Інструкцыя па працы камп'ютарных майстроў
Пагаворым пра жыццё
|
27 кастрычніка 2020 г.
ад
PavelFredooc
|
46 Адказаў
|
1,238 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
10-я вінда тупа ўсталёўваецца, адрознення ад актываванай няма, надпіс у правым вугле
А што тут ведаць? Выдаліць 34 вірусы -3400 р
Карочэ, развёў і ўсё.
ды ні фіга яна ім не карысная, там тупняк люты, страшная справа, мазг проста не працуе
Ты гэта ведаеш, што азначае гэты надпіс у правым ніжнім куце, а звычайны юзер – не.
ну так я пра гэта і казаў, дзеля нажівы пафіг, я хадзіў рамантаваць кампутары, у жыцці не браў калі лічыў што работу не зрабіў, хоць па прайсу тыпа трэба браць
так і я не ведаў, пайшоў у інет і прачытаў)
Калі мы камп купілі, даўно ўжо. Тады і інтэрнэт быў іншы. Гора рэкламы, флэша, вірусаў, фішынгу ды ўсякай фігні.
Я таксама клікаў па ўсім падрад. Набраўся вірусаў і вінда зляцела.
Майстра 2 разы выклікалі, знаёмага.
Ён за пераўстаноўку актываванай вінды, наладкі, устаноўку антывіруса браў усяго 1000 р
я б бясплатна гэта зрабіў
Ты мог дрэнна ўставіць провад, які адказвае за перадачу інфармацыі. У дыскавода і жорсткіх дыскаў адзін кантакт сілкуе, а другі перадае. Калі ён падключаецца праз IDE раз’ём, то там ёсць тонкі шырокі провад. Вось ён шчыльна ўстаўляецца і бывае, што не да канца заціскаюць.
У мяне няма праблем у гэтай сферы, бо сыны разбіраюцца ва ўсім. Старэйшы сын працаваў якраз у сферы ліквідацыі падобных праблем у насельніцтва. У яго быў прэйскурант цэн на такія работы, натуральна глядзеў і ведаю, што дорага.
Я таксама. Для сябе 😁
А для іншых не знаёмых, з якой нагоды?
Канечне дорага.
Цяпер усюды кампутары.
Напрыклад банк. Адбудзецца нейкі збой , і як банк будзе працаваць?
Я яго ўжо 100 раз спрабаваў ставіць. Не чытае дыскі. Увогуле ніякія.
Я даўно ўжо на камп’ютарных форумах. Рубоард, напрыклад.
Можа, трэба проста лазэрную галоўку пратерці. Ёсць такая фігня. Дыскавод дакладна быў працоўны да рамонту.
Я не настолькі ахрэўшы, каб за 34 вірусы прасіць 3400.
Я б усю працу за 2000 зрабіў.
Яна нармальна ўсталёўваецца.
Напэўна залежыць ад мацярынскай платы, ды ўвогуле хз ад чаго.
Ну ставіцца яна. Далей што? Першае абнаўленне – і прыехалі. Усё роўна трэба лячыць. Выключаеш у службах абнаўленне, яно якімсьці чортом сама ўключаецца. Кругам ілюмінаты, карочэ. Напалі і захапілі 😁
Па пытанні ўстаноўкі вінды то майстар бярэ грошай менавіта за ўстаноўку !!!
Калі кліент не плаціць за ліцэнзію то яна не актывуецца інакш можна трапіць за пірацтва.
Відавочна кліент не захацеў плаціць за ліцэнзію, а ўстаноўка можа каштаваць столькі ж, колькі жаднасці ў майстра хопіць.
куча абнаў і нікуды не прыехалі, вывучайце матчастку
10-я вінда не патрабуе актывацыі, але знаходзяцца разумнікі, якія і гэта прадаюць)
Хто сказаў? Яна як бы платная, проста бясплатна абнаўляецца з папярэдніх версій.
На новы ж камп трэба купляць!
Хаця была спецверсія для “інвалідаў”.
У тых, хто ставіць на ноўтбукі, так і лічаць, што яна бясплатная, бо аўтаматычна актывуецца ліцэнзіяй ад папярэдняй вінды…
На наўтбуку часцей або дзе стаяла купленая 7-8 то так, бясплатна
Чаму тут дзівіцца разводнікам на сто рублёў за вірус. Вось на днях атрымаў ліст.
Прывітанне!
У мяне для Вас дрэнныя навіны.
Даўна ўжо я атрымаў доступ да Вашага прылады, праз якую вы наведваеце інтэрнэт, і ўвесь гэты час назіраў за вамі. Уся справа ў сайтах для дарослых, якія вы наведвалі.
Увогуле сайты для дарослых, якія вы наведваеце, і сталі ключом да майго пранікнення да вашых даных.
Я загрузіў трояна, які кожныя некалькі гадзін абнаўляе свае сігнатуры, каб антывірусныя праграмы не маглі яго распазнаць.
Ён дае мне доступ да вашай камеры і мікрафона. Акрамя таго, у мяне ёсць усе копіі даных, уключаючы фатаграфіі, сацыяльныя сеткі, перапіскі і кантакты.
Нядаўна ў мяне ўзнікла выдатная ідэя: зрабіць відэа, дзе ў адной частцы экрана вы задавальняеце сябе, а ў другой – відэа, якое ў той момант прайгравалася. Атрымаўся вельмі цікавы матэрыял!
Не сумнявайцеся, што я магу літаральна ў пару клікаў мышы разаслаць гэта відэа ўсім вашым кантактам. Думаю, вы б хацелі прадухіліць такое развіццё падзей.
Таму вось мая прапанова. Вы пералічваеце суму, эквівалентную 650 доларам, на мой біткойн-кашалёк і мы забываем адзін пра аднаго, а ўсе даныя і відэа я выдалю назаўжды.
Паверце, гэта вельмі сціплая сума за мае намаганні.
З цікавасці паглядзеў на яго біткойн-кашалёк, а там 18 транзакцый у сярэднім па 650 долараў і на балансе амаль пал біткойна. 🤯