Гульня на павышэнне / паніжэнне
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
31 May 2025
ад
bubabiba1
|
70 Адказаў
|
4,623 Прагляду
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Як вы ставіцеся да павышэння ці паніжэння стаўкі ў слотах? Вы павышаеце стаўку пасля заносу ці сыходзіце? Павышаеце, калі не дае? Заўважалі, што на некаторых стаўках слот не гуляе? Ці гэта ўсё міф? Мне здаецца, што на пэўнай стаўцы слот проста перастае гуляць.
Заўсёды гуляю стаўкамі. Асноўны прынцып заносаў для мяне – гэта ганаць стаўку туды-сюды. Не бачу ніякага сэнсу круціць слот на адной стаўцы гадзінамі.
Заходжу ў слот, кручу 20 спінаў, калі трымае баланс, байціць на бонусы, прама адкрыта слот нешта хоча, таму магу стаўку павысіць.
Бывае, быццам трымаў, пагуляў, стаўку падняў – і бонус дае за 5-10 спінаў. Пасля бонуса трохі стаўкай пагуляеш туды-сюда, можа яшчэ 2-3 бонусы даць.
Калі заходжу ў слот, ён жрэ баланс, зусім ніякіх прыкмет гульні – выхожу. Прабаваў стаўкай гуляць у такія сесіі, бяссэнсоўна, як жраў, так і жрэ.
Па сваім досведзе скажу, што на адну стаўку не люблю гуляць пастаянна, бо слот нібы засне. Нібы паднімеш і адразу пачынае гуляць, потым зноў на нізкай гуляю)
Як бы не заяўлялі вытворцы слотаў , што ад стаўкі вяртанне слота не залежыць , але на практыцы паказвае супрацьнае , па дробязях лягчэй злавіць занос , чым па буйной стаўцы………..
@luda010676 гэта яны канкрэтна пра dog house кажуць, там хоць замяняйся, будзеш адны байты глядзець 😁
Мартынгейл у некаторых казіно забараняюць так як у гульцоў з’яўляецца шанец на плюсавую сесію
Гэта ўсё міф – слоты гуляюць аднолькава непрадказальна на любай стаўцы
@dmitryivanych95да і ў пг софт такая ж фігня… Хоць мяняй, хоць не мяняй стаўку. Калі пачынае сыпаць, можа і па 100+ таксама насыпаць
@mrakobes777 ну ў PG раней працavала добра, на павышэнне ставак бонус прылятаў добры, ды і гуляць у PG стала жудасна, раней быў любімы правайдэр, цяпер добра, калі 100× дасць
Ці дапамагала вам гульня на паніжэнне?
Я проста толькі на павышэнне гуляю, усё або нічога)
Пачынаю з маленькай стаўкі і павялічваю. Калі зусім не дае – раблю пару\тройку спінаў па вельмі вялікай стаўцы і сыходжу. Нешта разоў вельмі выручала. Па 20-100р слот не гуляе, раблю па 500-800р і адразу бонус.
Калі гаварыць пра практыку, то адназначна трэба гуляць стаўкамі пару-тройку павышэнняў і паніжэнняў, што датычыць іншых правайдэраў – не ўпэўнены, што сработае так, бо не раз пралятаў на павышэнні стаўкі ў іх
На дзіва прыкладна 50 хвілін таму гульня на павышэнне сапрацавала ў водцы ў эндорфіне пару разоў, што дало мне шанец вывесці грошы, эх, так бы заўсёды
Канечне, заўсёды стаўку то паніжаю, то павышаю, гляджу па тым, на якой гуляе, калі пустата, то пакідаю і іду ў наступны.
Апошнім часам часта так гуляю.
Але звычайна на павышэнне і рэдка паніжаю стаўку ніжэй! Ужо вельмі абідна спускаць умоўна з 50 да 10-20р калі слот нядрэнна схаваў… хоць калі ён наадварот моцна плаціць я часам сыходжу ў іншы слот і гуляю меншымі стаўкамі проста дамыць вэйджар і вывесці (ну альбо расцягнуць гульню)
Я лічу, што памер стаўкі ніяк не ўплывае на шанцы выйграць. Увогуле, шанец прайграць і выйграць ёсць заўсёды і паводле РТП і РНГ)
мартынгейл калі прымяняць з розумам дапаможа выйграць у казіно
@strateg, вядома не. Нагадаю пра выпадак у рулетцы, дзе чырвоны 32 разы запар выпаў. Трэба мець мільярды, каб выйграць па мартынгейле. А плюсаў ён дае надзвычай мала
Практычна не змяняю стаўкі, калі гуляю. Калі слот гуляе і дае, то яшчэ можна трохі павысіць. А вось калі слот жавае, то павышаць стаўку ўжо, як правіла, не хапае балансу, а паніжаць не хочацца, бо калі злавіш нешта стоячае, будзеш шкадаваць і думаць, а калі б не панізіў, выйграў бы больш. Ну ў мяне асабіста так. Лепш зменю слот, чым стаўку
У асноўным калі гуляю ў слоты то стараюся гуляць флэтом(таксама як і ў рулетку), да 15 спінаў ТАК ТАК, НЕ НЕ. Але часам бывае такое жаданне “пагуляць” наміналам стаўкі, калі баланс дазваляе, чаму б і не).
Часта мы чуем, што выйгрышы ў слотах прыходзяць рандомна і не залежаць ад памеру стаўкі. Але як ні дзіўна, я ўсё больш схільны думаць інакш! Лагічна растлумачыць гэта пакуль і не магу, але ж не выпадкова раней трансляцыя велась з аднаго правайдэра і сервер быў адзін, а ЩаЗ гэта далёка не так)
@thee4 серверы заўсёды правяраю , сёння ноччу гуляю па мінімалцы ў прагматык , баланс добра падняўся , кожныя 50 спінаў прызавуха ў сярэднім , паднімаю стаўку 500 спінаў у нуль , апускаю зноў баланс паднімаецца…..
@luda010676
Ну так, ну так… І такое бывае, за тое наіграйся ад душы). У мяне, калі балік пару разоў, быццам упіраецца ў столік, то “торможу”. Гэта для мяне, як трыгер)