Гульня на павышэнне / паніжэнне
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
31 May 2025
ад
bubabiba1
|
70 Адказаў
|
4,802 Прагляду
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Тое ж бывала, што зразумеў і адразу давала, але як мне здаецца, гэта ілюзія і супадзенне. Ён даў бы і без паніжэння, калі зыходзіць менавіта з прылады слота.
@akop591 гэта ўжо ад фарту залежыць,если попал играющий слот,то фортуна на тваёй баку,шкада толькі не трапляем у такія слоты,і часта ідзе зліў.
Так калі ў мяне на рахунку прыкладна 100т і я пачынаю павялічваць да 500р і ў мяне слот схавае 20-30т, я адразу іду ў лайф і стаўлю на чырвонае або чорнае, або адразу магу зліць або паднімаю назад тую ж суму, і назад у той жа слот, і адразу бонус дае па 200-300р і максімум х20-50 – калі дасць, гэта добра, і тое зноў схавае да 90-80 тысяч
@robingood Ну тут кожнаму сваё, адным нравiЦ@ гуляць на бонусы, іншым толькі на рэал. Але ты правы, заўсёды трэба выпрабоўваць шанец, калі слот гуляе, але без “фанатызму”)
@thee4 канешне,калі гуляць па 10-20 то заносаў не будзе ніколі)ці дробныя,а вось па стаўцы 200-500 можа норм накінуць.
@robingood
У мяне такія слоты, калі не раблю дэпазіты ў розныя казіны. Напрыклад гуляю на 1-2, астатнія стаяць па пару тыдняў, месяц, потым зраблю дэпазіт і слот грае. А ў тых казіно, дзе часта дэпазіціш, толькі зжырае.
@akop591
Я таксама адразу хачу адыграцца, але ў мяне паменей прыкладна ў 3 разы деп, проста я іду ў кола шчасця там на 1 або 2, там лягчэй выйграць.
@kalendula
Гэта і зразумела, звычайна ў новых казіно больш шанцуе, як і ў тых, дзе гульня была пастаўлена на паўзу, але… Перамогчы – не значыць атрымаць выйгрыш, гэта ўсяго толькі палова справы)
@robingood Так, сапраўды, але гэта тут для ру-сегмента, а калі нармальнае казіно з-за “бугра”, то шанец з 1 долара зрываць лям заўсёды застаецца))
Для мяне наадварот, калі змяняю стаўку, хутчэй уходжу ў тыльт, асабліва не разумею, калі гулец злівае баланс, дапусцім па 100р, потым ставіць па 20 і лавіць якія-небудзь х200, і нават не адбівае свой баланс, таму стараюся гуляць ад канчатковай мэты: калі на балiку 10к, хочацца падняць да 20 ці 30, то гуляю па 100_150 р, да перамогі ну або адпаведна да прайгрышу)
@selivan1990.Ну кожны раз па-рознаму атрымліваецца.Ну 10т па 100р гэта за паўгадзіны і то менш можна зліць.
У казіно галоўнае халодная галава, мне на азартзе пару раз здавалася вось зараз дасць і пачаў павышаць, зліў пад нуль, яшчэ і ў доўгу застаўся, раю трымацца стабільнасці, ну або каму так-да, не-не
@max777a777
У мяне гульня такая ,чым вышэй стаўка, тым хутчэй зліў, а калі бонуска, яна будзе пустая.
@selivan1990
У лепшым выпадку проста вяртае тое, што зліў у спінах. Але чаргаваць трэба, а раптам бонуска.
@fetisovdenis
Я так бонускі круччу, вось яшчэ адна і яшчэ адна і ўсё, у выніку пад замазку, а трэба было выйграць у плюс, выйсці і вывесці
@selivan1990 Мая ў асноўным грае флетам, да пяці спінаў, а лепш з першага выйсці ў плюс. Далей гляджу па сваіх адчуваннях – ці працягваць круціць гэты слот, ці перайсці на іншы (слот, правайдэр)
@akop591 у лайве на чырвонае або чорнае гэта ўвогуле тэма, дакладна так жа раблю 😁 . І далей павышаю і ўсё па крузе
@aleksandr1337133 У рулетцы, калі на роўныя шанцы, то галоўнае – без фанатызму па Марціне… Мне ўспомніўся фільм “Мусорщик”, там галоўны герой зайшоў у казіно, абмяняў па-мойму некалькі сотак “бакинских” і ўсё паставіў спачатку на чырвонае, потым усё на чорнае і нарэшце ўвесь выйгрыш на ZERO. І не так, каб потым пайсці, не – зрабіў стаўку на роўныя шанцы і… І адцягнуўся, падумаў пра “бабу”)
На маю думку гуляцца са стаўкай працуе ) слот пачынае гуляць па-іншаму нейкім чынам
Калі няма аддачы, проста павышаю стаўку і да апошняга!! Часам вельмі выратоўвала.