Фріролы ад форумчан Latest-а
Паролі на фрыролы - Расклад турніраў
|
17 жніўня 2017 г.
ад
PavelFredooc
|
5,179 Адказаў
|
195,947 Праглядаў
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
прыкольна атрымалася, я здзівіўся як ты не выцягнула
Пад канец трохі расслабілася, а гэтага рабіць нельга, сабе кавы наліла… Ну і ў выніку 3-е месца! Але я ўсё роўна вельмі рада! Многіх людзей я выбіла))))
Мяне, Дзеніс (Дэн), вельмі агрэсіўна гуляла, у мяне на гэты тур спакойная страта была, але ўсё крута, маладзец)
Я ўсіх не памятаю па нікам,заўтра адпраўлю табе ў лс.
Прыемна пазнаёміцца! І як кажуць будзем знаёмы! Я насамрэч не вельмі моцны гулец у покер(Асабліва на ПС). Але з вялікім стэкам і вялікімі блайндамі даводзіцца гуляць агрэсіўна, па-іншаму ніяк)))
Так, на ПС патрэбна асаблівая страта да кожнага турніру, я гэта за многія гады зразумеў, калі пачаў з адной, гнаў яе, фіналка не ў лік ))) Тут трэба шчасце і агрэсія )
Пра агрэсію тут, мабыць, згодзен. Але і для агрэсіўнай гульні знойдуцца інструменты. А вось пра везенне не згодзен. На адным везенні далёка не паедзеш. Навык усё ж вырашае на дыстанцыі.
Айдар, ты ў сітауце быў, але калі што, цябе таксама я выбіў, ну, раздачу забраў)
Адправлена. Прабач за затрымку )))
Фрірол ад @katrin474
СТАРТ 21:0 па маск.
1.750 РУБЛЁЎ
2.500 РУБЛЁЎ
9.250 РУБЛЁЎ
Турнір створаны.
Ад пераможцаў ківі у прыватку вечарам вярнуся раздам
Дзякуй за фрыху арганізатарам і спонсарам!
Вялікі дзякуй за фрыху @Katrin474! Шчасця і заносаў табе ў будучыні! Гэта варта павагі – з дэпа 2к раскруціцца і гуляць па 500р за спін, рэспект!
Дзякуй за турнір, Katrin.
Гэта было няпроста, але я зрабіў )))
@katrin474 дзякуй табе за турнір!!!!
Я ў прызёрах))
дзякуй @Katrin474 за фрыху першае месца
@katrin474 ад душы за фрыху, заносі ў мільён разоў больш)
@katrin474 Дзякуй за фрыху
Усіх віншую кто прымаў удзел, а хто не паспрабаваў шчасця, нічога страшнага) заўтра для вас будзе яшчэ нешта цікавае)
прызы ўсім адпраўлены
Freroll @metal45
топ 1 500р
ківі пераможцу яму ў лічку
Старт праз 27 хвілін
@metal45 дзякуй за фрышку) Заносаў табе
Костя дзякуй за фрышку…Пашку я намучыў але выйграў, соррян Паха..
Амаль гадзіну хедзап каталі)) апошняе выстаўленне паехала зусім знізу) хаця флоп думаў мой)))
Дзякуй за фры @metal45