І вось да мяне дайшла гэтая напасьць! 161 ФЗ.
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
2 November 2025
ад
oopsant
|
162 Адказу
|
2,110 Праглядаў
|
6 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@anutka89
Магчыма, былі іншыя аперацыі, напрыклад, ад каго-небудзь прыйшлі грошы. А гэты чалавек потым заявіў, што яго падманулі і падаў заяву.
@anutka89
а напэўна з іншага банка прыйшло
@olvlav вось якраз і нідзе больш няма 161, толькі 115.
Усім прывітанне, 115 і 161, прылятаюць адразу, ці на працягу пэўнага часу? І пытанне на засыпку, а калі рабіць вывад праз папаўненне мабільнага, таксама можна поймаць блок?
@q3arena1991 няма 115 спачатку прылятае шмат разоў на розныя банкі ) потым калі шмат карт блакуюць па 115 то чакай у бліжэйшы час і 161 )))
@q3arena1991
выводзіць з казіно прама на SIM-карту ?
ці папаўняць банк з SIM-карты
@olvlav якая розніца
@olvlav я з писатриакса рабіла вывад на мабільны
@loud не, тут пытанне, умоўна ўчора я зрабіла вывад, на працягу якога часу можа ФЗ прыляцець? У каго як было?
@q3arena1991 у мяне звычайна 2-3 месяцы) ну калі даведваўся, за што, казалі, плацяжы, якія былі даўно
@q3arena1991
там як пашанцуе
можаць за старыя плацяжы, а могуць імгненна даць за плацёж, які толькі прыйшоў
пры мне адлятаў у людзей Сбер і Тинька пры вывадзе з драгона
@olvlav не дзіўна, выводзіў як-то з дракона 10к на карту, мноства плацяжоў па 100р))
@pirer644
вось менавіта з-за гэтых плацяжоў і адляталі банкі)
ужо больш за год у іх гэтая платжка, а драгону ўвогуле фіялетава, што ў людзей банкі адлятаюць
@pirer644 да ў іх нейкая фігня з выплатамі, я думаў такое толькі ў тваім і ў Why казіно выплачваюць па частках, тут жа мне выплачвалі мінімум адной транзакцыяй па 500р, 100р хз увогуле піпец.. у абмеркаваннях на днях абмяркоўвалі тэму, многія кажуць, лічаць, што гэта дэпазіты іншых гульцоў прыходзяць выплаты .
@olvlav так, самае цікавае, я ўвогуле ніколі на Сбер не выводзіла. І ў казіно не дэпала
@anutka89 у мяне з ВТБ так сама, ніводнага пераводу не было, заробак прыйшоў і блок
@pirer644 ну я напісала ў ЦБ, але думаю адправяць у доўгі шлях.
@pokerface
я вось таксама пра гэта думаў, што дэпы іншых гульцоў
але як яны разумеюць , што чалавек атрымаў грошы
калі толькі яны прыходзяць на іх дропа карту і адразу ж адпраўляюць гульцу
@anutka89 я пісаў, сказалі разбірайся з банкамі😀
@anutka89.Вельмі дзіўна, што ты не робіш з Сбербанка, а так прыляцела )
@ingibordadapkuna.Не, не, братан, даведаўся )
@akop591 у мяне кенту зарплатную карту па 161 заблакавалі, зусім чыстая
@anutka89 там праз пару дзён, можа і тыдня, пачнуць і іншыя банкі таксама адваляцца.
@yager50 А за што, калі чыстая? Не разбіраўся?
@pirer644.Вось з такімі вывадамі дакладна паляціць любая карта )