Халява і розныя прыемнасці
Розныя бездэпазітныя бонусы не для казіно
|
4 жніўня 2018 г.
ад
Benisuzume
|
1,011 Адказаў
|
49,842 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прыйшло на пошту, хз што рабіць, як я зразумеў проста залогініцца і тым самым возьмеш удзел у дропе
даюць манет прыкладна на 10 $ калі ёсць залаты статус(прайдзены KYC) калі не памыляюся раздача манет у лютым 2020
так і ёсць
я яшчэ вышэй пісаў пра гэта, таму мінулыя 25usd не атрымлівалі, праходзьце ўсё роўна, хоць бы гэтыя 10 атрымаеце)
яны 25 даюць па-ранейшаму.. каму праз 5 месяцаў.. каму праз 8 месяцаў давалі.. я ўжо 6 з паловай месяцаў чакаю..
ну вось, ты яшчэ не страціў надзеі)
ну гэта ўсё з-за людзей, якія пачалі мульціць, на левыя докі мільён рахункаў ствараць і іншае
хто 25 атрымліваў ,10 таксама атрымаюць так жа?
хутчэй за ўсё так, толькі прыйдзецца чакаць, канешне не зразумела колькі
але свае 10usd ты мусіш атрымаць
25 атрымаў , зарэгістраваў жонку і цешчу і за іх таксама😂
што ж рабіць то трэба каб далі яшчэ 10.. распісаў бы хто толкам.. мне гэтыя скрыны нічога не кажуць.. я залогініўся ў свой блокчейн і ні фіга там не бачу ні пра якія 10 баксаў.😁
проста будзе раздача па 10usd, для тых карыстальнікаў, у якіх gold статус у блокчэйне, раздаваць будуць у 2020 годзе ў лютым, здаецца
калі ты 25 атрымліваў, то ў цябе ўжо gold статус ёсць, адпаведна нічога рабіць не трэба)
ну зразумеў цяпер..голд статус мне яны зрабілі..верыфікавалі рахунак..а вось 25 пендоскіх рублёў яшчэ не далі чакаю ўжо 6 з паловай месяцаў…людзі адпісвалі 25 далі толькі праз 8 месяцаў верифікаваліся па зіме..так што ў мяне яшчэ надзея ёсць што дадуць..😁 але іх я таксама не разумею…раздайце спачатку ўсім па 25 абяцаных баксаў..а потым за раздачу дзясяткі бярыцеся..а то атрымліваецца адно справа не давялі а ўжо іншую тэму мутзяць..😁
я так и не проходил верификацию, с компа проитди немог камера слабая, они на почту слали типа с телефона можите проитди, надо проитди у них они писали часто раздачи
так і так у большасці праходзілі з тэлефонаў, у мяне, напрыклад, вэбка слабавата, для прам добрага фота
таму і з тэлефона…
Для верифікацыі, што трэба?
Сэлфі зноў?
калі ты атрымліваў мінулыя 25 баксаў, то нічога не трэба, проста чакай ліст
калі не верыфікаваўся яшчэ ў мінулы раз, то сэлфі, і здаецца трэба там нешта запоўніць
пры рэгі мне налічылі 50 баксаў я ўклаў у долю Дашы паглядзім што атрымаецца
CointClub шарага http://cointclub9.ru/ref9829
Шарага т.е. скам і не трэба туды хадзіць ці што?
50 баксаў даюць, потым можаш укласці, а працэнты вывесці, калі атрымаеш
у тэлеґраме чытаў, што выводзяць на Ківі і Payeer, шмат розных кашалькоў выводзяць, нібыта ад 0,02 цэнта, на працягу 2 хвілін прыходзяць, сам пакуль не выводзіў, але там пішуць, што шмат хто выводзіў
а наколькі там што-небудзь трэба ў крыпце разумець, каб з 50 USD зрабіць нармальны баланс?))
там яны апісваюць усё, я палазіў і ўклаў 50 у долю
чамусьці інтэрфейс сайта ўжо не выклікае даверу))
ну ладна, можа заўтра замучуся, зарэгаюся і ўкладу…