Гульнявыя аўтаматы ў казіно з ліцэнзіяй і без, у чым розніца?

Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно | 17 October 2024 ад | 74 Адказу | 9,068 Праглядаў | 1 Рэакцыя
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 268
Публікацыі
31 894
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
Andrey_777, 17 October 2024
Я не разглядаў правайдэраў або слоты, якія дакладна палёныя і якія відаць нават вока па дызайне, без праверак сервераў і г.д.  Гавару пра правайдэраў і слоты, якія цалкам ідэнтычныя па ўсіх параметрах і паказчыках, і ў казіно з ліцэнзіяй, і без.

Гэта азначае толькі адно – што ёсць узаемны інтарэс паміж онлайн-казіно (без ліцэнзіі) і правайдэрам або… Знайшлі лазейку каб рабіць гэта)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
Roull, 18 October 2024
Ліцэнзія Кюрасао гэта піндзеж! (калі і каго яны правяралі??) У сетцы ёсць відэа стваральнікаў Котаў, усё там наладжваецца, ставіш аддачу на “Нуль”, вось і бізнес, сістэма “Ніпель”

Зіг-Заг, дарагі!!! Адрасы відэа ў сетцы ў студыю, калі ласка! Будзем глядзець, я, напрыклад, вельмі зацікавіўся гэтым відэа! Знайдзі, калі ласка, і скінь альбо сюды, альбо ў асабістых мне, я пазнаёмлюся ў першую чаргу, час знайду.

Спадзяюся, гэта не рэгуляўка “шчодрасці” ў скрыптавы сайт за 100 баксаў які🥳😁💩🤣🤣 тады гэта не цікава, гэта элементарна і не тое. А ў то

Але калі праўда нейкае новае сур’ёзнае інсайдэрскае відэа ёсць і ты пра яго гаворыш, то чакаем з нецярпеннем!!! У студыю!!!!

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
43
Публікацыі
154
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
12.10.2021
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 18 October 2024
Зыг-Заг,дарагі!!!Адрасы відэа ў сетцы ў студыю,калі ласка !Паглядзім,я напрыклад вельмі зацікавіўся гэтым відэа!Знайдзі калі ласка і скінь або сюды або ў прыват мне,я пазнаёмлюся ў першую чаргу,час знайду.

Далучуся, таксама не супраць паглядзець на інсайды працы ўсёй гэтай кухні) 🤝🤓

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
3
Публікацыі
8
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
13.10.2024

Проста нехта зробіць вывад, а нехта будзе морочыць галаву(без ліцэнзіі)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
342
Публікацыі
2 270
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
29.11.2015
Зіг-Заг, дарагі!!! Адрасы відэа ў сетцы – у студыю, калі ласка! Паглядзім, я, напрыклад, вельмі зацікавіўся гэтым відэа! Знайдзі, калі ласка, і кінь ці сюды, ці ў асабісты мне, я пазнаёмлюся ў першую чаргу, час знайду. Надзеюся, гэта не рэгуляўка “шчодрасці” ў скрыптовы сайт за 100 баксаў я [...]

Набяры проста купiць гатовае казіно. Я так шукаў. Зайдзі на Matrix( яны шмат паслуг аказваюць) і г. д. калі не знойдзеш – напішаš, відэа пра кацянят ад вытворцы было на YouTube, там праходзіш на іх сайт і там налады вываду(усё канкрэтна ў падрабязнасцях) 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
342
Публікацыі
2 270
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
29.11.2015
Зіг-Заг, дарагі!!! Адрасы відэа ў сетцы ў студыю, калі ласка! Будзем глядзець, я, напрыклад, вельмі зацікавіўся гэтым відэа! Знайдзі, калі ласка, і кіну альбо сюды, альбо ў асабістае мне, я пазнаёмлюся ў першую чаргу, час знайду. Спадзяюся, гэта не рэгуляванне “шчодрасці” ў скрыптовы сайт з [...]

Мне было вельмі цікава, за колькі можна купіць казіно? нават тэму ствараў (як па мне гэта цікава 99% гульцоў).

Таму лазіў і шукаў інфу.

Ты мне скажы толькі адно. хто канкрэтна адмаўляе, што нельга наладжваць аддачу??? кідай пачытаю (я спадзяюся, гэта не будзе бла-бла ад казіно!!! чытаць не буду)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
Roull, 18 October 2024
Проста набяры «купіць гатовае казіно». Я так шукаў. Зайдзі на Matrix (яны шмат паслуг аказваюць) і г.д. калі не знойдзеш – напішаш, відэа пра катоў ад вытворцы было на YouTube, там пераходзіш на іх сайт і там налады аддачы (усё канкрэтна ў падрабязнасцях)

Дарэчы платформа Matrix🫠🤣💯💩💩💩💩💩🤮🤮🤮🤮🤮гэта та самая, на якой Риобет скамавы праааааадвяротны ..🧔🤪🤮🫠🤣працуе)))))

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
342
Публікацыі
2 270
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
29.11.2015
Дарэчы платформа матрикс🫠🤣💯💩💩💩💩💩🤮🤮🤮🤮🤮гэта тая самая, на якой Риобет скамны праааааативны ..🧔🤪🤮🫠🤣працуе)))))

дрэнна глядзеў, там іх шмат, акрамя Рио, і розныя паслугі аказваюць. але ты шукай новых вытворцаў, яны больш адкрытыя

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
Roull, 18 October 2024
Мяне вельмі цікавіла за колькі можна купіць казіно? нават тэму ствараў (як па мне гэта цікавіць 99% гульцоў). таму лазіў шукаў інфу. Ты мне скажы толькі адно. хто канкрэтна адмаўляе, што нельга наладжваць аддачу??? скінь пачытаю( я спадзяюся гэта не будзе бла бла ад казіно!!! чытаць не буду)

Я чаму ведаю,🤣ну ты і сказаў!!Паглядзі ў каментах там палфорума адмаўляе!!!Яшчэ года тры таму, памятаеш?!Як усе адмаўлялі і казалі што я лухта нясу і бред і ніякія казіно нічога не могуць наладжваць!))🤣🤪Было ж такое?!Памятаеш?! Вядома было, толькі што нешта стала іх не відаць і не чуваць, гэтых меркаванняў…..

Гэтых меркаванняў не слыхаць нешта і не відаць 🫠🫠🤣🤣🤪

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
342
Публікацыі
2 270
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
29.11.2015
Чаму я ведаю,🤣ну ты і сказаў!!Паглядзі ў камэнтах там палова форума адмаўляе!!!Яшчэ гадоў тры таму,памятаеш?!Як усе адмаўлялі і казалі што я дурні нясу і бздура і ніводнае казіно нічога не можа наладзіць!))🤣🤪Было ж такое?!Памятаеш?! Канечне было,толькі нешта іх не відаць і не чутно, гэтых м [...]

ты перабольшваеш . аддача заўсёды ёсць . але якая яна???

ты проста кажаш . што калі заліў то праект лохатрон! таму ў многіх дысананс ад тваіх словаў))))

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
6
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
18.10.2024
Я чаму ведаю,🤣 ну ты і сказаў!!Паглядзі ў каментарах – там палова форума адмаўляе!!!Яшчэ гадоў тры таму,памятаеш?!Як усе адмаўлялі і казалі, што я несy лухту і бред і ніякія казіно нічога не могуць наладжваць!))🤣🤪Быў жа такі момант?!Памятаеш?! Вядома быў, толькі што-то стала іх не відаць і [...]

Напэўна ртп больш

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
342
Публікацыі
2 270
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
29.11.2015
Я чаму ведаю,🤣ну ты і сказаў!! Паглядзі ў каментах – там палова форума адмаўляе!!! Яшчэ гадоў тры таму, памятаеш?! Як усе адмаўлялі і казалі, што я дурні нясу і брэш і ніякія казіно нічога не могуць наладжваць!))🤣🤪 Было ж такое?! Памятаеш?! Вядома было, толькі што нешта іх не бачна і не чув [...]

і ўсё ж хто канкрэтна адмаўляе, што нельга наладжваць аддачу?? (проста я гляджу шмат тэм з дакументамі, што казіно мутіць з RTP/ калі казіно заяўляе, што аддача вышэй за 98%, а калі праходзіш да правайдэра там 96%) АЛЕ! аддача ёсць)))

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
Roull, 18 October 2024
ты перабольшваеш . аддача ўвесь час ёсць . але якая яна??? ты проста кажаш . што калі заліў то праект лахатрон! таму ў многіх дысананс ад тваіх слоў))))  

Ды ладна,выдумляць жа! А дысананс у тых, у каго ўжо былі кагнітыўныя расстройствы, таму ў іх пры спалучэнні двух фактараў пачынае прагрэсіраваць шызафрэнія і квітнець поўным ходам! Ты выдатна ведаеш, што я шмат дзе заліваю, адыгрываю, але сваіх меркаванняў не мяняю амаль у 98.5% выпадкаў!!!!!!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
277
Публікацыі
1 150
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
26.03.2024

Хачу адзначыць, што казіно ПокерДом таксама без ліцэнзіі, але як яны сцвярджаюць – у іх стаяць усе слоты менавіта ад афіцыйных правайдэраў і трансляцыя ідзе з нармальных сервераў. Атрымаецца, дык ліцэнзія за што тады?!

Прычым я задаваў падтрымцы пытанне: як так можа быць? Яны мне адказалі, што заключылі дамову з правайдэрамі і размясцілі іх слоты ў сябе, і афіцыйна сігнал ідзе з афіцыйных сервераў. Вынік – правайдэрам напляваць на ліцэнзію. Заключаеш дамову і спакойна размяшчаеш іх прадукцыю ў сябе. А далей ужо на сумленні казіно, будзе яно зрэдку перападключаць слот з нармальных сервераў на лявыя ці не. Ліцэнзія, я лічу, гэта проста шчыт, каб набраць больш рэйтынгу. Але Кюросау цяпер ужорсттвае патрабаванні, таму ўсе перазабіраюць яе. Магчыма, цяпер узмоцніць маніторынг за размяшчэннем слотаў і г.д. Паколькі фінансавыя рызыкі дакладна будуць маніторыцца жорстчэй – таму зараз і праблемы з плацяжамі: казікі часам спрабуюць пазбегнуць дапушчальнай розніцы паміж фінансамі на спецрахунку і выплатамі, бо цяпер усе пераафармляюць ліцухі і, як я разумею, Кюросау вельмі жорстка цяпер кантралюе гэтыя моманты

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023

Я дапускаю яшчэ такую версію:

У гэтым Вован казіно на старце магла быць хоць якая-то нават нізкая ліцэнзія, падключылі па ёй правайдэраў і слоты, далей яна скончылася і яны яе не сталі падаўжаць.

Так і атрымліваецца казіно без ліцэнзіі, але з правайдэрамі і слотамі, як у казіно з ліцэнзіямі. Па ўсёй відаць правайдэрам да гэтага няма справы, ім галоўнае касу сабраць.

Ну і лагічна яна выглядае, лайфхак і дзірка для іншых праектаў?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
inkgra84, 18 October 2024
Хачу адзначыць, што казіно ПокерДом таксама без ліцэнзіі, але, як яны сцвярджаюць, у іх стаяць усе слоты менавіта ад афіцыйных правайдэраў і трансляцыя ідзе з нармальных сервераў. Выходзіць, ліцэнзія тады для чаго?! Да таго ж я задаваў падтрымцы пытанне – як так можа быць? Яны мне адказалі, [...]

Ліцэнзія Безумоўна Шчыт ды яшчэ які💯🫠💪🦍🐖 Але вось правайдэрам аааабсалютна не ўсё роўна і ніводзін з іх не дасць сваю трансляцыю гульняў у казіно без ліцэнзіі!!💯 Таму што яны тады самі яе ж і пазбавяцца, ліцэнзіі маецца на ўвазе! А яны ёй ну вельмі моцна даражаць! Таму ёсць варыянт прапусціць яе праз кампанію-пракладку, якая мае ліцэнзію, якую не вельмі баіцца страціць, а тая яшчэ на адну, якой увогуле ўсё роўна, такім чынам ствараецца сетка пасрэднікаў, якія і пры наяўнасці ліцэнзіі і ў той жа час самі трансляць каму папала. Напрыклад, Плейфортуна карыстаецца часткай такіх вось пасрэднікаў, той жа соввсвіс і ёсць пасрэднік і транслюе правайдэраў па ўсёй сваёй платформе💪💯🤮🤮🤮💩💩💩💩💩💩 робім вынікі, дзе гуляем))! Я пра ўласныя скрыпты ў казь увогуле не кажу, гэта ўвогуле ідэальныя варыянты, напрыклад аматик падроблены 💯 у рояллах або ў Рио і ПФ тыя ж ігрософт, плейсон, аматыка частка, нетента некаторыя вядомыя легендарныя слоты і г.д. і т.п…..

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
374
Публікацыі
1 093
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
08.10.2024
буквальна ведаю два-тры праекта, дзе цалкам упэўнены,што 💯 ліцэнзія, слоты і толькі ў іх і магу моцна круціць,а ў астатнія ру-казі і праекты толькі ў лайв гульні заходжу пакатацца і ўсё такое.

І якія гэта два-тры праекты, не падкажаш?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
771
Публікацыі
1 425
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
11.12.2023
inkgra84, 18 October 2024
Хачу зазначыць, што казіно ПокерДом таксама без ліцэнзіі, але як яны сцвярджаюць – у іх стаяць усе слоты менавіта ад афіцыйных правайдэраў і трансляцыя ідзе з нармальных сервераў. Атрымліваецца, для чаго тады ліцэнзія?! Прычым я задаваў падтрымцы пытанне – як так можа быць? Яны мне адказалі [...]

Так, Кюрасау гэта ўвогуле проста для красоўкі.

Мальта значна сур’ёзней, не кажучы ўжо пра Вялікабрытанію і іншае.

Вось у таго ж Stake, у якога зараз шалёная актыўнасць, на сайт у асноўным ідуць ігнараваныя скаргі і які сэнс ад гэтай Кюросау 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
342
Публікацыі
2 270
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
29.11.2015
Ліцэнзія БезУмоўна Шырма ды яшчэ якая💯🫠💪🦍🐖Але вось правайдэрам абсалютна ня ўсё роўна і ніводзін з іх не дасць сваю трансляцыю гульняў у казіно без ліцэнзіі!!💯Бо яны тады самі яе ж і пазбаўляцца, ліцэнзіі то бок!А яны вось ёй ну вельмі моцна берагуць!Таму ёсць варыянт пустыць яе на кампа [...]

У Ігрософта ёсць сайт і там ёсць розныя налады гульняў. Як я памятаю, тры віды аддачы ў іх было. То бок, ужо можна паставіць гульню з мінімальнай аддачай

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
Roull, 20 October 2024
У Ігрософта ёсць сайт і там ёсць розныя налады гульняў. Як я памятаю, тры віды аддачы ў іх было. То бок, ужо можна паставіць гульню з мінімальнай аддачай

Менавіта!У плей н ГОУ таксама ў пакеце ад правайдэра, у ноу ліміта, аматык, плайсон так увогуле…… думаю, астатнія правайдэры далёка не адсталі, а што датычыць цяпер ужо манапаліста Эволюшэна, які тупа скупляе, пачынаючы з Нетэнта, правайдэраў за несціплыя мільярды і якія 💯💯💯увогуле перастаюць гуляць Назаўсёды, так тут увогуле .. прымаўчу ўжо.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 514
Публікацыі
6 477
Падпісчыкі
16
Рэгістрацыя
16.07.2018
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 21 October 2024
Менавіта! У Play’n GO таксама ў пакет ад провайдера, у No Limit, Amatic, Playson так і зусім……думаю астатнія провайдары далёка не адышлі, а што тычыцца цяпер ужо манапаліста Evolution, які тупа скупляе пачынаючы з NetEnt правайдераў за нескромныя мільярды і якія 💯💯💯увогуле перастаюць граць [...]

У Play’n GO дакладна ўваходзіць у пакет памятаю, TTR як-то пахваліўся што ў яго ў новым казіно назвы не памятаю, будзе ўстаноўлена максімальна магчымы RTP, як аказалася нічога падобнага, AfGambler яго разаблачыў у сябе ў TG скідаў як то пруфы відэа і скрыншоты .

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
374
Публікацыі
1 093
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
08.10.2024
pokerface, 21 October 2024
У плейнгой да ў пакет уваходзяць дакладна памятаю ттр як-то хваліўся што ў яго ў новым казіно назвы не памятаю, будзе ўсталявана максімальна магчымы ртп, як апынулася нічога падобнага, афгамблер яго разаблачыў у сябе ў тг скидваў як то пруфы відэа і скрыншоты .

Папраўлю, бо памятаю з якім шумам ён адкрываў гэтае казіно – Ethplay. Размова ішла пра правайдара “Бгейминг”, але ТТР хутка і паціху свернуў РТП на дэфолтны, а можа і ніжэй. Скрын прымацоўваю з яго форума.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
RedDog123, 24 October 2024
Выпраўлю, бо памятаю з якім шумам ён адкрываў гэтае казіно – Ethplay. Размова ішла пра правайдэра “Бгейминг”, але ТТР хутка і паціху скарэктаваў RTP на дэфолтны, а можа і ніжэй. Скрын прыкладаю з яго форума.

Так ён жа сам сказаў, каб называлі яго π т@₽@$$$ – што ж з яго ўжо ўзяць, з такога-то?! А відэа-то ў нас ёсць!🙃😁✍️🤪😎💯

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
374
Публікацыі
1 093
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
08.10.2024
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 24 October 2024
Дык ён жа сам сказаў,каб называлі яго π т@₽@$$$ каб,што з яго ужо ўзяць то з такога то?!А відэа то ў нас ёсць!🙃😁✍️🤪😎💯

Тым не менш, ён “маладзец”! Быў звычайны пецярбуржскі лудык, які напрацаваў кучу бабла, з’ехаў у Партугалію, купіў там добры домік, затым яшчэ пару дамкоў па сваіх хаценнях пабудаваў (гэта было гадоў пяць таму, зараз не ведаю, даўно да яго не заходзіў), атрымаў від на жыхарства, зараз напэўна ўжо і грамадзянства аформіў.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
RedDog123, 24 October 2024
Тым не менш, ён “маладзец”! Быў звычайны піцерскі лудык, які займаў кучу бабла, сваліў у Партугалію, купіў там добры домік, затым яшчэ пару дамкоў пабудаваў па сваіх хаценнях (гэта было гадоў пяць таму, зараз не ведаю, даўно да яго не заходзіў), атрымаў від на жыхарства, зараз, напэўна, ужо і [...]

Маладзец у чым?! Што назаймаў у людзей грошай і ўсіх кінууў?! А калі ўлічыць, што кола ягонага асяроддзя гэта былі таксама гульцы на 99% і іх блізкія і сябры, то рабі высновы.. Калі б у цябе пазычылі дзесяточку дзве, тры тысячы долараў і свалiлі б у Партугалію, думаю, ты б так не думаў💯. Согласен?!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...