Інтэрв'ю з 1xSlots і разыграванне фрыспінаў!
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
27 May 2020
ад
VyacheslavLenin
|
270 Адказаў
|
10,057 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Буквальна днямі мы бралі інтэрв’ю ў адной з вядучых спецыялістак казіно 1xSlots.
Спасылка на інтэрв’ю
Такім чынам, мы вырашылі зрабіць для вас розыгрыш.
Найлепшае пытанне для мэнэджара Лізы!
Чытайце інтэрв’ю і задавайце свае пытанні мэнэджару ў гэтай тэме.
10 найлепшых аўтараў (выберыць сама Ліза) атрымаюць па 30 фрыспінаў, без вэйджара і з максімальным вывадам!
Стартуем зараз, заканчэнне розыгрыша ў 16:30 у чацвер.
Найважнейшае пытанне – чаму перасталі гуляць гульцы з РБ і калі ім зноў можна будзе гуляць?
пісі казіно добрае, гуляў у ім доўга, пакуль не ўвялі забарону на гульню для гульцоў з РБ
Так з впн можна гуляць для гульцоў з РБ .сам аддута і праблем няма пры выплатах і дэпах
Ліза , калі першы чалавек па вашым меркаванні , ступіць на Марс ? =))
Пытанне да Лізы, якія ў яе хатнія жывёлы ? І калі ёсць як завуць ката ?
У плане вываду і правайдэраў казіно проста выдатнае, з верыфікацыяй ніякіх праблем, усё чотка і хутка. Адзінае, што часам напружвае – праверка ўваходу па тэлефоне, бо смс часам запазняецца альбо правайдэр сувязі тупіць. Плануеце вы зрабіць бота для прывязкі Telegram, для пацвярджэння ўваходу ў акаўнт?
Які быў памер самага першага кэшаута з вашага казіно і з якой краіны быў гулец?
Які ў Лізы памер ммм… Грудзі
маё пытанне
хацеў пацікавіцца ў прадстаўніка ці можна даведацца суму вывадаў (хаця б прыкладную) падчас збою з промакодамі (калі адкручаныя прома ўпадалі адразу на рэальны баланс), і як увогуле гэта здарылася і якія былі наступствы, для казіно і вінаватых у гэтым праліку?
Колькі вы зарабляеце ў месяц?
Пуцін красавчык ?
Добрага часу сутак, скажыце, калі ласка, Ліза, чаму назва ўстановы пачынаецца менавіта з 1х? Можа быць якая-небудзь сакральная думка закладзена ў гэтым)
Раз такая свістапляска…
Наколькі я ведаю з адказаў ад Вашых менеджэраў: Вашае казіно практычна ніякім чынам не адносіцца да 1хБет і 1хСтавка – проста карыстаецеся адной і той жа платформай, эдакія… “суседзі”, так? Тады ўзнікае іншае пытанне. Ці гэта патрабаванне платформы выкарыстоўваць у назве 1х? Ці, напрыклад, была магчымасць, скажам, выбраць які-небудзь.. 2хслотс?)
Восем кунок на пятак колькі будзе на рубель дваццаць?
спіны то па колькі &
Прывітанне, Ліза. Як вы лічыце, у СНД-кам’юніці якое месца займае казіно 1xSlots у рэйтынгу, ці ўваходзіць яно ў топ-3 лепшых казіно і праз колькі часу вы плануеце заняць 1-е месца ?
спіны па стаўцы 20 цэнтаў
Елізавета, добры дзень. Мне нецікавыя розныя пытанні, што не датычацца прадпрыемства, у якім вы працуеце, таму задам вам пытанне – ці збіраецца ваш фін аддзел падключыць плацежную сістэму Яндекс.Деньги, а таксама WebMoney? Спс за адказ, усяго вам добрага і росквіту прадпрыемству, якое вы прадстаўляеце.
Добры дзень!
Хацелася б даведацца пра працэс укаранення правайдэраў у казіно. Колькі па часу займае такі працэс? Ад пачатку падпісання дагавора да поўнага завяршэння з улікам тэставання. Ці даюць правайдэры дагаворы на асаблівых умовах, дзе ўказваецца РТП, які можна змяніць, але ў межах нейкіх лічбаў, ці ж ніводзін правайдэр такой магчымасці не дае? Калі не цяжка і не сакрэт, хацелася б даведацца працэс адлічэння сродкаў правайдэру – ён залежыць ад колькасці ўкладзеных сродкаў за вылікам прайграных ці ж ёсць нейкі пэўны адсотак, абумоўлены дагаворам. Разумею, што ўмовы ў кожнага правайдэра розныя, але коратка не маглі б адчыніць заслону?))
Таксама хацелася б даведацца, ці навучаеце вы свой саппорт, ці ёсць у вашым казіно чалавек, які кіруе гэтым працэсам, ці вы карыстаецеся староннімі сэрвісамі для гэтага?
Прывітанне, Ліза. Скажыце, я толькі зарэгістраваўся ў 1xslot. Не рабіў дэпазітаў і выплат, далі промакод, хацеў пагуляць у слот па промакоду, але ў які б слот я ні зайшоў, выдае памылку. Звярнуўшыся ў ТП, мне адказалі, што я павінен прайсці вэрыфікацыю. Я не стаў гэтага рабіць. Мяне цікавіць: усе гульцы адразу пасля рэгістрацыі праходзяць вэрыфікацыю ці гэта асаблівы выпадак, звязаны толькі са мной?
Добры дзень.калі я выйграю джэкпот у 1xslot?
Добры дзень, Ліза, а які быў самы вялікі выйгрыш у вашым казіно?=)за ўвесь час і ў 2020 годзе?)
Дабрага часу сутак, Елізавета! Пытанне ў наступным: ці значна адрозніваецца рынак РФ і СНД ? Вельмі часта прадстаўнікі казіно кажуць, што вельмі шмат аб’юзераў і несумленных гульцоў, якія спрабуюць ашукаць казіно, выхадцы са краін былога СССР, але ці так гэта? Ці сапраўды ў іншых краінах іх менш?
Дапусцім ваша казіно не выплачвае выйгрыш па рашэнні адміністрацыі і на меркаванне гульцоў з форуму вам да лямпачкі, , а ліцэнзіят Кюрасао не адказвае на запыты. Як у такім выпадку знайсці рычагі ціску гульцу, каб забраць свой выйгрыш. Кога ваша казіно баіцца? Як можна змяніць рашэнне?
Колькі каштуе фунт ліха ?
Паў на шостую)