Хто браў пазыкі?
Флудзілка
|
31 жніўня 2015 г.
ад
denis28den
|
78 Адказаў
|
6,479 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Дзіўна. 40к – гэта рублёў, я так разумею. Ну ты МОНСТР. Нагнуў людзей. З Кайманавых вешаеш? З ГОА? Або ўсё ж са Урюпінска? Гэты твой плюс па жыцці выйдзе куёвым мінусам. Павер.
Я да таго, што гэта не тыя грошы.
я табе так скажу, крэдытамі не карыстаюся прынцыпова, акрамя момантаў калі можна браць і не аддаваць, а тое, што КІ дрэнная – мне нас ра ць, і абражаць не трэба, я ж табе нічога не пісаў, так што сваю жоўць трымай за зубамі
Уся Расія ў крэдытах,да кожны другі.Ну ўзяў чалавек крэдыт плаціць няма чым,у суды яны не звяртаюцца ў судах і так такіх спраў усё завалена.А калектары папугаюць пужаюць,так на сваю папу і сядуць.
Калі зачэпіў – прабач, канечне. Але граматыку ўсё ж падвучся. Табе крэдыт-то і не даюць як убачаць як ты анкету запаўняеш 😁 😀 😁
Мір.
Калектары насамрэч зусім бязправныя істоты. Іх можна смела пасылаць. І нічога за гэта не будзе. Яны тупа на псіхіку ціскаюць і ўсё. Няма ў іх больш ніякіх правоў.
та я ў рулетку гуляю, вось і Памылкі пішу прынцЫпова так)
🙂 Не ўзяўся ніколі за такую справу (на сябе), і нават не збіраюся. На розных дурняў афармлялі…50 на 50 (50% нам і астатак 50 дзеляць тыя, хто яго прывёў і на каго вешалі)…..А так увогуле не раю ў такія рэчы ўвязвацца…я нядаўна выкладаў тэму па гэтым пытанні.
А ты прам як настаўнік)) У кожнай тэме пра гэта камусьці пішаш))
Ну дурны я. Што тут зробіш ?
Змірзіцца і жыць далей![]()
Та не. Не пра мяне. :0 (2): Спакой нам толькі сніцца. Сумна так жыць. 😛
браў у вэбмани крэдыт у 250 у.е, і забыў пра яго, потым прыехалі два чэла якіх-небудзь, і па-хорошаму папрасілі пагасіць) я пагасіў на месцы, больш не звязваўся, было прыкладна 4 гады таму гэта, але думаю, калі б адмовіўся, па башцы настукалі б))) 😖
І ў людзей былі б вельмі вялікія праблемы. Але гэта такое. Твайму здароўю, канечне, гэта не дапамагло б.
спадзяюся, да мяне не прыедуць з-за 10$ 😁
Пішы адрас. Выязджаем 😁 😀 😁
ну тады адразу вам аддам за смсфінанс,вівус і грошы адразу 😁
Мяне папярэджвалі апавяшчэннямі, што збіраюцца падаць на мяне ў суд, нават ліст прыходзіў па адрасе з Масквы. У мяне быў WebMoney Keeper. Але прайшло ўжо два гады і нічога не адбываецца. Сума ў мяне была значна большая 🙂.
Дык не парся. Быў выпадак некалькі гадоў таму. Так там тып у выніку набраў на лям енотаў. І нічога яму не было. Дарэчы, з нашых краёў….
да я то таксама забіў,ужо больше 3х лет прошло
ага.мне таксама лісты прыходзілі,а зараз што забілі
Там усё было сур’ёзней. Сума ж нямалая. Тым больш, большасць тых, хто займаў, былі з Расіі і краін СНД. А ён, паўтараю, з Украіны….. І ў пракуратуру, і самі хацелі там кагось наняць, і калектары… Але справа ў тым, што там вельмі складана ў заканадаўчым плане. І засталіся людзі з балтом на 38. Але ведалі, на што ішлі. Такі працэнт у рэале немагчымы, як у іх. Тыпу піраміда – атрымалася дурніца.
Узяла ў Тинькофф. Здаецца сума маленькая а выплачиваю ўжо які год
Каротка, сидзеў, штосьці сядзеў, тупіў у манітор, грошай на лудку зусім не было, заходжу на ківас, там сумна маячаць нулі, сумна, і тут мой позірк падае на “займы онлайн без комиссии” адкрываю, а там цэлы спіс кантор па мікразаймах, проста адразу на ківас заняць можна, ну ключавым этапам стала гэта – “БЕЗ КОМИССИИ” Першы ў спісе была е капуста, нешта здаралася пра яе чуў, пачытаў водгукі, у асноўным пазітыўныя, ругаюць толькі тыя, хто ў тэрмін не выплочваў. Гляджу першы займ без працэнтаў, зарэгістраваўся, папрасілі тэлефон дамашні, мабільны, сваяка і сэлфі з пашпартам, тэлефоны ўсе свае ўказаў, вядома, ад граху падалей, верыфікавалі хвілін за 15, узяў 1100 на 6 дзён, у тэрмін аддаў столькі ж, авантура ўдалася каротка)) Цяпер заходжу ў е капусту, думаю а колькі ж мне цяпер выставяць калі заняць столькі ж дзён на 9-10, кароч займ 1100 на 9 дзён пераплата ўсяго 98 рублёў. Кароч, напэўна я патрапіў😁
Ключавое слова без камісіі, гэта тыпу транзакцыя за іх кошт, а свой працэнт па крэдыце яны возьмуць па-любому.😎
Ну а што… Дзе працяг? У ўсіх кантор па спісе назанімалі, або Доа2 разродзіўся заносам?)
да какой там, я же как попал на ремонт машины, 2 кредита пришлось брать, про эту шляпу забыл…
А што цябе цягнула ў МФО? Калі так патрэбныя грошы, вазьмі ў банку
Або ТС шукае варікі ўзяць і не аддаць?)