Гульня на павышэнне / паніжэнне
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
31 May 2025
ад
bubabiba1
|
70 Адказаў
|
4,802 Прагляду
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Нават не ведаю, як адказаць ч напэўна залежыць ад слота і колькі засталося грошай, калі занёс, то рызыкую і павялічваю стаўку, калі палову балансу зліў, асцярожна гуляю, каб назад вярнуць, хоць там вынік ужо адзін
@thee4, я думаю, гэта лагічна толькі ў тым выпадку, калі думаць, што памер стаўкі зваротна прапорцыйны памеру выйгрышу, улічваючы тое, што ты павінен “карміць” слот, каб ён меў сродкі выдаць.
@thee4, абсалютна правільная дзеянне! Трэба б таксама так пачаць рабіць) І тэрмін добры («потолак») падбраў)
@luda010676
Тэж заўважаў, ды і калі праверыць заносы, напрыклад на тым жа whale, у іх у Twitter паказваюць буйныя заносы, дык стаўкі 0.1 – 1 бакс, хоць у асноўным гэта 20-50 цэнтаў, гэта толькі ў стрымераў па буйных стаўках мега заносы
@leonovspb падтрымліваю кожнае слова, у мяне дакладна так жа. Не аматар скакаць туды-сюды па стаўках і спрабаваць “хакнуць” слот у стылі Вітуса, лічу, што гэта ўсё бред і не больш чым просты рандом
Трэба гуляючы ў слоты заўсёды імкнуцца да павышэння.
@teoretik
Ды не ўсё так адназначна, можна і флЭтам “ляпаць”, трэба “гледзець” на тое шо табе шэпча ЧУЙКА, ну і канеШна колькі на балансе)… Хаця калі слот пачынае гуляць, значыць стаўку можна павышаць)
Па сітуацыі: звычайна ў казіно гуляю на плюсы са спорту, выдзяляю н-ную суму і там ужо эксперыментую са стаўкай. Але прайграць не шкада, магу і паставіць па 2-5 баксаў за спін
@vrodezdes лепш заўсёды гуляць па адной стаўцы
@thee4 не заўсёды можна павысіць бывае, што брыцьць пачынае
@vrodezdes таму што ў звычайных гульцоў няма настолькі шмат грошай, каб зрабіць 100 спінаў па 50 баксаў
@solwwow часта на спорце паднімаеш?
@teoretik ну бывае, што па адной стаўцы гуляеш, а павышаеш і як бы ўсё
прыпынілася гуляць
@leonovspb падтрымліваю
таксама раблю
@sett
Для таго і шчупак, каб карась не дрымаў). Заўсёды трэба глядзець, як гуляе, і падстройвацца, будзь на хвалі, а не супраць плыні).
@thee4 бывае, што павысіш і бачыш, што не гуляе, вяртаеш стаўку і яна таксама перастае гуляць. у такія моманты, канешне, лепш увогуле выйсці
@solwwow шмат удаецца на спорце паднімаць?
@sett
У мяне так у Зеўса, як толькі павышае – як у бяздонную яміну, а потым практычна мінімалка, то часам і шторы ставіць, дык трэба па аддачы слота глядзець. Можа па 50-100 рублёў не граць, а па 20 сыпаць нават у звычайных спінах.
@vrodezdes вось і няма чаго круціць па 100)))) па 20 круці )))
@loud
Ну хочацца ж убачыць гэты цудоўны занос аднойчы, ужо гатовы да гэтых шалёных іксам))
@vrodezdesраз верыш . значыць будзе
@sett Так, бывае і такое, а калі “ўкл” адаптиФ пачынае “брыць” таму.
Как гриц@, на тое і шчупак, каб карась не дрымлеў)
@sett Ну да, ну да… Бывае, гуляю так: пачынаю з мінімалкі і калі везе, і пасля выйгрышу на баліку сума вышэй першапачатковай, павялічваю стаўку(за слоты кажу). І працягваю “ціскаць”, ну 10 -15 спінаў, калі зноў балік “прыпадняўся”, магу зноў павялічыць… А далей усё залежыць у каго якія “яйкі”) і “фарту”, канешне!
@vrodezdes па 100 гэта мала,трэба мін 200-500 круціць,калі што стрэльне то і выйгрыш будзе добрым,100 гэта не грошы,ну дасць 1000х хіба 100к грошы.
Ну канечне для гэтага трэба крыху падняць баланс, ну депнуў 5-10к падняў да 30к і там можна па крыху павялічваць стаўку.
@robingood Гэта залежыць ад фінансавай магчымасці гульца і якой сумай ён можа рызыкаваць! Хоць занос можа здарыцца і з аднаго “фартовага” спіна і “правільнай” стаўкі, зробленай у патрэбны час у патрэбным месцы)
@thee4 я ў курсе, але ў нас гульцы депаюць па 10-15 дзеля купонаў. Я такім гульцам раю – трохі падняцца да 30к, а далей павышаць, так сказаць, паапрабоўваць слоты; калі стрэльне, будзе цяжка паверыць.
@robingood.Так бывае: па 300-500 граеш і нічога не дае, а па 30-50 і 100 і 200т як выплюне )
@bubabiba1 міф гэта ўсё.
Слот (любы) грае аднолькава на любой стаўцы.
Проста трэба разумець прыладу слота.
Пс: і ртп тут зусім не пры чым)
Як па мне, заўсёды трэба гуляць выключна на павышэнне.
@max777a777 я таксама так роблю, але бывае і ў іншы бок дае свае вынікі)