Інтэрв'ю з няўдачнікам

Усё пра стаўкі на спорт онлайн | 3 сакавіка 2021 г. ад | 58 Адказаў | 1,759 Праглядаў | 1 Рэакцыя
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 053
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.

27 лютага гульняк у 1:40 аформіў купон з васьмі падзей. Яны праходзілі на працягу ўсіх наступных сутак, прычым першы матч пачынаўся ўжо праз 2,5 гадзіны – «Дэтройту» ў матчы з «Сакраменто» ў НБА трэба было набраць менш за 113,5 ачка. І так, у яго атрымалася – «Кингз» прапусцілі ад «Пістонс» не так шмат і прайгралі з лікам 110:107.

Далей бетар стаў стаўкі і на вынікі, і на індывідуальныя тоталы, і на агульную колькасць забітых мячаў у футбольных сустрэчах. Дыяпазон інтарэсу вагіўся ад баскетбола да хакея, ад англійскага Чемпіяншыпа да іспанскай Примеры. Пасля НБА наступныя стаўкі прыпалі на гульні вечаровага слота, і сума на кану стаяла не вельмі вялікая – усяго 500 рублёў. Але пры каэфіцыенце 470,71 патэнцыяльны выйгрыш вырастала да адзнакі ў 235 тысяч.

«Баварыя» ў Бундэслізе разбіла «Кёльн» і ўпэўнена давезла ІТБ (3,5) гола – 5:1. Затым «Лутон Таун» з «Шэфілд Уэнсдэй» за 50 хвілін дасягнулі тотала больш (2,5) мяча, а «Бірмінгем Сіці» з «КПР» для таго ж выніку спатрэбілася аж 85 хвілін. Так у гульца зайшла палова пунтаў з экспрэсу, заставалася ўсяго толькі чатыры матчы.

І на першым з іх як раз пароваз разваліўся. Мы знайшлі кліента «Лігі Ставак» і спыталі ў яго, чаму ён узяў ТБ (2,5) у сустрэчы «Болонья» і «Лацыё».

«Я быў упэўнены, што «Лацыё» ў разваленым стане пасля «Баварыі». Спачатку збіраўся ўзяць ІТБ «Болоньи» (1,5) з каэфам больш за 5,00. Але потым сябар унес смуту, сказаўшы, што гэта занадта. Параіў мне ўмераць рызыку, і калі я ўпэўнены ў голе «Болоньи», узяць лепш агульны верх. Я так і зрабіў, і вось што з гэтага выйшла», – сказаў у інтэрв’ю «Рэйтынгу Букмекераў» гульец.

Так, у Кубку Італіі скончылі з лікам 2:0 на карысць «Болоньи», і гэтага не хапіла для даезду. Балюча тое, што астатнія тры стаўкі лёгка зайшлі – дзве ў НХЛ і яшчэ адна ў іспанскай Ла Лізе. Відаць, часам трэба слухаць сябе, а не пагаджацца з меркаваннем іншых.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 606
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
PavelFredooc, 3 сакавіка 2021 г.
27 лютага гулец у 1:40 аформіў купон з васьмі падзей. Яны праходзілі на працягу ўсіх наступных сутак, прычым першы матч пачынаўся ўжо праз 2,5 гадзіны – «Дэтройту» ў матчы з «Сакрамэнта» ў НБА трэба было нарубіць менш за 113,5 ачка. І так, у яго атрымалася – «Кінгс» прапусцілі ад «Пістонс» не [...]

Калі хто0то думае, што на беттынгу можна падняцца і зарабляць стабільна. Могу засмуціць. Такая ж лудка. Завуаляваная інакш. Можаце кідваць камяні. На здароўе. Але розумам і аналітыкай, як лічаць некаторыя, тут не пахне. Усе шукаюць грааль. А яго няма. Лепш спортам займіцеся. А яшчэ лепш – дабрабытом вас і блізкіх. 

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 832
Публікацыі
59 644
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
AydarKaribullin, 3 сакавіка 2021 г.
Калі хто-небудзь думае, што на беттынгу можна падняцца і стабільна зарабляць. Магу засмуціць. Та ж лудка. Завуаляваная інакш. Можаце кідаць камяні. На здароўе. Але розумам і аналітыкай, як лічаць некаторыя, там і не пахне. Усе шукаюць Грааль. А яго няма. Лепш спортам займецеся. А яшчэ лепш – к [...]

ты не маеш рацыі асабіста ведаю тых хто жыве на гэтым но часта мяняюць бк, таму што рэжуць і стаўкі, і ліміты

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
71
Публікацыі
471
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
16 сне 2018 г.
27 лютага гулец у 1:40 аформіў купон з васьмі падзей. Яны праходзілі на працягу ўсіх наступных сутак, прычым першы матч пачынаўся ўжо праз 2,5 гадзіны – «Дэтройту» ў матчы з «Сакрамэнта» ў НБА трэба было настрэліць менш за 113,5 ачка. І так, у яго атрымалася – «Кінгс» прапусцілі ад «Пістонс» н [...]

А што тут такога? У мяне падобных ставак нямала і з патэнцыйнай выплатай паболей

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 337
Публікацыі
32 044
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
…Відаць, часам трэба слухаць сябе, а не пагаджацца з меркаваннем іншых.

Сапраўды… Заўсёды трэба слухаць усіх, але рабіць тое, што табе шапча падсвядомасць… Вялікі выйгрыш можна атрымаць на калізіях, робячы нелагічныя і нестандартныя стаўкі.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 606
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
VyacheslavLenin, 3 сакавіка 2021 г.
ты не правы асабіста ведаю тых, хто жыве на гэтым, але часта мяняюць бк, таму што рэжуць і стаўкі, і ліміты

Слава, яны жывуць выключна на мультах і дропах. Вось і ўвесь сакрэт.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
9
Рэпутацыя
443
Публікацыі
1 545
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10 вер 2017 г.
VyacheslavLenin, 3 сакавіка 2021 г.
ты не маеш рацыі, асабіста ведаю тых, хто жыве на гэтым, але часта мяняюць бк, бо рэжуць і стаўкі, і ліміты

Поўнасцю пацвярджаю!!! Ёсць знаёмыя, якія ўжо даўно выкарыстоўваюць гэта як асноўны заробак.  Мультамі, дропамі, абузамі там і не пахне.  Людзі проста граматна ведаюць спорт і матэматыку.

Параўноўваць стаўкі са слотамі – гэта ўвогуле глупства)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
9
Рэпутацыя
443
Публікацыі
1 545
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10 вер 2017 г.
Слава яны жывуць выключна на мультах і дропах. Вось і ўвесь сакрэт.

Увесь сакрэт – што ёсць заўсёды такія людзі, якія самі не могуць – але пра іншых балбочуць)

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 606
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
urbanjungle, 3 сакавіка 2021 г.
Цалкам пацвярджаю!!! У мяне ёсць знаёмыя, якія ўжо шмат выкарыстоўваюць як асноўны заробак. Мультамі, дропамі, абузамі там і не пахне. Людзі проста граматна ведаюць спорт і матэматыку. Параўноўваць стаўкі з слотамі – гэта наогул дурносьць)

Гэта ўсё суб’ектыўна. На такіх, як ты, і трымаецца ўвесь гэты бізнэс. Ты лічыш, што калі падысці з розумам, то на гэтым можна зарабляць і жыць. Можна. Некаторы час. Як і ўсюды. Можна раманы пісаць і жыць. Можна нешта карыснае для людзей рабіць і жыць. І гэтак далей.

Тое, што ў тваіх знаёмых у дадзены момант атрымліваецца, яшчэ не значыць, што так будзе заўсёды. Гэта – адно.

Нават анекдот ёсць па гэтым пытанні. З серыі «на плот таксама напісана».

Дзед прыходзіць да сексапатолага і кажа: Доктар, у мяне сэкс усяго толькі два разы на месяц. Доктар: – Гэта нармальна для вашага ўзросту. Пацыент: – А вось мой сусед кажа, што ў яго 20 разоў. Доктар: – А хто вам перашкаджае казаць, што ў вас столькі ж?

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 606
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
Увесь сакрэт – што заўсёды ёсць такія людзі, якія самі не могуць – але пра іншых вякаюць)

Калі я не магу зарабляць на стаўках, то прычына можа быць зусім іншая. Мне гэта нецікава. І за сваё жыццё я зразумеў адно. Калі табе што-небудзь не заходзіць, то поспеху ты там не дасягнеш. Хіба толькі выгляд. Але па выглядзе бульбы дадому не купіш.

P.S. Я на асобы не пераходзіў. Нават ускосна. Прытушы свой пыл.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
9
Рэпутацыя
443
Публікацыі
1 545
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10 вер 2017 г.
Гэта ўсё суб’ектыўна. На такіх як ты і трымаецца ўвесь гэты бізнэс. Ты лічыш, што калі падысці з розумам, то на гэтым можна зарабляць і жыць. Можна. Некаторы час. Як і ўсюды. Можна раманы пісаць і жыць. Можна нешта карыснае для людзей рабіць і жыць. І г. д. Тое, што ў тваіх знаёмых у дадзен [...]

Бл**ь, шчыра, калі ты скончыш пісаць лухту, якую сам прыдумляеш??? Дзе ты бачыш, што я так лічу??? Што можна зарабляць, што можна жыць стаўкамі??? Я толькі сказаў, што ў мяне ёсць такія знаёмыя.

А не. Але ты ўсё перакруціў па-свойму) У прынцыпе, як ты заўсёды і рабіў/рабі) на форуме, калі сітуацыя паварочваецца не ў тваю карысць.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
9
Рэпутацыя
443
Публікацыі
1 545
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10 вер 2017 г.

Я табе больш скажу, што ў мяне няма ні дропаў, ні хуёпаў, і стаўкамі рэальна я за кошт розных халяў ужо з 10 гадоў атрымліваю, няхай і невялікі, але дадатковы “пірожак”).

І пакуль іншыя таксама атрымліваюць гэтыя “пірожкі” ты можаш пістэць колькі заўгодна, толькі гэта нічога не зменіць))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
9
Рэпутацыя
443
Публікацыі
1 545
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10 вер 2017 г.

Ну і напішы напаследак нешта, каб апошняе слова ўсё ж засталося за табой, а то ты не заснеш, калі не пераможаш у гэтым “спрэчцы”)

Дараю табе гэты тытул, о вялікі і ўсемагутны)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 606
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
Я табе больш скажу, што ў мяне няма ні дропаў, ні х**паў, і стаўкамі рэальна я за кошт розных халяў ужо з 10 гадоў атрымліваю, няхай і невялікі, але дадатковы “пірожок”).  І пакуль іншыя таксама атрымліваюць гэтыя “пірожкі” ты можаш пісдець колькі заўгодна, толькі гэта справы не зменіць))

Ты, мабыць, анекдот так і не зразумеў. Удачы )

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
9
Рэпутацыя
443
Публікацыі
1 545
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10 вер 2017 г.
Ты, паходу, анекдот так і не зразумеў. Поспехаў )

Я цябе засмучу) Я нават яго не чытаў.

Але ты ўсё роўна адкажы на маё пытанне:

Чаму ты выдумляеш тое, чаго няма???

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 606
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
Я цябе засмучу) Я нават яго не чытаў. Але ты ўсё роўна адкажы на маё пытанне: Чаму ты выдумляеш тое, чаго няма???

Ну пра што і галоўнае ЯК тады з табой весці дыялог ? Калі ты не чытаеш?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
9
Рэпутацыя
443
Публікацыі
1 545
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10 вер 2017 г.
Ну пра што і галоўнае ЯК тады з табой весці дыялог ? Калі ты не чытаеш?

Адкажы на канкрэтна пастаўленае пытанне. Ты да анекдоту яшчэ напісаў: “На такіх як ты і трымлецца ўвесь гэты бізнэс. Ты лічыш, што калі падысці з розумам, то на гэтым можна зарабляць і жыць”.

Пакажы, дзе напісана, што я так лічу???

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 606
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
Адказвай на канкрэтна пастаўленае пытанне. Ты перад анекдотам яшчэ напісаў: “На такіх, як ты, і трымаецца ўвесь гэты бізнес. Ты лічыш, што калі падыходзіць з розумам, то на гэтым можна зарабляць і жыць”. Пакажы, дзе напісана, што я так лічу???

Цалкам пацвярджаю!!! Ёсць знаёмыя, якія ўжо даўно выкарыстоўваюць гэта як асноўны заробак. Мультамі, дропамі, абузамі там і не пахне. Людзі проста граматна ведаюць спорт і матэматыку. Сраўноўваць стаўкі са слотамі – гэта ўвогуле глупства)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
9
Рэпутацыя
443
Публікацыі
1 545
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10 вер 2017 г.

Не тупі. дзе там напісана, што Я АСАБІСТА так лічу??? Там сказана пра тое, што ў мяне ёсць такія знаёмыя. Ці ж гэта азначае, што калі мае знаёмыя зарабляюць, то і я таксама так лічу? 

Па-тваім меркаванні, калі твой знаёмы педык, дык гэта значыць, што і ты педык?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
9
Рэпутацыя
443
Публікацыі
1 545
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10 вер 2017 г.

У тым пасте я толькі пагадзіўся з думкай таварыша Леніна, што ў мяне таксама ёсць такія знаёмыя. Таму не прыдумляй фактаў, якіх няма. А то можаш праславіцца, сам ведаеш кім) Гэта паклёп, дарэчы, сябра.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 606
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
У тым пастэ я толькі пагадзіўся з думкай таварыша Леніна, што ў мяне таксама ёсць такія знаёмыя. Так што не выдумвай фактаў, якіх няма. А то можаш праслучыцца, сам ведаеш кім) Гэта клевета, дарэчы, сябрачак.

Фактаў я пакуль што не ўбачыў. Бачу толькі разглагольствыванні. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
9
Рэпутацыя
443
Публікацыі
1 545
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10 вер 2017 г.
Фактаў я пакуль што не ўбачыў. Відно толькі разглагольствы. п

Галоўнае, што ты прыдумаў тое, чаго няма і падстроіў пад сябе). Але не ссы, гэта нармальна, так многія робяць, калі апроставаюцца і ім няма што сказаць).

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 606
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
Галоўнае, што ты прыдумаў тое, чаго няма і падстроіў пад сябе). Але не сцы, гэта нармальна, так многія робяць, калі апраставаліся і ім няма што сказаць).

Абгрунтуеш ? 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
9
Рэпутацыя
443
Публікацыі
1 545
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10 вер 2017 г.
Абгрунтуеш ? 

Ты сказаў, што я лічу, што стаўкамі можна зарабляць і жыць. Я так не лічу і ніколі не лічыў. Дзе ты гэта ўбачыў – я не магу ведаць.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
9
Рэпутацыя
443
Публікацыі
1 545
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10 вер 2017 г.

Зноў тэму ў топы вывёў. На гэтым адкланяюся, футбол пачынаецца, пайшоў “зарабляць”).

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...