Фріролы ад форумчан Latest-а
Паролі на фрыролы - Расклад турніраў
|
17 жніўня 2017 г.
ад
PavelFredooc
|
5,179 Адказаў
|
195,993 Прагляду
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ты прама герой🙂 Я таксама за 5 месцаў па 1к.😜
я за 4 прызы па 1к… і 1к Леніну аўтаматам за паведамленне ў тэме вышэй пра рэнтген…….)))
@sava593-Дзякуй за фрырол☺. Я сёння фінішавала толькі на 12-м… карта не заходзіла🤭, а ў раздачы з Фунцікам туз так і не паклалі😎… Хлопцы, дзякуй за гульню!😏
так што вырашылі, топ5 па 1к?
а то 5-ць засталося нас)
Дзякуй за фрыху, Сава, заносаў табе:)
Ну Ленін як арганізатар тура палічыў меркаванні і заявіў, што 5 па 1, усё, ну прынамсі большасць пагадзілася, так што…
Я выйшаў з пс, я не ведаю, што вы там робіце…
Тады ўсё, турык завершаны
пераможцы топ5:
Хантер
серегелио
доминион
кебоб
проффи)
Саве вялікі дзякуй ад душы за фрыху! заносі заўсёды брат!
@sava593 дзякуй за турнір, удачы заносіць яшчэ.
@sava593 Дзякуй за фры!Чакаем Леніна
Sava593 віншую з заносам! Няхай гэта ўсё ў цябе так далей і працягваецца. Вялікі дзякуй за фрыху і за тое, што ты перыядычна іх ладзіш.
P.S. Вось сука інтуіцыя падказвала, што сёння ад ГСЧ абавязкова здарыцца якая‑небудзь падстава. Адзін раз скінуў (хоць быў наперадзе) і ўгадал (скрыншоты ніжэй), рыверам (як звычайна) даехала. Тады тупа ў кішэньныя тузы “накіравалі” сукі. Нават тыльт схапіў з‑за гэтага ёпанага ГСЧ. Пішу зараз увесь на злосці 😡 Да вылетаў у МТТ даўно прывык. Сам у шоку, што так адрэагаваў. Нечта вясенняе відаць 😉
пля толькі што заўважыў губка кебоб😆
я думаў калі ўбачыш))))))))
узнікла пытанне паміж каспером і хантарам, тыпа хантер неактыўны на форуме і г.д.
што скажыце? ці падзяліць ім на двоіхх па 500?
так будзе справядліва , але гэта апошні раз для Хантера, хочаш удзельнічаць – з’яўляйся на форуме не толькі пад плюхі!
Вождзь спс усё атрымаў
згаджуся з профі падзеліце па 500
окей тады так і робім
хантер і каспер дзеляць па 500р
Фры ад о666о
топ 1 500р
топ 2 400р
топ 3 300р
старт праз 25 хвілін
1 500
2 400
апошняе 300 + лісе 300 за ўдзел
нічога не зразумеў яшчэ раз сам напішы структуру
ыы так у мяне ўсё так і было напісана ж
у цябе топ 3 напісана ты што
ааа зразумеў соры
Дзякуй за фріролл!☺Прагралачыла all-in мае 88 супраць 1010 рубіка не вытрымалі… а яму яшчэ 10 на тэрне прыйшло🤭 Усім дзякуй за гульню🙂
Дзякуй за фры @o6666o папілілі па 450
Зноў халяву пралоханаў б…. 😉
@o6666o рэспект і уважуха. Пастаянна фрыхі праводзіць. Няхай табе прэ неверагодна!