Гульнявыя аўтаматы ў казіно з ліцэнзіяй і без, у чым розніца?
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
17 October 2024
ад
Andrey_777
|
74 Адказу
|
9,068 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Павел, слова “маладзец” я паставіў у кавычкі, што азначае сарказм! А ты проста на мяне накінуўся!!!😉
Памятаю так – яго стрымы пад дошык) пару раз глядзеў яшчэ з неверфолда і гэтыя (забіў, як называецца, не прамы эфір на ютубе, а відосы загружаныя з гульнёй) .
Вось такія, ці што?!)🤣🫠🤔
🔗
Ну а хто новенькі або не ў курсе, даю спасылку на адно з абмеркаванняў па гэтым персанажу
Дарэчы, я якраз і відэа размяшчаў, дзе ён адказвае на π @₽@$$@…..
🔗
Прывяду словы нашага менеджэра Айдара, дарэчы, сказаныя ім аж у далёкім …. 2016 годзе
Гэты друх@.., дазволіў у сваёй відэатрансляцыі сябе называць “З,14д@рОм”, калі… Ну калі “зліў” з дадэпамі ў адным казіно больш за 20К еўра. Даўно “інет маўчыць” пра яго, напэўна “бумеранг” вярнуўся, такая карма як у яго, гэта сур’ёзна!
Можа Бічпакеты партугальскія, дзе паджырае 🤣💩💩💩💩 разам са сваёй сяброўкай Оляй, так я б такую інфармацыю лічыў бы тэмай дня і адзначыў бы як урачыстасць! Нямала ён народа гульнявога перакідаў праз дзядзьку Фуя✍️…….
@pavek555, а што здарылася з табой… так падкарыла млоснасць, што нават пачаў “мінусіць”, не думаў, што мяне чым-небудзь можна здзівіць. Ну, да ладна, праехалі! Канец сувязі.
Не зразумеў,сябар!?Калі гэта ўвогуле было і што гэта ты такое паказваеш!?Можа баг нейкі?!
Спасылку ко мне ў студыю калі ласка ў асабісты,цяпер вырашым!
Але Дзень, дарэчы, прайшоў не дарма!! Удалося ўсё ж насамрэч цябе ўразіць!!Лічы свята ў нас сёння і Дзень пражыты не дарма!!!!
Мабыць замест лайка выпадкова дыз націснуў )
Судзячы па пасту, гэта было 48 хвілін таму, спасылка? – вышэй паведамленне праз два пасты, паведамленне.
🤬вось жа,…….сам так і не зразумеў, як гэта ўвогуле так выйшла то….відаць націскаў лайк а націснуў у спешцы на Діз..,я проста ў канторы ў сябе на працы зараз і на планшэце час ад часу знаходжуся, пастаянна адцягваюся і вось вынік..Зато ўдалося ЗДЗІВІЦЬ па-сапраўднаму Так здзівіць так нашага агульнага Друга!!!Ён напэўна, дагэтуль пад уражаннем!!!!!!!
У прынцыпе цяпер усё стала зразумела, а трохі паспрачаліся на гэты конт у пачатку тэмкі.
Так што казіно БЕЗ ліцэнзіі – можа мець такія ж слоты, як і з ліцэнзіяй, гэта я і хацеў зразумець.
Толькі ў маім разуменні гэта было так, што казіно на пачатковым этапе бярэ ў арэнду ліцэнзію, а далей не падаўжае яе і атрымлівае па ёй афіцыйных правайдэраў і слоты і далейшае суправаджэнне і падтрымку ад правайдэраў.
Я не браў у разлік адкрытую падробку і бачу розніцу.
Галоўнае, каб казіно выводзіла нармальна, а так – што ты ліцэнзійнаму, што без ліцэнзіі нічога не дакажаш.
@darkluddd666
на ліцэнзійнае хоць скаргі можна напісаць на спецыялізаваных форумах, а неліцэнзійнае – яно хоць ёсць, хоць яго няма. сёння ёсць, заўтра назву зменяць і ўжо новае
@tvoryudi4
Гэтыя скаргі не гарантыя, пралістаў форум, шмат скаргаў не вырашаных.
хоць праўда лепш выбіраць казіно з ліцэнзіяй , дарэчы , хто-небудзь ведае, ці ёсць у Вавады ліцэнзіі? вялізнае казіно, а інфармацыі ўнізе сайта ніякай
не заўважала адрозненняў
Можа трохі не па тэме, але пасля прачытання ў мяне з’явіліся два пытанні:
1. Чаму б правайдэрам не ўказваць у вуглу экрана id кожнай гульні і rtp?
2. Дадаць магчымасць праверкі id гульняў на афіцыйным сайце для параўнання.
Здавалася б, простыя рашэнні. І даволі карысныя, калі лічыць, што фэйкі з мінімальнай аддачай, па-першае, псуйюць рэпутацыю правайдэра ў вачах тых гульцоў, якія лічаць іх арыгіналам, а па-другое, адцягваюць кліентаў, бо многія лічаць – навошта плаціць правайдэру з кожнай стаўкі, калі танней купіць амаль неадрозную фэйкавую версію, якую да таго ж яшчэ і ўручную можна падкручваць.
А чаму ж праверкі id і rtp не рэалізаваныя – для мяне загадка.
@vavilov у риобетэ дарэчы вельмі зручна – ціснеш на значок ! і там уся інфа, максімальны выйгрыш, rtp. і ўсё такое, хацелася б, каб такая функцыя з’явілася ўсюды…
Лічу, што на тэрыторыі РФ увогуле ўсе слоты гуляюць аднолькава. Сэнсу ганяцца за гэтай ліцэнзіяй не бачу..
Казіно трэба выбіраць топавае і слоты з ліцухай таксама будуць.
Ліцэнзія – не адно й тое, шмат што залежыць ад “жаднасці” ўласніка казіно. Ёсць годныя казіно з ліцэнзіяй, а ёсць і без ліцэнзіі, у якіх за 12 гадоў гульні практычна няма пытанняў ).
@magistr8 топавае это не показатель , вавада , покердом , 20-30 процентов слотаў грузяцца не от сервера правайдэра ……….
@roull а гульцы чамусьці не ўсе пра гэта ведаюць
@magistr8
Тут хоць як яны сочаць за ліцэнзіяй, хаця і да яе ёсць пытанні, на калені зрабілі сертыфікат, што ўсе буйныя казіно пацвердзілі, што падключаныя да ліцэнзіраванай платформы, а па факце ніхто і не ведае, якая гэта за ліцэнзія
Па вялікім рахунку, для нас, звычайных гульцоў, што ёсць ліцэнзія, што яе няма, усё адно… усе гэтыя кюрасао і іншыя…. фількіна грамата…. Захоча казік кінуць – абвінаваціць у махлярстве, заблакуе і нічога ты не дакажаш, ніякая ліцэнзія не дапаможа. Галоўнае рэпутацыя таго ці іншага праекта, каб быў правераны часам, ну і каб не было адкрытага скрыпту