Гульнявыя аўтаматы ў казіно з ліцэнзіяй і без, у чым розніца?
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
17 October 2024
ад
Andrey_777
|
74 Адказу
|
9,068 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Нядаўна праглядаў розныя казіно, знайшоў казіно без ліцэнзіі, зайшоў у іх праверыць слоты і выявіў, што слоты ідэнтычныя і серверы такія ж, як у казіно з ліцэнзіяй.
1) Чаму правайдэры ўзаемадзейнічаюць з праектамі без ліцэнзій?
2) Казіно з ліцэнзіяй твердзяць, што не могуць нічога ў слотах падкруціць-адкруціць, бо нібыта за імі нагляд з боку ліцэнзіятаў і правайдэраў, дык а казіно без ліцэнзіі могуць што ці ў тых жа слотах рабіць нешта? Калі за імі нагляду няма?
У першую чаргу прашу звярнуць увагу на ўсім вядомага правайдэра – эндорфина. Гэты правайдэр яшчэ ў барадатыя часы 5-7 гадоў таму стаяў у скрыптовых казіно тыпу вулканоў і г.д., прычым там было палёва ва ўсякіх правайдэраў, але ў эндорфины чамусьці была ліцэнзійная так скажам. Прайшло шмат год, нічога не змянілася. І паўстае пытанне і адначасова орган з уретрай, на што ўплывае ў рэальнасці ліцэнзія ў казіно? На тое, што казіно выплатіць і гэта абавяжа яго? Так па факце былі выпадкі, калі казіно з ліцэнзіяй не выплачвала. На тое, што ліцэнзія будзе сачыць за тым каб не было ўмяшальніцтва ў гульнявы працэс? Правайдэр будзе сачыць? А як тады правайдэр дапускае свае слоты для гульні ў праекты без ліцэнзіі?
У мяне проста шмат чаго ў галаве не ўкладваецца, але на рэчаіснасць выходзіць тое, што ліцэнзія гэта проста картінка і не больш, прычым цяпер яшчэ клепаюць нейкія субліцэнзіі, падліцэнзіі, дзеля эканоміі на гэтым справе, як я зразумеў. Але даюць дакладна такое ж, як за паўнапраўную ліцэнзію, у тым жа либете напэўна не тое што субліцэнзія, а суб пад субам ліцэнзія ўдвая або ўтройчы, для яшчэ большай эканоміі.
Па маіх прыкидках і па тым, што я бачу, эвалюшэн і тыя яго правайдэры, якіх ён скупіў, цяпер актыўна ставяць на праекты без ліцэнзіі, ну і эндорфина, пра якую я ў пачатку згадаў, не парушае сваіх традыцый і робіць гэта ўжо на працягу 7+ гадоў.
Ліцэнзія нічога не дае,калі казіно захоча табе адрубіць аддачу – яно гэта зробзіць,і наадварот – уключыць,каб заманіць
Возьмі нават такія сітуацыі,а яны,думаю,былі ў кожнага,калі на апошніх спінах выпадае бонус,калі баланс на 0. Ці можа гэта зрабіць провайдэр? Не! Ну і ўлік розніцы дэпазітаў і вывадаў таксама не можа весці провайдэр,казіно вырашае ,калі і колькі даць пэўнаму гульцу,каб ён працягнуў гуляць
Я не разглядаў правайдэраў або слоты, якія відавочна падробныя і якія бачны нават вочы па дызайне, без праверак сервераў і г.д.
Гавару пра правайдэраў і слоты, якія цалкам ідэнтычныя па ўсіх параметрах і паказчыках як у казіно з ліцэнзіяй, так і без.
Ну і самі выпадкі, калі цябе могуць падмануць падчас гульні ў слоты, я думаю, гэта ўсім вядомая падмена сервераў падчас гульні, пра што гаварылася і абмяркоўвалася каля 5 гадоў таму, але чамусьці з цягам часу пра гэта ўсе забылі.
Але дагэтуль ніхто чамусьці не стварыў прадукт для барацьбы з гэтым. Прадукт, які сачыў бы за тваёй гульнявой сесіяй у слотах, і любая падмена сервера ці нешта яшчэ падазронае – адразу выяўлялася б і фіксавалася ў рэальным часе.
Сумняваюся проста ў тым, што ёсць хоць 1 чалавек, які падчас гульні ў слоты правярае кожны спін і ўсю сваю гульнявую сесію на сапраўднасць.
У скрыптовых казіно стаіць фэйкавы софт, зараз гэта наогул не праблема.
Часам нават зусім не парэшаюць і ставяць яшчэ стары бук оф дед са скатэрамі кнігамі.
Усе гэтыя тэорыі змовы можна будаваць бясконца, тут падмена, там падмена, кожны спін адсачыць немагчыма. Галоўнае разумець, што казіно і ашукваць не трэба, ты ўсё роўна прайграеш і яны атрымаюць сваё. Нарматыўнаму казіно выгадней працаваць сумленна, да іх прыйдзе больш людзей і яны ў выніку пакінуць у іх свае грошы.
Так, ёсць скамэры, скрыпты, там увогуле тупа спачатку настроены на падман без выплат. Каб ты зрабіў дэпазіт і прайграў яго без шанцаў. Для залётных і навічкоў відаць схема.
Калі лічыш або нават упэўнены, што цябе ашукоўваюць у правераных казіно, то які сэнс гуляць? Дзесяткі, калі не сотні было падобных пастоў і заўсёды цікавіў гэтае пытанне. Дарэчы, хто тут на форуме гэта сцвярджаў, так дагэтуль і гуляюць.
Разумею, бывае гарчыць ад прайгрышу, але казіно спачатку прыдумана для адабрання грошай.
Я спецыяльна прадубляваў след. паведамленне пра фэйкавыя слоты і г.д. Такога я не разглядаю, гаворка ідзе пра правайдэраў і слоты, якія аднолькавыя ў казіно з ліцэнзіяй і без ліцэнзіі.
1) Поўны набор слотаў уключна з навінкамі
2) Серверы такія ж
Пра тое, што казіно не мае сэнсу падманваць і г.д. Гэта можна Павлу расказаць, як яго спрабавалі ў лайве падмануць, не тое што ў слотах… Гэты выпадак гучны быў і вядомы. І сам праект быў буйны, а такое правярнуў, разумееш?
А што можа адбывацца і адбываецца не ў лайве, а ў слотах? Не ў буйных праектах, а ў сярэдніх ці малых? Радытарычнае пытанне.
З чаго ты ўзяў, што ў скрыптах сапраўдны софт?
Там стаіць ФЭЙКАВЫ, яго ўвогуле не праблема зрабіць. Па адрасах жа відаць, трафік ідзе незразумела адкуль. З ліцухай яшчэ бывае трафік ідзе праз пракладку і адрас у той жа Endorphina можа быць не endorphina.com.
Я рабіў пост па vodke, там прэ і Слава растлумачылі па гэтым пытанні. Скідаў скрыншоты трафіку з кб і Vavada, дзе адрас быў сапраўдны, а ў водке пракладка.
Прыклад першы 🔗
Вован казіно без ліцэнзіі, слоты вельмі доўга загружаюцца і лагаюць, ліцэнзіі няма.
У казіно стаіць эволюшен і ўвесь яго набор провайдэраў + эндорфина, поўныя наборы гульняў + усе навінкі, сэрвэры іншыя?
Чарлі з той жа оперы без ліцэнзіі, карціна падобная.
Калі пашукаць, можна знайсці шмат праектаў, дзе стаіць паль і не паль – дакладна такія ж провы і слоты, як у казіно з ліцэнзіяй, адрозніваючы толькі тым, што дзесьці іх менш, а дзесьці больш, у суадносінах паль і не паль.
І яшчэ раз прадублюю з такімі ж адрасамі, як і ў казіно з ліцэнзіяй. Адсюль і мае пытанні, якія я задаў у пачатку тэмы.
У скаме, эволюшын магчыма (мб) і транслююць, толькі вось сумняваюся ў сумленнасці самога казіно. Могуць жа вынікі свае паказваць. Ставіш, дапусцім, у рулетцы на зіро, у эволюшыне рэальна выпала зіро, а Вован табе паказвае зусім іншае лік.
Што датычыць эндорфіны – хз, сумняваюся, што там сапраўдная яна.
Я яшчэ раз паўтараюся: апрача таго, што лайв Evolution з імі супрацоўнічае. Яны таксама ўвесь свой набор правайдэраў, якія скупілі – падключылі туды. BTG, NETENT, No limit, RED TIGER, можаш сам зайсці і ўпэўніцца.
Іконка ліцэнзіі ў іх ёсць, але яна не валідаваная. І ў аглядзе ўказана, што без ліцэнзіі.
Няма жадання ісці туды і глядзець. Калі пачаў гэтую тэму, сцвярджаеш, што ў іх сапраўдны софт, то хаця б пакажы скрыншоты. Дзе відаць, што гэта вован, зыходны код слотаў з сапраўднымі адрасамі.
Калі ў цябе сумненні ёсць, то можаш зайсці і праверыць, я прывёў просты прыклад, тут нават не трэба турбавацца і шукаць што-небудзь.
Нават калі Ільіч паглядзіць пасля, усплыве што-небудзь накшталт – ў іх ёсць суб пад субам ліцэнзія і не абнавілі інфармацыю, або пракладка пад пракладкай і усё чыста.
Я толькі даў людзям ежу для разважанняў, бо ўсё ляжыць на паверхні, і судзячы па колькасці праглядаў за такі маленькі прамежак часу, гэта людзям цікава.
І па той Endorphina туды дабавілі слот ужо, які выйшаў ня так даўно, можа каля тыдня таму, што таксама не паходзіць на скрыпт.
А што да Evolution, асабіста маё меркаванне – што яны проста дамовіліся з казіно і дабавілі і лайв і ўвесь набор правайдэраў са слотамі ўсім адразу, ад чаго ў мяне і ўзніклі пытанні.
Лет праз 5-10, калі Evolution скупіць усіх правайдэраў, напэўна на гэта і разлічваюць, што ён будзе пастаўляць усіх правайдэраў і ва ўсе казіно без ліцэнзіі і за гэта браць зверху грошы, і тое, што казіно адваляць за ліцэнзіі, будуць адваліваць Evolution, тым самым ліцэнзіі цалкам знікнуць.
Спрачацца далей з табой у мяне жадання няма, хто зразумеў – той зразумеў.
Ну чаму ж🤣 Андрэй, я чэкаю💯✍️ і ў той жа час на відэа запісваю! Кожныя тры, пяць хвілін, а калі спін ад 300-500 р, то кожны спін у рэжыме ан-лайн бачу, адкуль транслюецца, калі, натуральна, кручу ў Джэк пот слоты менавіта і на сур’ёзныя стаўкі і тое, у правераных менавіта Проектах ужо, гады вопыту дапамаглі мне высветліць, у якіх і якія цяпер сапраўды сумленна так робяць або ж частка часам уключае ліцэнзійныя слоты або перападключае часам на скрыпт або вэрціць аддачу на ак 💯✍️🥳 усё як заўсёды……. зараз трэба ведаць, каб гуляць менавіта ў ліцэнзійныя слоты і толькі так!! У скрыпт або скручаны rtp у 94-92-87%🤣💯🤮✍️🧐🤷 я ў мінімум ад правайдэра даўно не кручу, хіба што на халявныя, што з лайва бывае паднімаю ў такіх, як Плейфортуна дазваляю сабе і ўсё., можа ў працэсе што-небудзь і выдаць, але так…, 1-3% ад балансу хіба)) вельмі рэдка, там Паль адна, а так… цяпер літаральна ведаю два-тры Праекта, дзе дакладна ведаю, што 💯 ліцэнзія слоты і толькі ў іх і магу круціць магутна, а ў астатнія ру казі і праекты толькі ў лайв гульні заходжу пакатаць і ўсё справы. Таму што Бяссэнсоўна стала!!!!!!
Андрэй, калі знойдзецца час, прагледзь інфу і прадумаць варыянты адказаў на такі вось пытанне…🥳🤣Усе мы, ды і ўвесь рунет і кожны вопытны ведае, што знакаміты Скам кіднаковы гульнявы сайт новага пакалення Селектар – гэта💯💯💯💯💯СКАМ!!!!!!!!!!))Тым не менш, з самага свайго адкрыцця і пачатку яны спакойненька так… у меню трымалі і трымаюць і працягваюць і прадастаўляюць сваім гульцам рабіць !!!!Не проста транслююць!!!А прадастаўляюць Гульню!!!!!!і магчымасць Робіць Стаўкі ў Лайв ва ўсе Гульні ў меню гэтага ж самага …аць яго за нагу, Evolution!)))) Які па сутнасці не можа !!!!падключэнне сваё прадаставіць без наяўнасці любой ліцэнзіі!!!!!💯💯💯💯💯У прынцыпе!!💯💯💯💯💯Нават па законах шлакавага, туалетнага Кюрасаа!!!!!!!Але тым не менш…..факт застаецца фактам!!
Падумай у вольны час і скажы нам варыянты, што ты думаеш з гэтага Панятку.✓?!
З чаго ты ўзяў, што не можа? Мне па барабану на гэты Селектор, я туды ў жыцці не заходзіў і не разглядаю яго ў дадзенай сітуацыі.
А той, які разглядаю, сюды ўшчыльнілі ўвесь набор ад Эвалюшэн і ўсе слоты па кожнаму правайдару, я на 100% упэўнены ў дамоўленасці паміж тым дробным і неліцэнзійным казіно з Эвалюшэнам.
Цяпер зайшоў праверыць макс бетах у іх у баккара, лям стаіць, гэта занадта шмат для гэтага праекта на мой погляд, я думаў будзе 100-200к. Але пры гэтым сталоў вельмі мала ў іх, але зноў жа бары все вядомыя і мутных няма, што робіць беспаспяховымі любыя спробы падмены трансляцый, бо ўсё правяраецца імгненна праз звяранне ў іншых казіно.
Ёсць яшчэ казіно скрыптоўнае дракон888 нейкае, я ў ім браў прома з крамы і заходзіў пратэставаць, там люта скрыпт па слотах, але пры гэтым таксама быў эво і ўвага макс бет там усяго 100к і зноў жа сталоў усе вядомыя, што прывядзе любую падмену да 0, і зноў жа навошта рабіць максбет нішчы, калі ў цябе мэта развесці каго-небудзь і кінуць?
Калі сталоў мала ў баккара – гэта рэдкае з’ява, падобнае я бачыў у казіно чемпионе, калі звязаць, магчыма нават сталоў будуць 1 у 1 па колькасці і назве сталоў.
І сталоў, якіх няма ў іншых казіно, такое я бачыў толькі ў водцы, 1 стол там азіяцкі ёсць, які не звяраецца ні ў якім казіно, бо яго больш нідзе няма.
Цяжкі выпадак аднак… ну калі табе пафіг і не хочаш падумаць і адразу атрымаць адказ на ўсё адным адказам… то што мне табе яшчэ сказаць. Мыю рукі тады. Калі табе пафіг! Мяне, напрыклад, не пафіг твае пасты чамусьці, але ты відавочна моцна стаміўся, я на гэта спісваю твой адказ зараз. Патрэбна адпачыць і сіл набрацца табе. Гульня ну… вельмі цяжкая праца і адбірае энергіі і сіл значна больш, чым нават некаторая цяжкая фізічная праца,
Я не бачу сэнсу і цікавасці браць у параўнанне адкрытую падробку, якую будзе відаць нават неўзброеным вокам і без якой-небудзь праверкі сервераў.
Я яшчэ адзначу ўвагу на казіно без ліцэнзіі Вован і казіно з ліцэнзіяй якоБЫ Чемпион, я бачу ў іх падабенства ў многім,
1) Аптымізацыя, слоты загружаюцца доўга пры заходзе/слоты лагаюць падчас гульні.
2) Лайв у эво ў бакарэ, сталаў вельмі мала і магчыма пры сверцы апынуцца сталы 1 у 1, тыя што дададзены ў абодвух праектаў. Пазней праверу.
3) Зеркаі ў адзін час у таго і другога былі на нейкім xyz у канцы, што вельмі дзіўна. Аднойчы плашка на чемпионе ў аглядзе вісела, што няма ліцэнзіі, магчыма гэта было ў той момант.
Але пры гэтым у аднаго нібыта ёсць ліцэнзія, у другога няма. Ну магчыма яны выдаюць якую субліцэнзію то бок абрэзак, як за паўнавартасную ліцэнзію.
Андрэй!Я табе канкрэтна прапанаваў разабрацца ў пытанні “Чаму адкрыты Паль і Скам Селектор так спакойненька падключыў да сябе Самага Эвалюшэна, дакладней САМ Эвалюшэн даў Добра і да яго падключыліся так спакойненька без усялякіх там ліцэнзій і іншага!”У канцы канцоў менавіта падключэнне там,інакш бы стаўкі не маглі рабіць гульцы ў Эвалюшэна,калі б Эвалюшэн не прадаставіў доступ прамежкавы да адмінпанэлі сваёй якраз Ка..верней неказіно,якое менавіта прымае Дужы ад гульцоў!!!!,у дадзеным выпадку Селектару!Разумееш, пра што я табе тлумачу?!))))
Да слова,я не ведаю што за такое месца гэты Вован,але ты ў курсе,кажы,там таксама правайдар Эвалюшэн з усім сваім меню ёсць?!І калі ёсць,то як гэта можа быць магчымым увогуле,што думаеш?!
Безумоўна гэта нават і не дамоўленасць тады,гэта 💯 % Супрацоўніцтва і тады пра якія тады нам тут Ліцэнзіі $$уць у нашы вушы ўсе гэтыя недаправадаўцы і іншыя Ка і неказіно?!
Я пра гэты селектр ці скамектр чуў гадоў 6 таму, што там вату катаюць на капейкі, як у старой голд фішцы, што яны нетент акручвалі з серверамі, ды і тое там былі рознагалоссі і нестыкоўкі, нават без звяркі сервераў. І гісторыі розныя, маўляў кінулі на 100 рублёў і не вывялі, што рабіць. Трагедыя ў людзей была, але час ад часу я бачу, што гэтая шарманка дагэтуль не закрылася, бо зрэдку хто-небудзь зноў піша, што кінулі.
Я сумняваюся, што ў іх стаіць той жа поўны пакет правайдэраў ад Эволюшена (BTG, NETENT, No limit, RED TIGER), і поўны набор слотаў у правайдэраў уключна з навінкамі.
Бачыў я паль ад No limit, яе адразу відаць па афармленні слота, але тое, пра што я пішу, у тым і справа што на палу не падобная, адсюль у мяне і ўзнікла шэраг пытанняў.
Ха, Андрэй! Так знайдзі час і зайдзі, азнаёмся! Можа ты і ёсць абраны! Нео! Ці Сам!!!!! Джон Конар!! Надзея і АПОРА гульнявога чалавецтва на барацьбу са СКАМнетам у будучыні!! Можа ты і ёсць Джон КОНАР гульнявы!!!
Зайдзі і паглядзі, як у іх працуе гэты Эвалюшэн, а ён там рэальна працуе, так жа, як ты кажаш пра гэтага Вована без ліцэнзіі✍️🧐🤷
Дарэчы, а казіно Ашот, Арсен, Мага або Вася яшчэ не адкрыліся?! Я абавязкова зайду, азнаёмлюся, можа ў трэцім там слоты з парасятамі забароняць 💯 і ўсё, што з гэтым звязана, а ў першым і другім будуць чыста трансляцыі з сонечнага Ерэвана, ара. І каментары з армянскага радыё, якія сёння лікі будуць на рулетцы выпадать!!!
Кажуць, выйдзе неўзабаве новае казіно – Окурок будзе называцца і мець не ліцэнзію ці субліцэнзію, а долю ў субліцэнзіі.
Не, гэта ты, Павел, лудацэль і апошняя надзея дружнага гемблінг-супольнасці, вядома ж пасля Ільіча.
Ну а калі сур’ёзна, я думаю скажуць, што ў таго праекта ёсць ліцэнзія і проста інфармацыю не абнавілі, і яна раптам з’явіцца, інакш такое не растлумачыць.
Добра, Ільіч – ён першы, гэта без сумневу! Ён заўсёды жыў, жыве і будзе жыць. Што тычыцца надзеі гульнявога чалавецтва – не ведаю, яшчэ ёсць Іван, галоўны ў нас, несумненна ён другі, занадта шаленна сур’ёзную ношу ён цягне на сабе, на плячах з форумам і мала хто, думаю, цягнуў бы такую ношу, гэта не грашы нацягваць у гульцоў у казіно водка💯✍️🤣 Тут узровень ведаў і працы шалёны, а наконт трэцяга месца не ведаю…. я заўсёды Джона Конара паважаў, а вось Нео не вельмі, занадта салодкаваты🤷🤣 нават браты Вачоўскі, якія гэта ўсё прыдумалі, змянілі пол і цяпер сёстры🤣🤷🫠🤮🤮🤮
Дарэчы, пра Джона Конара заўсёды ў нашай Паважанай(ай) прабач, Марыі О’Конор можна спытаць, яна яшчэ жывая і здаровая, і гэта нас радуе! Трэба спытаць у яе, не нарадзіўся ці Джон, дакладней Уладзімір або Аляксандр О’Конор, Збаўца – Надзея гульнявога чалавецтва, яна 💯 ведае!
Ліцэнзія Кюрасао гэта хлусня! (калі і каго яны правяралі??) У сетцы ёсць відэа стваральнікаў Котов, усё там наладжваецца, ставіш аддачу на “Ноль”, вось і бізнес, сістэма “Ніпель”