябе да 22 вісіць абмежаванне, з такім не сутыкаўся, магчыма, заўтра-паслязаўтра усё будзе нарм.