Фріролы ад форумчан Latest-а
Паролі на фрыролы - Расклад турніраў
|
17 жніўня 2017 г.
ад
PavelFredooc
|
5,179 Адказаў
|
195,976 Праглядаў
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
калі выйграеш то перашлю з ківі но з камісіяй
Кожны пра сваё))
Сарян, не па тэме. Але Слава заняты .
https://prnt.sc/10dtp5n 5-е
Адзін пытанне да Пашкі!
А дзе ў гэтых людзей актыўнасць на форуме?Ці яны позна ўначы заходзяць на форум?)
Віншую ўсіх удзельнікаў турніру, было прыкольна)) у асабістку за поінтамі вэлком
Ды, было крута, дзякуй спонсару, цікавы турык атрымаўся, усім рэспект і дзякуй !!!
Дзякуй за фрыху. Скончыў 4. Хто-небудзь зрабіў скрыншот вынікаў? А то я з мабілы
у якіх менавіта?
@deniss яшчэ ёсць там нікі забыў(ла) актыўнасці дзе іхнія на форуме,толькі Пашку вядома.
Віншую пераможцаў і тых, хто ў прызах! Дзякуй за фрыху!!!!!
Мне вядома. і?
Дэніс стары сябар і знешні супрацоўнік форума. андромеда дзейны супрацоўнік форума. і?
Дапусцім а іншыя таксама друганы Слаў?
Добра киньце, усё роўна толку не будзе.
хто? прыклад?
Дзякуй вялікі ўсім за фры, было вельмі жарка, аж цэлых 2 гадзіны нагулялі, дайшлі да 6к бб)
Асаблівая ўдзячнасць @bablozlo за прызы і за лютую барацьбу доталова і Аллочкі, цяпер разагрэты азарт)
Я сёння фартовы, па-першае, павыбіў усіх галоў, кароч жоска)
За гэта з цябе 1000 поінтов! І віншую з першым месцам!!!
Я заўсёды сачу за форумам, і можа быць, знаходжуся на ім больш, чым многія, проста я не люблю флуду і не строчу па пяць літар у кожнай тэме, сорян, калі кагосьці абразіў.
прычым кожнаму
За цябе пачуў адказ,тэма зачыненая внештатны супрацоўнік.
Прызы ўсім адпраўлены
Віншую ўсіх!
@robingoodад цябе чакаю адказ на пытанне
Усё атрымана ў поўным аб’ёме!!! Дзякуй яшчэ раз усім!!!
Дзякуй, такіх эмоцый я нават на апошнім мільённіку не выпрабаваў, TATAR рэспект
Дзякуй вельмі прыемна гэта чуць! Мяне Алла завуць! І Tatar777 мой нік на ПС!!!
табе паінты перазалічылі, дзякуй за гульню, я не асабліва напружваўся сёння, проста залятала норм) + 2 галовы not bad not bad
І ўвогуле крута атрымалася, што мы з табой да топ-3 дабраліся))))) Доўга жылі нашы галовы))))