Хто якое бухло любіць. Раскажыце вашу гісторыю прыходу)))
Флудзілка
|
26 February 2019
ад
IvanPronin
|
42 Адказу
|
2,895 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
гэта 100500 праўда. Інакш было б як-то неяк…)
…кароч я люблю піва больш за ўсё.))))
да і з бухлом таксама не цукар 😁. Сам ужо даўно не п’ю, раю кефірчык або малочны кактэйль.
Так тут як бы што сказаць… у прынцыпе ўсё добра ідзе, пакуль раніца не наступае😮
ну так, даўно не бухваў) ахах
Піва люблю, каньячок, віскі (калі кішэню дазваляе)
А па факце, цяпер не п’ю, здароўе душыць, кажа не трэба
За сваё выпіта было, мама дарагая)
Півасік цёмны (калі яшчэ і нефільтраваны – то проста агонь). За мацнейшае – ром і тэкіла, а калі трэба сарваць дах, то маць яго егермайстар).
бляха, не хацеў жа піць, чытаю півасік, вiскарык, і ўжо вусны аблізваю
па тэме : люблю піва, каньяк нармальны, віскарык само сабой
усё астатняе па настрою.
В асноўным п’ю “шыло”…) Пры тым у той жа дзень, ну як прастуда спрабуе паселіцца ў арганізме… А на наступны дзень ужо ўсё нормалёк 😎
😎Тууууу…Я пад гэтым справай паспеў нашвырнуць многа чаго))І ў калодзежы падаў, і праз лоба вылятаў, скакаў з дома на дом як-то😁(4 паверхі – гэта не хухры-мухры)) Увогуле весяліўся як мог, цяпер здароўе ўжо не тое і ўсё піянство адбываецца або дома, або ў гасцях за сталом..НО ўвогуле ёсць у мяне добры сябар, Міхаіл Леанідавіч…і ў нас з ім стандартная праграма – 5-8 баклаў па 1,5 літра піваса, 0,7 гарэлкі халодненькай і ўсё гэта на 2 асобы пад добрую закуску🙂 Пасля выпітага душ пачынае патрабаваць працягнення і пачынаем піць усё, што можам купіць, рознага роду настойкі, говнопіва закусваючы рэзінавымі булкамі з макдака😁 увогуле што адбываецца пасля гэтага я, як правіла, не памятаю..
😁Успомніў вось.. катаўся на карове, якую вывелі на выгул мясцовыя баптысты, потым з яе шчасліва ўткнуўся галавой у зямлю😁 з раніцы доўга думаў, што ў мяне шыя балiць.. потым фоткі паказалі
Любімы алкагольны напой – перш за ўсё Півасэлло.
А калі ўжо штосьці мацнейшае – то віскі з колай, паасобку не магу, арганізм адкідвае высокі градус, люблю піць павольна і ўмерана.
Я працаваў на спіртзаводзе, вытворчасць спірту вялася з пшаніцы, калі камусьці цікава, ну і як-небудзь узяў дадому літрушку для расцірання, быў пахмурны хмуры дзень, настрою не было, а быў спірт і шмат яркіх водгукаў пра яго благадзейнасць, вырашыў я яго паспрабаваць для настрою, развёў з звычайнай вадой 1 да 1 і накатзіў песярик, піўся, дарэчы, прыемней той вады, якой развёў, і не памятаю, што пачаў рабіць, але памятаю, што дзе-то праз 15 хвілін толькі я адчуў моцны прыліў эйфорыі і пры тым чыстэйшы, і тады я зразумеў, што гэты спірт сапраўды казачны))) А яшчэ я люблю свежзварынае піва, пасля першай кружкі таксама адчуваецца выдатны прыліў.
пікец! ….аж самому захацелася!
Ды вы, батенька, філосаф!
Жырна плюсую – бо жудасна спадабалася, як выдаў!!)))))
Я люблю жраць людзей.
Але гэта да тэмы не адносіцца
Усім дзякуй
Ну я п’ю з некаторых часоў выключна белую. І ўсім раю. Таму што піва ўжо даўно не тое, а ўсе гэтыя віскі-куіскі – тупа наіпалаванне для адабрання грошай. А той, хто кажа, што маўляў алкаголь смачны, той крывіць душою. Алкаголь – гэта ЯД. Любы….
P.S. Не бухайце, хлопцы. А ўвогуле бухайце 😁
я ўвогуле з нейкага часу стаў падазрона глядзець на людзей, якія кажуць тыпа “я не п’ю ваще!” … і нават з язвай п’юць… а тут… дзіўна, каротка. ))
😮 Гэта дааа.. неп’ючы чалавек горш за шпіёна.. хрэна ведае, што ў яго на думцы
Вы з Леніным Маньякі😄
Перавага як у многіх – піва, але люблю разліўное з піваварні. Мабыць гэта з дзяцінства любоў да разліўнага піва з бочак на колах. Адно время гарэлку любіў, асабліва парламент
.)) Чым старэй стаў, гарэлку разлюбіў, палюбіў віскі Балантайнс ))
. Гісторый па п’янай лаўцы было многа. Розных, бо гуляць мы ўмелі весела і куролесілі па поўнай – была вялікая кампанія. Мы то па п’яні ў Маскву падрываліся ў Голубую ўстрыцу развесці з яе абітальнікамі геямі. То ў Піцер арган езьдзілі слухаць. То пасля пьянкі ў Сочы апыняліся, а гэтыя гарады ад нас 2к-3к км. )) Але і дракі без іх ніадкуль па п’яні, як жа кулакі не размяваць )))
Адгэтуль ставіся да мяне з падазрэннем. Не п’ю. Язвы былі, вылечыў і вырашыў больш не бухнуць. А раней:
З любімага была “текила бум”. Наліваеш у шклянку з тоўстым дном на палец текілы і столькі ж (асцярожна))) горкага то́ніка. Накрываеш сурвэткай, паднімаеш над сталом (барнай стойкай) і моцна (галоўнае рэзка) бамц – аб паверхню. Жыватворная вадкасць пеныцца амаль да краю і ў гэты момант яе тэрмінова трэба ў глотку перавярнуць. Сурвэтку галоўнае зверху не забыць скінуць, бывалі выпадкі 🤣
Момантальны прыход. Уся справа ў чараўнічых бурбалках))) Непадрыхтаваныя персанажы з пяці-сем бумаў у аўт адпраўляліся. Для клуба самае падыходзячае бухло. Ну і калі хочаш нармальна ап’янець, пры гэтым не ўліваючы ў сябе шмат пойла.
Ну а звычайна класіка. Беленькая 😉…. рэдка коніна, для разнастайнасці.
Віскар і іншыя “экзатычныя” напоі) на душу не лёглі, прабач. Піва ес-це-сна, але рэдка і толькі летам, на пляжы дзе-небудзь.
І так. Калі добры самагон, у вёсцы бабуля адна варыла (вешч), малаком парным запіваць, то раніцай зусім ніякіх наступстваў. Жбан не трэсне. Прачынаешся такі прасветлены ахаха))) Быццам і не піў напярэдадні. Бабуля гэтая і навучыла.
P.S. Напісаў усё гэта і так нецярпліва захацелася выпіць, што пздц. Нават скупая сляза па шчаке скочыла 😁
Абажаю піва. З моцнага – гарэлка і кальвадос. Гісторый шмат у куфры. У групе тэлеграма даваў спасылку на свой аповед, вось апублікую і тут:
ахахаха ….)))))
і вось ты пасля гэтага хочаш сказаць, што мае “падазрэнні” – гэта штосьці бясфундаментальнае?))))
…я ж не казаў увогуле пра сіньку да усрачкі (прывeр, ФРидок). А пра “ўжыванне”… можа нават культурнае што ле…
Ну так, культурнае ўжыванне цесна мяжуе з гульнёй у казіно дзеля задавальнення. Усё толькі на карысць)) Сарказм, калі што)
😄
я з дзяцінства люблю каньяк. Калі як зараз успомню, бацька нап’ецца, то потым са мной бухалі ўдваіх, а калі маці ўбачыла, што мы ўдваіх бухалі, то ўзялася за галаву і развялася з бацькам, і вось з тых часоў я бухaю каньяк, але цяпер менш п’ю, таму што калі працаваў кандытарам на цукерках, я там напіўся, памятаю, бакаламі, а потым ад гэтага ў мяне ўзнікла агіда і яшчэ атрымаў пендаль пад папку ад начальніка вось так вось.
піце ў меру, а мера, як кажуць, вымяраецца ў вадрах)))))
цяпер больш п’ю піва, купляю «на рыло» 2л разліўухі і вяленую рыбку з сухаркамі і потым граю ўсю ноч у казіно…….