І вось да мяне дайшла гэтая напасьць! 161 ФЗ.
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
2 November 2025
ад
oopsant
|
162 Адказу
|
2,108 Праглядаў
|
6 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@anutka89, а можа гэта блок увогуле не звязаны з казіно? Магчыма на карту былі якія-небудзь іншыя сумніўныя паступленні?
Або можа быць такое, што ЦБ разаслаў усім, але Сбер проста адрэагаваў першым? Можаш трымаць у курсе, як далей падзеі будуць развівацца?
@vavilov на Сбер увогуле ніякіх перакладаў іншых не было 100%.
Добра, буду трымаць у курсе, напісала ліст у ЦБ, паглядзім, што адказваюць.
@olvlav.Таму што казіно скам )
У мяне якось з вб прыстаў зняў 3800))) хаця там блок па 161, быццам калі 115, то прыстаў можа адабраць бабкі са рахунку
@peterdmitriev1 вось таму і вб шкада😅
людзі не рызыкуйце картамі
дэпайце праз крыпту і не будзе вам бяды
@akop591 як кажуць, казіно заўсёды ў выйгрышы але
раз на год і палка можа стрэльнуць таму туды людзі і вяртаюцца
@inkgra84 ніфіга сабе, дзе так мянялі? не хацелася б, каб у мяне 10к ляжалі без справы
Мне знялі 161фз ЦБ)))
@anutka89 вярнула пераклад, з‑за якога заблакавалі, ці як гэта адбылося? Банкі ўжо разваліліся ці толькі адказ ад ЦБ прыйшоў?
@anutka89 а што, так можна было? O_o
расказвай падрабязна – што пісала ім, што пыталі, думаю, на жаль, многім спатрэбіцца гэтая інфа
@aleksandr1337133 пакуль толькі адказ ад ЦБ прыйшоў сёння)) але ў адказе няма тлумачэння, чаму прыехаў блок. Пры гэтым як я вышэй пісала, я са Сбера не дэпаю і на яго не вывожу.
@babay29 Там увогуле ўсё лёгка, запоўніш форму, далучаеш рахункі, банкі, пішаш тлумачэнні. Але мне тут лягчэй, мне толькі на Сбер 161 прыйшло, а Сбер я вельмі цаню.
@anutka89 ну ўвогуле 161 – гэта такая гидота, што потым прылятае на ўсе банкі, не 115 жа … дзіўна, што астатнія банкі яшчэ не адляцелі, а тое, што Сбер адляцеў, але вы нічога на ім не рабілі – гэта нармальна, цб што адказаў, хто ініцыятар блакіроўкі? Адказ ЦБ гэта добра, але галоўнае з банкі яшчэ парэшаць усё, а то пачнецца футбол)
@aleksandr1337133 блін, у мяне ёсць скрын. Але хз, ці можна адказ сюды выкладаць. Так ЦБ увогуле нічога не адказалі толкам. У Сбер скінула, разбіраюцца
@anutka89 персанальныя даныя калі замазаць тады можна, там відавочна простая адпіска, не бачыў каб ЦБ нешта дзейснае адказваў . Ну вось, толкам нічога не адказаў, як разумею прычыну і банк-ініцыятар таксама не ўказаў
@nebe3yn4ik Ага, ідзі паспрабуй крыптай у краме заплаціць. Будзеш выводзіць – такія ж рызыкі спаймаць 115 фз.
@aleksandr1337133 там прычын няма.
@nebe3yn4ik.Я з табой цалкам згодзен)ну можа і не стральнуць )тут не адгадаеш)
@anutka89 цікава, ну чакаем працягу калі напішаш што ўсе абмежаванні знятыя)
@aleksandr1337133 канешне.
@anutka89
можа ўвогуле як-то памылкова прыляцела фз
@olvlav Не ведаю, зараз Сбер разбіраецца.
@anutka89.Якую форму ?Дзе спампавала гэтую форму ?)
@olvlav.Хутчэй за ўсё памылкова таму і знялі
@vavilov ў 99% вінаваты прыход менавіта з казіно)