Фріролы ад форумчан Latest-а
Паролі на фрыролы - Расклад турніраў
|
17 жніўня 2017 г.
ад
PavelFredooc
|
5,179 Адказаў
|
195,944 Прагляду
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
я ўжо пісаў пра сваю праблему, у мяне няма магчымасці, т.к ноўт зламаўся і ў яго не працуюць жорсткія дыскі, бо нешта з портам
стаіць лінукс і працуе толькі браўзэр.
рамонт каштуе як увесь мой ноўт і няма грошай на рамонт
прызавыя ў мяне
структура прызоў такая
топ-1 2к
топ-2 1.5к
топ 3 1к
топ 4 500р
выплаты на ківі кашалёк
гульня на 18-00 па маскоўскім часе будзе
На поўную сур’ёзна лічыш, што з-за таго, што ты адзін не можаш, або хутчэй не вельмі хочаш патрапіць на турніры старз натоўп удзельнікаў павінен падстройвацца пад тваю сітуацыю? Не вельмі хочаш я маю на ўвазе факт, што старз відавочна самы нятребавальны софт, працуе і на 15-гадовым кампутары і на тэлефоне і г.д.
Я вось старз цярпець не магу, мякка кажучы, але думкі не ўзнікае патрабаваць, каб з-за мяне нешта змянялі, па меншай меры пакуль я не сам арганізатар турніру.
паступіла прапанова зрабіць топ1-5 па 1к галасуйце як лепш
пс клуб ачысціў ад левых
я за 5 па 1к
🤠я супраць..я ўвогуле за топ 1)))
не куй мяняць 😁, хай пераможа наіфартэйшы 😁
давайце па 1к топ 5
Бяраце мяне?
ну давайце зробім топ5, раз народ так хоча, у гонар Вялікадня так бы мовіць)
забыў дапісаць….
Вялікі дзякуй Саварусу за такую фрышку, няхай з ім будзе сіла джэдая
5 месцаў па рубліку канешне.
Народ супраць)))
окей тады топ-1-5 па 1к
ТОП 4 і так жыр, не ламайце сістэму))
ты не народ. ты члоб🤠
пазна народ вырашыў ) топ1-5 па 1к
Неее..гэта ты жлоб..я якраз за тое каб усё дасталася мацнейшаму, а ты за бабос задушыся🤠 Пайду гуляць толькі каб цябе выбіць😎прынцыпова))))
калі б я задавіўся то ўвогуле ця выдаліў )))))))))))))))) мацнейшаму?? у выпадку з пс гэта не працуе так што куры выб’ю ця 7 2🤠
А пры чым тут пс? Дрэнным танцорам заўсёды яйкі мяшаюць, а практыка паказвае што звычайна выношу я цябе))) Так што чакай🤠 А за што ты мяне выдалiш?🤠
за тое што ты фішшшшшшш🤠
я ж кажу выб’ю цябе 7 2 або яшчэ як-небудзь сорамненька🤠🤠🤠
не)) тым, што цябе зверху рука Леніна схапіць🤠
наркаманы хопіць флудзіць
Не-не, не наркаманы, халявшчыкі коламуса з мултамі х100 прикольныя таварышы
Ахах. Цябе ж няма ў клубе і не з‑за турніраў ты соізволіў выбачыцца перад людзьмі. Я б паслаў цябе ў ж*пу знаўцам, грай у свае турніры, яны будуць багацейшыя) Але не мне гэта вырашаць, канечне.
І наогул ты абмарожаны, без паняццяў, мне б сорамна было прэтэндаваць на што-небудзь.
Ну ок на гэтай ноце я вас пакідаю удачы і з Вялікаднем!усім удачы