Інтэрв'ю з 1xSlots і разыграванне фрыспінаў!
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
27 May 2020
ад
VyacheslavLenin
|
270 Адказаў
|
10,085 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Там нават мой пытанне ёсць) Я прадоўжыў конкурс Лізавета як табе маё прапанаванне вышэй?)
Банім)
А мне, здаецца, пара на бок. Бо я ўжо не той хрумсны маласольны агурочак.
Вялікі дзякуй усім за праяўлены інтарэс, буду рада яшчэ паўдзельнічаць.
З павагай,
каманда 1xSlots
У мяне самы глупы і цікавы пытанне? Мое пытанне было самым лепшым? Дзе мае фрыспіны????😁
Дык прызавы фонд павялічаны да 12 пакоў!
А давайце…)
Скажыце Вы адэсітка Ліза, што адказваеце пытаннем на пытанне?… Напэўна ўсё ж не, чым так) Калі не пярэчыце, паўтаруся)
1. Што так моцна хвалюе вашу службу бяспекі? Што акрамя асабістых даных, указанных у кабінеце, вы можаце “папрасіць” прайсці гульца дадатковую ідэнтыфікацыю (любыя дакументы на ваш выбар) і нават правесці відэа канферэнцыю, калі былі парушэнні вашага Сэрвісу…
Якія за парушэнні вашага Сэрвісу, падрабязней можаце сказаць ці?..
Скажам, калі гуляк выйграў скажам 1000 або 10000 “грошай” і ў вас узніклі сумневы, што яму менш за 18 гадоў? А калі выйграў 100-400 даляраў, то такіх “прасб” ад службы бяспекі ўжо не будзе, ці ўсё роўна будуць, усярэдзіне…
Або калі гулец, скажам, “мульціць” на бонусах, выдаючы фэйкавую інфу пра сябе, можа лепш блакаваць такіх “гульцоў” адразу і хай глядзіць “мульцікі”… Калі не разумее, што для спецыялістаў усё відаць)
2. Даўно хацеў даведацца ў нармальнага прадстаўніка, навошта ўсе гэтыя Сэлфі з пашпортам у руцэ на фоне перапіскі са службай падтрымкі (тэкст павінен быць чытэльны)?
Неужто для таго, каб зафіксаваць гульца на “памяць” і пасля выплаты выйгрышу “прапіярыць” яго ў іншых сваіх праектах, прычапіўшы яму пляму BL
Назрела такое пытанне!
На дадзены момант у якім кірунку развіцця рухаецеся:
1. Увесь акцэнт на тэматычныя форумы.
2. Дамовіцесь са стрымерамі?
І адразу не думаеце, напрыклад, узяць пару чалавек на пэўных умовах без рэфы, каб стрымілі ваша казіно (на стаўку, напрыклад).
3. Сацыяльныя сеткі. (вк, фэйсбук, тэлеграм, інстаграм, твітар) і адкуль ідзе больш за ўсё трафіку.
Што прыносіць вам найбольшы трафік? Калі, вядома, гэта не сакрэт!
Я нават не буду пытацца, адкуль прыходзяць людзі з найвышэйшым дастаткам) Спадзяюся, вы, як заяўляеце ТОП казіно, і ўсю гэтую інфармацыю штоквартальна звяраеце)))
Яшчэ пытанне:
Нядаўна рабіў дэпазіт з перадплачанай карты AstroPay Card, але выводзіць з вашага казіно на яе нельга (то бок вываду на гэтую плацежную сістэму няма), наколькі я ведаю, у вас яшчэ ёсць такія плацежныя сістэмы, з якіх можна рабіць дэпазіт, а вываду на іх няма. У ўмовах казіно звычайна пішацца, адкуль быў дэпазіт – туды і трэба выводзіць. Не думаеце, што некаторыя пранюхаюць гэтую тэму і будуць мыць грошы малымі сумамі? Тым больш што ў вашым казіно, наколькі я зразумеў, няма абавязковай умовы вагер х3 на дэпазіт. Напрыклад, я не адкруціў, трохі пагуляў і практычна адразу паставіў на вывад на іншую плацежную сістэму.
Што ў будучыні вырашылі б зрабіць, калі пачнуць карыстацца адмываннем?
Што-то не разумею Ваш гульнявы стыль зносін. Нібыта задаеш канкрэтнае пытанне, як з лайв-іграў вярнуцца на галоўную старонку? А замест адказу зноў чую пытанне… Пакажыце на скрыншоце, куды трэба “тыкнуць” і фсе, дзе кнопка “Лиз”, кнопка дзе…) Просьба ў рыфму не адказваць 😎
кнопка Esc на клавіятуры Вашага ПК. Судзячы па скрыншоце, Вы не сядзіце ў паўнаэкранным рэжыме, у процілеглым выпадку ў функцыянале ў правым верхнім куце з’явіцца дадатковая іконка змяншэння памеру экрана.
Пытаннем на пытанне, бо я, як і Вы, у большасці выпадкаў не ведаю ўсёй падногавіцы працэдуры верыфікацыі, а таксама не валодаю ўсімі шляхамі, якія практыкуюцца.
Дадаткова мне цікавае Ваш бачаннe працэсу верыфікацыі – канструктыўнае, рацыянальнае і аргументаванае. Ці агульны апісанне ўласнымі словамі.
Што бянтэжыць:
– пра ўсе або частку парушэнняў ёсць апісанне ў Правілах і Умовах на сайце, якраз непадалёк ад таго раздзела, з якога Вамі былі процитаваны радкі;
– у якіх выпадках праводзіцца верыфікацыя – усё на меркаванне Службы бяспекі, наперад прадбачыць нельга, па меншай меры, варта прытрымлівацца базавых прынцыпаў: свае персанальныя дадзеныя, карэктныя і поўнасцю запоўненыя, асабістыя плацежныя сістэмы;
– навошта селфі? – Таму што набыць пашпартныя дадзеныя, неабходныя фатаграфіі на “чорным” рынку даволі лёгка, усё мае сваю цану. А цяпер давайце дапусцім, што нам абсалютна напляваць на тое, што адбываецца, напляваць на AML-палітыку і палітыку па барацьбе з тэрарызмам і крадзяжом сродкаў. Вынік: мы зачыняемся.
З павагай,
каманда 1xSlots
Напрамкі руху:
– як вы заўважылі, гэта і тэматычныя форумы, але мы там і так былі, проста трэба падтрымліваць сваю прысутнасць;
– паколькі гэта пытанне знешняй камунікацыі, у якім я адчуваю сябе адносна неўстойліва, то магу вас падвесці, калі заявлю з 100% упэўненасцю, што гэта так. Могу толькі сказаць, што некаторыя работы вядзём, на жаль, умовы здзелак не магу раскрываць;
– сацыяльныя сеткі ў наяўнасці, развіваем; адкуль больш – хутчэй не больш, а якасней? Кожная пляцоўка ўносіць сваю долю: нешта добра для B2B, а нешта для B2C, таму даволі складана такім чынам вымяраць трафік. Часта B2B можа прынесці больш карысці, чым B2C, і наадварот;
– з найбольш забяспечаных рэгіёнаў планеты, дзе ўзровень жыцця насельніцтва вышэй за сярэдні па шпіталі;
– у нас ёсць абавязковы каэфіцыент для прастаўлення дэпазіту, ён роўны 0,5, таму, хутчэй за ўсё, ён прайшоў адносна незаўважаным для вас. Скажам так, будзем вырашаць праблемы па меры іх паступлення, не самы лепшы выйсце, аднак дазваляе болей-менш структураваны рух патокаў.
З павагай,
каманда 1xSlots
Вялікі дзякуй! Вельмі канструктыўна адказалі як на першы, так і на другі пытанне. Жадаю далейшага развіцця!
Мне здаецца, што Вы памыляецеся, няма там ніякай кнопкі пераходу на галоўную старонку… Калі яна ёсць, пазначце яе, пліз)
PS. Гэта ж ваш сайт ці ён “левы”…
Узаемна!
Калі ў Вас з’явяцца пытанні, прапановы, нараканні, дайце ведаць, калі ласка.
З павагай,
каманда 1xSlots
Вы забылі пра тэл, які гулец указвае і які абавязкова прымацаваны да ПС (праз якую і адбываецца дэпазіт) і вывод перамогі. Пры чым тут тэрарызм…)
А калі гулец змяніў свой нумар тэл пры рэгістрацыі, тады, магчыма, можна “ўключаць” і больш сур’ёзны падыход да верифікацыі акаўнта. На гэтым УСЁ
ну ўсе шансаў цяпер няма фрыспіны твае))))))😗
так у цябе не поўнаэкранны рэжым, тут хутчэй пра гэта
Я калі можна *галасы ў маёй галаве – табе ўсё можна ты лепшы* (па версіях маёй мамы). Хацелася яшчэ адно пытанне. Як мы ведаем што казіно ў Расіі забаронена (маюцца нейкія афіцыйныя, быццам дзе-небудзь, але туда фіг дабярэшся). Па магчымасці ўрад блакуе сайты, змагаецца віртуальна з казіно, ад гэтага столькі люстэркаў. Калі сказаць знаёмаму, што я гуляю ў казіно, то на мяне асудзяць, паглянуць як на наркамана. Магчыма, калі сказаць – Эй, я люблю месіць гліну (гэтах не так). То бок верагоднасць, што скажуць – Чувак, ты ў трэндзе, мы талерантныя. А калі прызнацца, што гуляеш, будуць асуджаць, нібы апошні алкаш або наркаман.
У мяне на гэтым сайце вось такі ракурс, і ў поўнаэкранным рэжыме, і ў звычайным – хз што гэта… Таму і спытаў…)
А Адблокі розныя не юзаеш? Магчыма, яны хаваюць ад цябе жаданую кнопку) Так бывае
Дык вось! Розыгрыш завершаны пераможцы вызначаны! Цяпер будуць спісы
$спіны ка мне$
Я ўжо точу сякеру, вождзь 😁
:kz:
Ссссс
А хто ў спісках то ?
Я там ёсць ?
тваё месца аддалі мне, я падсуеціўся
а ўвогуле, відаць, прадстаўнік мусіў выбраць..