Хто браў пазыкі?
Флудзілка
|
31 жніўня 2015 г.
ад
denis28den
|
78 Адказаў
|
6,480 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
у украіне больш 180гр ужо крымінальная справа магу ўзбудзіць
у Украіне больш за 180 грн ужо крымінальную справу могуць узбудзіць
Калі ўзяць крэдыт, напрыклад, 100 рублёў і не аддаць, а заблакаваць ака! На першы погляд здасца так, быццам усё адмазаўся! Але хто дасць гарантыю, што судовыя выканаўцы не прыйдуць да цябе праз 3 гады і не пастукаюць у тваю дзверы і не прад’явяць табе доўг у 30000 штук, напрыклад! Калі ў наш час закон увайшоў у ўвесь інтэрнэт, то тут дзейнічаюць такія ж правілы, як і ў звычайным жыцці! Тым больш не дарма яны патрабуюць пакет дакументаў, збіраючы максімальна дастатковую колькасць, каб даказаць тваю віну, напрыклад!
На ляўныя докі не даюць (я спрабаваў)))
Яны ж таксама не дурныя і ўлічылі гэты момант , што маўляў возьмуць бабкі і заблакуюць ! Можа гэта нават і ў аферце !
На лівыя докі-эт ужо махлярства,могуць і прыцягнуць.
Тэж варыянт!
па законе, здаецца, пры неаплаце крэдыту камісія не можа перавышаць 300% ад сумы ўзятага крэдыту
магу памыляцца
У мяне на сайце я запхаў рэкламу онлайн-крэдыту, кожны, хто зарэгіструецца і возьме крэдыт, мне 1к упадзе! У маіх інтарэсах, каб бралі! Але пакуль ніводнага – усе абыходзяць бокам!
І ў кантакце таксама !
Рэагуюць але не лудоманы !
хм, я ў парывах вялікіх заліваў, хацеў узяць, але штосьці не адобрылі, і добра што так )
Мне таксама не зацвердзілі ! Таксама дзякуй сказаў , зачыніў укладку пайшоў бездэп шукаць)
лявыя дакументы?
а яны ёсць у цябе?
гэта трэба, каб у пашпарце была твая фота, + яны ж фатаграфуюць цябе
калі для мікрафінансу, то авчынка не вартая свечкі. імха
Прабавўся браць на МаниВео. там дзе яшчэ напісана, без паручыцеляў і даведак аб даходах. Браў не на сябе, а на хлопца.
Так гэтыя казлы пазванілі і пачалі патрабаваць, каб я даў нумары тэлефонаў 3 людзей, якія могуць паручыцца за мяне.
Усіх не пасадзіце 😁
У мяне ўсё прасцей. Крэдытка ад Привата (хлопцы з хохляндзіі зразумеюць, пра што гаворка). Ліміт быў 4 рублі грыўневыя і ў гэтым жа раёне ў растэрміноўку. Там такая тэма.
Вось. Больш за 10 гадоў мы жылі дружна. А цяпер тэлефануюць. Кажуць ёпаны ў рот фіялетавы дождж у колер індыга размалявана ноч 😁 😀 😁
Я ім кажу я вас люблю пакуль пакуль я доўга буду чакаць званка. Наярываюць адзін кёр.
Потым толькі зразумеў. Месяц застаўся. А потым сканчаецца тэрмін пазоўнай даўнасці …. 😁 😀 😁
У суд яны не падаюць. Бо ведаюць, што гэта бескарысна. Без уручэння павесткі.
А ўручыць не могуць. Бо ссяцца сюды прыязджаць.
Усе сталі вучонымі ))) і пра СІД ведаюць. пра адмену судовага загаду. і пра спісанне неабгрунтаваных %
калі яшчэ будуць штрафы для банкаў у карысць фізічных асоб і юр. асоб рэальныя (хаця б больш за 15000тыр. ёсць, вядома, выключэнні, калі банкі плацяць па ісках за маральную шкоду па 85000. але гэта хутчэй выключэнні. там і юрысты сур’ёзныя (усе грошы пайдуць юрыкам) будуць прыходзіць рэальна добрыя юрыкі ў сферу абароны спажыўцоў
Крэдыт гэта ізі, вось некаторыя людзі з майго горада, без працы і зусім галые, мікрапазыкі абчышчалі. Усе арганізацыі ў адзін дзень – ПРОФІТ 😁
Мікразаймы хіба беспрацоўным выдаюць?
Не, выдаюць людзям з падвешаным языком 😁
А тут невольна станашся навукоўцам. Я вось не ведаў. Прыйшлося. Даведацца. Але нікому не раю даведацца менавіта з гэтай пазіцыі.
я браў у еЗайме, еКапусце і Займере, першы займ пагасіў, а другі толькі 10% ад займу і паслаў іх на кукан))) нефіг спаміць было мне, у + на 40к
гэта было 2 гады таму, па законе ім мне прад’явіць нічога
А колькі табе гадоў? Калі не сакрэт, канешне.
32
не разумею, да чаго гэта, а так 32