Хто якое бухло любіць. Раскажыце вашу гісторыю прыходу)))
Флудзілка
|
26 February 2019
ад
IvanPronin
|
42 Адказу
|
2,897 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Гарэлка мой любімы напой. Піва можна , але яго яго трэба многа выпіць , каб ап’янець, а калі яно не лезе і я не п’яны , значыць гэта была памылка. На наступны дзень ніколі не пахмеляюся. П’ю рэдка.)))
Лепшага за добрае разліўное піва няма. Асабіста я калі нап’юся дурной да жаху, так што ўжо больш за паўгода не ўжываю, нават піва раз на месяц п’ю.
А так можна нават хатняга самагоначка свайго прагону пару рюмак цяпнуць дома!
Мой асабісты хіт-парад бухла
1) Бурбон – выдатная рэч для любых выпадкаў жыцця
2) Добрыя кактэйлі (Long Island і іншыя моцныя кактэйлі) з іх, як правіла, не баліш (калі бармэн не ліў вам нейкую херні ў кактэйль)
3) Егер, тэкіла, ром – вельмі неплохія варыянты, каб як след патрэшаць
4) Піва (толькі нармальнае імпартнае разліўное піва, у прыярытэце Petrus)
5) Каньяк, гарэлка – калі ўсё дрэнна, але ўсё ж хочацца піць, застаюцца гэтыя верныя 2 сродкі
6) Віна і шампанскае
7) Піва з магазінаў (гэта прама калі сабе зусім не шкада і дзеля невялікага кайфу ты потым гатовы рыгаць і пердзець, набраўшыся нейкай невядомай ссаніны)
Гэта праўда даволі павесяліла 😁
Я таксама напішу што-небудзь))
Люблю піва вельмі нават, блін толькі трохі жывоцік з’явіўся) гарэлку п’ю часам але не вельмі люблю, толькі на днях нараджэнняў або на вяселлях, віскі не магу цярпець падобны на каньяк (піў абсент адзін раз вельмі моцны напой пару румак і ты на іншай планеце))) яшчэ спрабаваў грузінскі напой чача таксама моцны, зараз па пятніцах п’ю толькі піва з сябрамі, калі зайшоў на форум у пятніцу і напісаў нешта не тое значыць ведайце я п’яны)))
Калі дома – піва, калі намячаецца доўгі шлях па сіняй стужцы, адназначна тэкіла. Да і ўвогуле кожная сінь пад свой настрой! Тэкіла нумар 1, яна як раз разганяе, надае сіл. Беленькая – вырубальнік, люты прыход, уключаецца аўтапілот да ложка. Каньяк, віскі – у кампаніі за 40, паслухаць байкі)
цяпер хаця б адтрезвітелі адмянілі, а то як толькі вып’ю іду на сустрэчу, друганы ў фуражцы тыпа здароў, я ваш тата, пойдзем з намі)))))
ну, гэта было гадоў 15 таму, цяпер стараюся піць дома, а калі з сябрамі – то на хаце……
больш не люблю наступствы ад алкаголю: то піндоў атрымаеш, то блюеш, ходзіш як дурань)))))
а так піць весела, асабліва на вяселлях…….
Усім прывітанне тут такая тэма:На працы дзед рэцэптык расказаў ну вырашыў паспрабаваць ,зрабіў апарат сам 2 дні пыхцеў над ім але зрабіў .Па рэцэпце замяшаў ,тыднёчку адстаялася як і раіў дзед ,кароче мяне два дні не маглі ад флягі адасабіць .Панядзелак на працу я як агурок, галава не балела ,праўда перагарчык быў.Вобщем лепшага за свой няма нічога.
Ты паходу без пісталетаў як без прянікаў, таму ты завісаеш на форуме 24/7 і не выходзіш на вуліцу 😁
не проста так атрымліваецца заўсёды.я на форуме зараз рэдка заходжу часу проста не хапае і праца і паіграць хочацца і пасябраваць з людзьмі тут і ўсё ахапіць не атрымліваецца…….
Хуліард карыстальнікаў на форуме зарэгістравана. 25 п’яных (умоўна), астатнія ўсе цвярознікі што ці? 😁
Ананімныя алкаголікі😄
Калі б было мора гарэлкі я б быў падводнай лодкай.
Калі б было мора піва я б жыў вось так прыгожа 😁
…прыехалі прыплылі… толькі ў выходныя выдуў палбутэлькі, а тут на табе….бэуууууу
Дарагі, я паехала бухнуць з дзяўчатамі.
Калі буду тэлефанаваць, трубку не бяры. Не нарывайся!
Кім ты хочаш стаць.., калі вып’еш???
лепш за мядовага Джэк Дэніэлса няма)