Інтэрв'ю з 1xSlots і разыграванне фрыспінаў!
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
27 May 2020
ад
VyacheslavLenin
|
270 Адказаў
|
10,085 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ну не ведаю, можа яны проста падгружаюць лайв з іх сервераў) Я ўпэўнены, што не толькі гэтае казіно так робіць, хоць можа быць рознае. Не хачу ў канспіралагію сыходзіць)
Пытанне для Елізаветы: Нават вы, напэўна, павінны ведаць свой “”прадукт “” гульні казіно, бо прапануеце яго “”пакупніку”” гульцам. Так вось скажыце, калі ласка, гульнілі Вы ў вашым казіно на агульных правілах, як кліент і вынік які + – ?
Добры дзень!
Ці ёсць у казіно магчымасць аднавіць рахунак, пасля самаадключэння?
Елізавета, ці могуць простыя людзі, не абавязкова якія гуляюць у казіно, трапіць у каманду работнікаў казіно, напрыклад у службу падтрымкі або што-небудзь іншае, і як гэта адбываецца)
У мяне яшчэ пытанне па тэме да Лізы…
Ліза дапусцім вы гулец у казіно.. пускай будзе 1xслотс… І прайгралі сваю зарплату за ноч, раніцай прайгралі ўсе грошы з карты мужа, і днём усё, што адклалі на адпачынак…
Назавіце 2-3 дрэнныя або добрыя словы ў адрас казіно ?
Маё пытанне Лізе, : як жывецца пінгвінам у Афрыцы і чаму яны не хочуць улетваць?
Пасля такога, слоў ужо не застанецца🤣
Спадзяюся, што Ліза, прадстаўніца 1хSlots праясніць гэтую сітуацыю з 1хВЕТ… 😎
А ў мяне сітуацыя звычайна такая
Як на Вашае казіно і на Вас саму паўплывала сітуацыя ў свеце? Я пра вірус, эканамічны крызіс і г.д. З якой краіны быў самы вялікі прыцяг гульцоў за гэты перыяд і наколькі павялічыўся трафік наведвальнасці?
Прывітанне шчыра, коратка і па справе, дайце мне, калі ласка, фрыспіны))) & &
Ты інтэрв’ю чытаў? Там на палову твайго пытання ёсць адказ)
Так палова пытання якраз і была падводкай да найбольш цікавага пытання.))
Гэта больш цікавае пытанне відавочна вельмі цікавіць усіх афіліятаў)) Але не ведаю, ці можа менеджар раскрываць такую інфармацыю) Паглядзім….
Я, калі шчыра, спадзяваўся, што вы зразумееце маё пытанне, але паходзіць давядзецца распісваць.)
Дапусцім мужчына ўносіць дэпазіт у памеры 1000 расійскіх рублёў пад бонус на дэпазіт і падчас гульні парушае правіла (па выпадковасці), але ў выніку выйграе мільён. Паставіўшы выйгрыш на вывад, праз некаторы час яму прыходзіць на яго электронную пошту ліст, у якім гаворыцца, што ён не атрымае свой выйгрыш, спасылаючыся на пункт правілаў. Гулец, натуральна, у паніцы, што рабіць, бо ён усяго адзін раз перавысіў стаўку, выпадкова націснуўшы макс бет, з прычыны скакаўшага курсора мышы. Першая думка – звярнуцца ў тэхпадтрымку за тлумачэннямі, як заўсёды фіяска і ў адказ стандартная фраза “Выйгрыш выплачаны не будзе. Рашэнне Адміністрацыі канчатковае”. Другі крок – падача скаргі на форум, дзе будзе купа гадзін чакання да адказу, што мы гульцу ўсё тлумачылі, ён жа парушыў правіла і зноў рашэнне адміністрацыі не падлягае разгляду.) Трэці крок, адпраўка ліста ліцэнзіяту з усёй гісторыяй і скрыншотамі, на які нават ліста не атрымае, бо, як ніяк, гэта Кюрасао))) Ці сапраўды ўсё так і закончылася? Як так здарылася, што казіно ўсё сойдзе з рук? Увага яшчэ раз пытанне. Як у вашы разумненькія галовы службаў бяспекі і фінансавага аддзела данесці, што намеранага парушэння не было і вы выплаціце выйгрыш, не даходзячы да гэтых трох крокаў? Дзе знайсці зваротную сувязь з вашымі галоўнымі аддзеламі для звычайнага яжыгрока (як вы выказаліся)?
Дарэчы, па вашым выразе “яжыгрокі” можна судзіць толькі так, што вы лічыце ўсіх тых, хто пішуць вам пытанні, бескантрольнымі, слабаўмнымі, візгаючымі істерчкамі. І гэта рэальна вы напісалі.
Ляцяць па небе два крокадзілы,адзін зялёны,а другі на поўнач! Колькі каштуе кг смажаных цвікоў,калі вожык стрыжэцца адзін раз у год?
2.07. У мяне Днюха 35 гадоў. Чым вы мяне здзівіце?!
здзіўіць? лёгка я дастаю з шырокіх штаноў…..
Прывітанне. Дзякуй за разгорнуты адказ. Вось калі Вы растлумачылі на цукерках я адразу зразумеў, бо на цукерках куды прасцей і смачней разумець)).
Глава 3: адказвай, я табе кажу, адказвай.
Цяпер я фізічна не паспяваю нават гуляць, не кажучы пра тое, каб жыць.) Точней, я жыву працай: працаваць у казіно – гэта не круціць аўтаматы 24/7 і хвастацца калегам сваімі заносамі ў карпаратыўным чаце.
Таму мне даволі рэдка выпадае магчымасць у што-небудзь пагуляць, ці то ў казіно, камп’ютарныя гульні, ці проста разыграць партыю ў дурня, ці згуляць у нарды. Асабліва люблю кароткую партыю. Зараз азартная гульня – гэта выпрабаванне кшталту “ўмудрыцца ўкласціся ў тэрмін зрабіць нешта”, такі выклік сабе, адтуль драйв, адрэналін і жаданне ісці наперад.
Паколькі я працую ў гэтай сферы, то ўжо прафесійна дэфармаваўся: я магу хацець змяніць тое, што карыстальніку можа здацца глупствам, і, наадварот, прапусціць важнае: за трыма бярозамі не бачыць лесу. Таму мне вельмі цяжка сказаць, што менавіта трэба змяніць, таму на дапамогу прыходзіць каманда, 1 галава – добра, але 2 – яшчэ лепш.
Сарваць джэкпот з першага раза лёгка. Цяжка потым прачнуцца.
Магу проста сказаць.
Крыптафанаў – працэнт не такі вялікі, калі параўнаць з іншымі валютамі, калі гаворка пра мультывалютныя праекты. У сярэднім, калі прыкідваць фіят праз нос, а біткойн – не, то прыкладна 10%.
А калі іх проста не браць? Так таксама можна.
Калі Аліза выпівае, то Аліза ў дровы: Алізетка буяніць.))
Андрееееей Губін! І Ваш выйгрыш ааааааааўтамабіль!
Давайце пойдзем ад насупраць: як трэба і чаму Вы так лічыце?
З павагай,
каманда 1xSlots
Калі верыць вождзю, а мы яму верым, не, ну я дакладна, то конкурс скончыўся паўтары гадзіны таму, калі, канечне, меўся на ўвазе чацвер на гэтым тыдні)
Хлопцы, вялікі наплыў, прадоўжым конкурс да 10 раніцы заўтра па МСК
А я паспрабую пераканаць нашу Лізу, дадаць яшчэ пару пакоў фрыспінаў)
махляр 😎 а я ў цябе…. ээээххх…
сам ты ROBOMOX🛀