Інтэрв'ю з няўдачнікам
Усё пра стаўкі на спорт онлайн
|
3 сакавіка 2021 г.
ад
PavelFredooc
|
58 Адказаў
|
1,763 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ясна. Аргументаў у цябе няма. Пацанчыкаў на раёне сам знойдзеш, або яны цябе.
Ты прыколіваешся??? Якія мне трэба шукаць аргументы??? Ты сказаў пра мяне інфармацыю, якая не адпавядае рэчаіснасці. А я табе павінен нешта абгрунтоўваць? Пайдзі лячыцца, дружок, ты рэальна хворы)
Я хворы ? Выпіска ёсць ? Ці проста так.
Прабач, але пачытаўшы твае пасты.. Ты заўсёды займаешся словаблудствам. Пры гэтым без абгрунтаванняў і па любой нагодзе. І спецыяліст ва ўсіх сферах. Вельмі сумна.. Удачы, а такім як ТЫ яна як заўсёды паварочваецца задом.
Поспех патрэбны толькі такім, як ты, я і без яе абыдзусь)
Класны кліп ты пра сябе апублікаваў. Пра мяне спіздзеў, а потым прыгожа с’ехаў. Люблю самакрытычных.
Не хвалюйся. Ты маладзец. Відаць, на жалезе херачыш. Стрэлкі перакладаеш прафесійна. ДБ
Ты з цырка што ці? Хоць там не бачыў, такіх да нас не бяруць.
Гэта пра цябе.. І калі ты прачытаеш свае пасты вышэй, то ўбачыш, што зьехаў толькі ты. Ніводнага дзейснага адказу. Хай далей пяну пускае.
Ты вообще каким боком тут? Или вы “мы с тамарой ходим парой?” Тебя мой разговор с ним вообще не касается.
Человек сказал про меня то, чего и близко нет. А теперь я съезжаю???
А што ты там са свайго абпісанага канапы бачыў ? Ты адкуль ?
Я бачыў нажыўую тыя мясціны, якія ты публікуеш тут на картінках у тэме пра дзіўны свет) На жаль, табе туды не патрапіць. Ібо “такіх не бяруць у касманаўты)”
Я слежу за тваімі пастамі…. Менавіта за тваімі. Калі забыў – ты мяне таксама троліў. Ты тут, гляджу, займаешся менавіта гэтым. Пойнты набіваеш. Ну так глядзь – іх для такіх могуць і адменіць.. Працягвай у такім ключы , і будзе табе шчасце.
У вас адразу калі што пішаш – так поінты набіваеш. Не судзі па сабе, друган. Зараз табе 300 задоню, каб ты супакоіўся)
Ясна. моўкай балбаціць – не мяшкі круціць)
500 адправіў) не сумуй)
Віджу Айдар і ў цябе тут сяброў да фіга)
Я і не засмучаўся. Ты ж пургу меташ, асабліва апошнія твае пасты проста правакацыйныя. Угамніся..
Чаму назвалі форум латест?Назвалі бы Oftheforumsrach)
А ты палістай тую тэму. Толькі мае фоткі рэальныя, а твае з Гугла.
Самая смешная рэч, што ты іх і лайкаў, а тут называеш мяне пістаболам. Аахахахахахах. Ну зноў ты патрапіў на вудку) Прычым сваю ж)
Я табе ўжо скінуў хабар, каб ты маўчаў)
Бро можа я не прав хз, але яго і твае фоткі таксама з інету,як і маіх!Але як зарэгістраваўся адразу запостыў фота ў тэме,нашыя абліччы.Можа я не прав выправіце,я не лезу у ваши размовы проста вы у агульнай тэме як бы)можна)можна ў лс пісаць у такіх выпадках.
У сэнсе з інтэрнэту??? Ты трошкі блытаешся? На аватарцы я ў сваёй шапцы, магу зараз табе відос запісаць) калі трэба больш фота з Азіі са мной – магу скінуць) так што не трэба мне тут)))
Перастань прыкідвацца. Горды змагар за праўду. Поінты перакінуў табе ў зад.