Халява і розныя прыемнасці
Розныя бездэпазітныя бонусы не для казіно
|
4 жніўня 2018 г.
ад
Benisuzume
|
1,011 Адказаў
|
49,816 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
ну я таксама за іх вляпвацца не буду у Telegram чытаў што выплаты атрымліваюць, вывад праходзіць за некалькі хвілін ад 2 цэнтаў
а ты кстати в супер копилке бонус получал?
там тоже можно было вкладываться, мин.вывод вроде 10 usd был, я довел до 15, и сделал супер долгую инвестицию, на пару месяцев, вроде даже скоро снять можно будет))
і да, у агульным я там атрымаў 12 баксаў
Да звычайная піраміда гэта шарага з 50 баксамі, усё будзе залежаць колькі народу павядзецца, не будзе народу і 20 цэнтаў там не зарабіш, фуфла ўсё карацей..😁
я таксама так думаю, таму кручу тыя, што пры рэгі далі 50 бакоў, там у статыстыцы пішуць, што вось столькі народа ўклаў, гэта тыя, хто свае бакі ўклаў
cointclub ну вось прайшлі суткі і за ўклад насалілі 20 пендзоскіх капеек..якія ўжо можна вывесці..лічым 5 дзён 1 бакс..ну можна глядзець што будзе далей
danycom.ru/tariffs думаю, прыдасца камусьці) новы аператар, з двума халявнымі тарыфамі адзін з якіх так і называецца – бясплатны))
сіма заказваецца праз інтэрнэт і прыходзіць па пошце, мне дайшла прыкладна за дзесяць дзён.
ну відаць накінуліся на халяву) я 1.5 тыдня таму без праблем падключыўся, вось сёння прыйшла, а які ў цябе рэгіён?
Я яшчэ ўлетку гэтую сімку заказаў, кур’ер даставіў дадому бясплатна, аплаціў толькі 18 руб.
АЛЕ ёсць мінус у бясплатных тарыфаў, яны шлюць рэкламныя смс, у суткі да 5 шт.
Раней не звяртаў увагі, але цяпер дасталі.. хачу адмовіцца.
Лепш ужо заплаціць 200 руб у месяц і жыць спакойна!
Іх рэкламныя смс рэальна даводзяць да шаленства, не раю 😏
ну як, дадатковая сімка не лішняя будзе, толькі вось чамусьць сетка не лавіць) у чаце скінулі мудрагелістую інструкцыю, пакуль не разабраўся
Удмуртыя, горад Іжэўск – радзіма Калашнікава. Думаю, тут рэгіён не пры чым, халява скончылася па ходу. Аклемяцца – можа і аднавіць зноў, але думаю, прикроюць бясплатныя нумары – гэта быў PR і маркетынгавы прыём у іх.
Толькі што спакойна аформіў.
ну, масплей вось з лета карыстаецца і не прыкрылі, не думаю, што пры такой канкурэнцыі пачынаць з найпалавa разумна
Таксама аформіў. Яраслаўская вобласць.
Яны гэтыя сімкі ўжо 1.5 года раздаюць, раней толькі ў вялікіх гарадах кур’ер вазіў.
Цяпер па пошце,
працуюць у сетках Теле2
Звязак нядрэнны, 1гб інтэрнэту мне на тэлеграм і ў дарозе пачытаць хапае..
Але бесцяць рэкламныя смс…
раскрывайце мульты, новы аірдроп ад блокчейн падыехаў)
у каго ёсць сімкі Tele2 заходзьце ў лк там рандомны падарунак, халявныя хвіліны, інтэрнэт і г.д.
Падарункі нядрэнныя дарэчы ў плане інэта, сябрам па 2 тэрабайты далі (праўда карыстацца можна месяц гэтым пакетам). Мне 30 хвілін па МСК, хаця яны не патрэбныя, інет безліміт, і 500 хвілін па РФ . але я іх не выкарыстоўваю.
Я таксама атрымаў такое пісьмо. Перайшоў па кнопочке , адкрыўся кашалёк блокчэйн, і ўсё… хз так і павінна напэўна. дарэчы заўважыў , кашалёк атрымаў статус голд)) да гэтага паходу. раней памятаю калі верифікавалі відаць быў сильвер
ну так, пры аўтарызацыі ў блокчейн аўтаматам рэгістрацыя ў аірдроп. па пачатку там увогуле іншыя статусы былі, сильвер, голд быццам нядаўна з’явіліся
да таксама хвіліны далі, якія не патрэбныя, а вось інет не перашкодзіў бы (тым больш 2020гб, якія, як я разумею, можна распрадаваць
Іх быццам можна прадаваць каму-небудзь там.
Халява .Можа трэба каму. 😁
300 руб. за рэгістрацыю. Пастаянным пакупнікам дадатковыя зніжкі.
https://www.intimshop.ru/bonuses.html
І плюс яшчэ бонусы .
Выглядае, што ў тую тэму.
Сёння нарэшце дайшло да Суперкопілкі і мне вывялі $15, даўно бачыў тут гэтую тэму, давалі 10 тэт, па-мойму
3 ці 4 разы ставіў у мэты і дэпазіт, ужо і забыў пра іх.
Пару дзён таму вэрыфікаваў рахунак, сёння патэлефанавалі і вывялі – ОК.
Выводзіў сюды