ik-vulkan 200 рублёў бяздепазітны бонус
Форум казіно без дэпазіту
|
12 лютага 2016 г.
ад
VyacheslavLenin
|
74 Адказу
|
8,560 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Лёха,тваёй аватаркай ФСКН(быўшы) яшчэ не зацікавіўся?! 😜 😜 😜 😜 😜
Узаемна,па ав-цы,джокер. 🙂 🙂 🙂 !!! Красаўчык.
хто-небудзь вывёў з бездепа ???
так, пару людзей з форуму выводзілі, дык казя шляпа і макс кэш аут таксама шляпа
Так, я выводзіў. Калі адыграў, на рахунку было каля 10 т.р., але вывялі толькі бонус, астатняе спісалі…
блін вось шчыра вам часу не шкада?🙂)
шкада, але я не ведаў, што так будзе.
ну з іншага боку па зерняці збіраць таксама нядрэнна.
ну блін там жа вагер чумны калі б вагер хаця б чалавечы быў
так і аўтаматы там даюць часта, баланс на месцы можна трымаць доўга, а злавіўшы прызавыя можна павялічыць.
усё упіраецца ў час.
Дык там не даюць апараты для вэйджэра…..
трэба проста лепш шукаць, 2-3 спіна і калі не дало ісці ў іншы, там звычайны скрыпт і ў кожнай гульні свой банк магчыма нават яшчэ па стаўках дзеліцца.
як заўсёды не атрымалася адыграць ((((((((((((
на днях адграў 500 р бездепа,толькі не ў іх а Джекпод казіно,таксама з гэтай групы.
Атыгрываў на слотах ці настольных гульнях? Грошы хоць вывелі ці? Ужо дзве тыдні як прайшло)
Да, дарэчы, таксама цікава, аўтар, адпішы па бездэпах!
На рулетцы ў Вулкане можна адбіваць ці толькі слоты-?
Паглядзі ў іх там у правілах, як боны адыгрываюцца. Думаю трошкі можна, але залічвацца будзе няшмат.
Паспрабаваў тут у рулетку паадбіваць…надта надакучыла…зліў усё ў слоты.
Чувак вы заёпваецеся скрыпт козяўках. У ўсіх у такіх пуканах і таму падобных шарашкіных канторах маюцца панэль кіравання з адміні. Калі злосны адмін паставіць аддачу любога слота па нулях, хоць пагорамі іх гадамі дрочыце, не выдадуць вам выйгрыш. Вось вам скрыншот адмінкі такіх козяўак . Лепш праводзьце час з карысцю ў казіно з платформамі і софтамі ад сусветных вытворцаў.
Ужо разумеем, што нас дурзяць, і ўсё роўна лезем ) Усе спадзяемся на фортуну )
Спартак, ну вось пры ўсім павазе, што ты тут напісаў?))) расшыфруй, пліз))
Іван, дзякуй за павагу і я цябе цаню. Я меў на ўвазе, што гуляем у розны трэш з эмулятарамі, купленыя хіба за сто, двесце баксаў. Калі нават у такіх ёсць ліцэнзія, то яна не самая сур’ёзная альбо нават намаляваная 🙂. Яны нікому не падпарадкаваныя, заражаныя і знайсці на іх уплыў – ноль. Маўлю, што муцяцца гуляць у такія казіношкі, дзе няма нічога арыгінальнага, усё падробка. Затое ёсць панэль кіравання, дзе адміністратар па настроі наладжвае аддачу любога слота. Ну калі я не правы, то ад цябе, як ад знаўцы, прыму з гонар любы выпраўленне і прыму да ўвагі. А за словы – прабачце, заменю слова «скрыпт» на «падробка». З павагай.
Дык адкуль там фортуна?))) Фортуна падышла да вулканаў , паглядзела , сказала” Ой,фууу , што за каналізацыя ” і пайшла .))) Бездэп адбіваць можна яшчэ і спрабаваць вывесці , а вось дэпіць не раіў бы)))
Калі ўжо дэпіць, то ў біткойн-казіно. У выпадку выйгрышу дакументаў не патрабуюць і выводзяць хутка. І не займаюцца такой фігняй, як праверка ЭПС