Фріролы ад форумчан Latest-а
Паролі на фрыролы - Расклад турніраў
|
17 жніўня 2017 г.
ад
PavelFredooc
|
5,179 Адказаў
|
195,953 Прагляду
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вынікі:
1. Legioner33 = $4,40
2. RegNL1k = $3,30
3. kser27 = $2,20 + $5,50 (падгон) = $7,70
КО DOMINION = $1,10
Віншую пераможцаў. Удачы і заносаў!
Дзякуй! Табе таксама заносаў☺Дзякуй за фрыху!
Дзякуй за фрыху. Болей заносаў у новым годзе.
Дзякуй за фры, цягай яшчэ!!!🤩
oxystaff14 Студзень 20:36
Так ён жа ўсё роўна на прызы не прэтэндаваў. Я так зразумеў, што калі б ён занёс, проста месцы б уверх зсунуліся і ўсё. Ці я нешта не разумею?
ну так сэнс такой фрыхі? заўсёды калі ўдзельнічаеш то ідзеш з смешнымі картамі алл-ін або яшчэ чым
Прапаную перайграць фрішку 😁
Ну калі шчыра, я сам не зразумеў сэнсу гуляць у сваёй фрыхе) Падумаў проста з-за спартыўнага інтарэсу, а там хз)
А што тут скажаш. Леніна фіш. Як я і казаў )))
Оксі. Яшчэ раз дзякуй за фрыху !
Заязджайце да нас яшчэ (с)(Бумер)
фіш? першы раз я выставіўся з КК, ён выставіўся з АА і зразумела выбіў мяне
другі раз я выставіўся з АА, ён выставіўся з бубновымі 7К, яму прыйшоў флэш і дзе тут фішызм??
ці ты б не выставіўся з такімі картамі ў олл-ін. хочаш сказаць?
Прычам раза 2-3 каб Ленін дакладна выйграў 🤩
P.s. Ну або Фрыдок
P.P.s Ну або я
P.P.P.P.s. Ці топ 3 я, Фрыдок і Ленін
У прынцыпе могуць быць камбінацыі🤩
а пры чым тут гэта? я што пра выйгрыш кажу?
кароч, ясна, самі свае фрыспіны гуляйце, больш не буду ўдзельнічаць у гульнях
Ды жартую я не абражайся 😗я зразумеў сэнс тваёй абіды настрой проста такі😜
Не трэба, як жа без цябе 😔
Тпрррррруу. Вождзь. Я ж жартую. Я б таксама так і гуляў. Ну не пашанцавала табе. Бывае што. Гэта ж СПАРТА ! Фу, покер !
Вядома свядома, покер – не гульня ў паддачкі. Ты часамі дзіця малое нагадваеш. Абурыўся ён. Так не гуляй у покер і абурацца будзе нікому.
Дзеля спартыўнага інтарэсу. Тыпа адабраў у мяне $1,10 😁 Сціплы прызавы фонд у памеры $9,90 без варыянтаў ідзе ўдзельнікам. Я ж у ўмовах правядзення пісаў.
Ну і ўвогуле. Пра тое, што здарылася і на будучыню.
Любы арганізатар фрыралла мае права сам выбіраць памер прызавога фонду і ўмовы правядзення і свайго ўдзелу. Яму можна толькі нешта параіць (да), але ніяк не навязаць. І тым болей асуджаць (пасля). Чалавек увогуле можа фрыхаў не ладзіць. Многія ж так робяць. Ці не публікуюць, ці публікуюць і маўчаць. Што да астатняга – Не падабаюцца ўмовы? Празмерна малы прызавы фонд? Насільна ніхто гуляць не прымушае. Забіце і ўсё.
Гэтым годам арганізаваў дзве фрыхі. Згодны – сціплыя. Як кажуць, колькі магу і галоўнае каб не шкадаваць. Гэта важна, для ўнутранага самаадчування)
Першая $9,90 +KO $1,10 = $11 – задабрыць Спадарыню Фартуну ў новым годзе.
Другая $9,90 +KO $1,10 + падгон $5,50 = $16,50. З заносу $320. 5% (1/20) ад гэтай сумы = $16. Больш за 5% і звыш $150 выдзяляць на падобныя мерапрыемствы не маю намеру пры любых раскладах. Нават калі занясу зялёны лям)) Асабістая пазіцыя.
Летам з заносу ў слот ІР 25К руб. ($415) фрыху не правёў. 1500 руб. = $25 адправіў абуранаму. Чалавек хварэў. Трэба было дапамагчы. А кроплі 2 разы …. у мяне ж стаўкі самі ведаеце. Вывак $100 – $150 быў. Сабе грошы былі вельмі патрэбны. Не апраўдваюся – канстатую. І з такіх сум фрышкі ладзіць….. бязглуздзіца па маім меркаванні.
P.S. Грамадзяне! Не паказвайце Славе выйгрышныя скрыншоты, пакуль бабкі з казіно да вас на рахунак не ўпалі. Пакажыце = заляецеся к епеням. Нават калі ўжо на вывад паставілі. Самі потым будзеце знаходзіцца ў непаразуменні, як так атрымалася, але зальеце. Праверана, прычым неаднаразова. У Вождзя “вока – алмаз” 🤣
ясн…. вока алмаз скрыншоты…. мда
ну тады катайце свае фры самі
Клуб пакінуў, больш ні ў чым удзельнічаць не буду.
Поспехаў усім, кахання і росквіту😉
P.S. Грамадзяне! Не паказвайце Славе выйгрышныя скрыншоты, пакуль бабкі з казіно на ваш рахунак не ўпалі.
мне ніхто нічога не паказвае і я нікому ніколі не зайздросціў
усё, я ўсё сказаў.😉
больш не прамоўлю ні слова
і так. па стварэнні гульняў таксама не пішыце – з клуба я выйшаў
Вождзь. Ну пля. Навошта ? Без цябе будзе сумна. Што здарылася то Славентий ? Супала як-то з жыццёвымі непрыемнасцямі ?
не разгарайся) вяртайся ў каманду
Так зразумеў – ты маеш на ўвазе мяне і тое, што я напісаў пра тваё ўдзел? Я ні ў якім разе нічога не абмяркоўваў і не навязваў. У падобных справах я цалкам прытрымліваюся прыказкі пра падоранага каня. Я проста спрабаваў зразумець, навошта ўдзельнічаць…
Проста невялікая неразбярыха. Калі гуляць у сваёй фрыхе, то або ў паддачкі, або нармальна. Ленін вырашыў, што апрыёры ў паддачкі, Оксі гуляў як заўсёды.
Друг, не кіпяціся. Гэта ж проста дурніца і недаразуменне. Глупа…
Не дурэ, камрадзе. Цябе ўжо і пад’ебнуць нельга?!)) Куды дзелася тваё невычарпальнае жыццёлюбства і пачуццё гумару? Славентий пля, не кінь нас, бацька родны 🙄
🔗
Вельмі спадзяюся, што прачытанне і прыняцце выкладзенай мудрасці дапаможа 😉