ik-vulkan 200 рублёў бяздепазітны бонус
Форум казіно без дэпазіту
|
12 лютага 2016 г.
ад
VyacheslavLenin
|
74 Адказу
|
8,563 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
напрыклад я не браў
Не браў)) Есть падобнае казіно Драйв (там браў ))адбіваў і выводзіў ) за 200 руб ..на вывад)) нават марочыцца не хочацца ,потым дакі захочуць (на фоне Эйфелевай вежы або натарыяльна завераныя ,якія трымае натарыус ))якага вы трымаеце на руках )) на фоне манітора.
А мне і зусім патэлефанавалі адтуль (ці з якога іншага вулакна, х.з., але, відаць, у пачатку размовы з сапам прагучала гэта ўстанова), кароче паведамілі мне, што мне налічаны бонус 150р. і пажадалі ўдачы. Зашла я, паглядзела, нідзе нічога, нават высвятляць не стала, але раз ужо такое – можа хто ведае іх нумар, ці чый? +7 920 587 68 61
мяне таксама тэлефанавалі) дзяўчына такая з мілагучным голасам)) усё прасіла нібы зрабіць дэпазіт і выйграць яшчэ больш
А я браў зусім нядаўна, і трэба сказаць, думаю пагуляць там на рэал. Спадабалася рулетка, слоты таксама нядрэнна, мін. папаўненне ўсяго 10р. дэнамінацыя ад 0.10кап. Бонус зліў, канешне, але проста надакучыла за 200р. мучацца.)))
Паверце, у такіх “казіно” адміны могуць рэгуляваць працэнт аддачы і гэтак далей. Не раю.
Дэпал па душы не прыйшоў, ёсць больш годныя скрыпты (а наконт рэгулявання цалкам згаджаюся – у сетцы больш чым дастаткова прапаноў пра продаж такога софту, дзе ўказана пра рэгуляванне працэсу аддачы ад 50%)
Сама ж і знайшла )) вось яно /vulcan-online-club.com
Выбач, папраўлю. Дэнамінацыя 10 капеек, а не 0,10 капеек 🙂
Я гуляў там на рэал у лістападзе 2015.
Бонус узяў кэшбэк 10%. Кэшбэк дзейнічае на працягу 5 дзён пасля сліва і дэп павінен быць не менш за 1000 руб.
Гэта ўвогуле першае анлайн-казіно, дзе я гуляў на рэал. Задэпіў 1000 руб. Круціў па 90 капеек у розных слотах. На другі дзень у Bananas go Bagamas злавіў пяць чамаданаў 4500 крэдытаў і фрыспінаў у працэсе дало 135 або 180 (не памятаю). Натаскала амаль 5000 рублёў. Радасці было “поўныя штаны”. Скрын не зрабіў, бо пра гэты форум пазней даведаўся, вылажыць не было куды.
Я навічок у анлайн-казіно (менш за 4 месяцы “стаж” на сёння), здымаць напэўна трэба было і зноў дэпанаваць, а я пайшоў далей бамбіць….ну і саліў усё на наступны дзень)))
У гэтым годзе звязваўся з падтрымкай, каб даведацца якія ўмовы пры вывадзе. Упэўнілі, што выйгрыш да дзесяткі выведуць без дакументаў. Наколькі гэта праўда сцвярджаць не магу. На дадзены момант больш туды не дэпіў. Іншыя казіно пробую. Я сабе ліміт паставіў $15-20 у месяц, астатняе бездепы. 🙂
драйв мне бездэп не далі сапп кажа тыпа не па той спасылцы зайшла з трох розных спасылак рэгілася так і ніфіга , зато дэпнула 30 р дэльфіны па 7 лініям у бонусе 600 накіналі праз гадзіны 4 вывялі з дакументамі
У іх там і на вяртанне (кэшбэк) ёсць вагер.
атрымаў там бонус 500руб і адыграў, на рахунку было каля 7000 але аказалася вывесці можна толькі сам бонус!
так непрыемна было нават калі гэтыя 500 вывелі ;(
А мне не ўдалося адыграць бонус(
не адыгрываў ні разу бонус на гэтым сайце
Крута!!! 🙂 Мне таксама,раз 15.
не атрымалася адыграць , хто-нібудзь выводзіў ??
У чым розніцу ты ўбачыў? “10 кап. або 0.10кап.?” 😁
Тут людзі вывадзілі незлічонае колькасць разоў…)))
я з іх выводзіў з бяздепа, каля паўтара месяца таму, скрыны тут выкладзены, праўда не памятаю ў якім раздзеле)
10 капеек = 0,1 рубля, 0,10 капеек ( адна дзясятая капейкі ) 0,001 рубля…. гэта не прынцыпова, але здаецца розніца ёсць, у два нулі пасля коскі))) Ты лепш паведай, пагуляў там (депал), як пагражаў?
І калі так, то які вынік?
😁
не атрымалася адыграць бонус
усё зліта не адбіта бонус не айс!!!!
калі хочаце тупа патраціць час то гэта казіно для вас =)) купа бонусаў а сэнсу 0
Спс за інфармацыю – ўлічым.
Водгукі і каментарыі да казіно пакідаем у іншых раздзелах або на нашым сайце.
🔗
Уводзім у пошук казіно і пішам водгук.
Тут не флудзім.
Усе вулканы туды!!!