Фріролы ад форумчан Latest-а
Паролі на фрыролы - Расклад турніраў
|
17 жніўня 2017 г.
ад
PavelFredooc
|
5,179 Адказаў
|
195,965 Праглядаў
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Славентий, Окси дзякуй за фрыкі! У адной бяздарна зліўся, паспрабуем удачы ў другой.
Топ прызёраў:
1. месца @fredooc
2. месца @dominion
Дзякуй таварыш Ленін)
@arsenalovec +KO
усе прызы адпраўлены
Оксі, вялікі дзякуй табе за фрыху. На жаль, сёння я толкам не змог атрымаць асалоду. Адначасова быў заняты іншай тэрміновай справай. Жадаю табе ўдалых заносаў і каб флоп заўсёды быў у тэме!
У гэтых усіх фрыхах ні AA, ні KK не гуляе вечна, нейкае “г@ўно” выпадзе на тэрне або ривере ў саперніка і пераязджае маю топавую руку.
P.S Хохляцкі покерстарс выдаляю накуй, ставлю покер Сочы.
Дыстанцыя ўсё верне, брат))) Хоць да ПС, напэўна, гэта не адносіцца😁
Даўно сабе кліент Sochi паставіў. Галоўнае казіно там няма.
Окси дзякуй за фры! Паболей заносаў, прычым вялікіх заносаў у кэшы 😏!!!
@oxystaff Дзякуй за фрышку! 😏 Рвi там кэш
Оксі, дзякуй за фрызу
нік на пс AlexyRudakov
Па CoffeeSmile пытанні. Вырашаць даваць ці падсунуць. Мая справа дзясятая, але малаактыўным карыстальнікам, якія толькі фрышкі і конкурсы казіно гуляюць, а само форумнае зносіны ім паф …. не айс якось. Можа я памыляюся і проста не бачу як ён тут актыўна што-небудзь постіць і ў чаце зносіны вядзе.
Ну глядзіце,я на форуме амаль кожны дзень бываю, праўда даўно нічога не каментаваў..хоум геймс часам заходжу.
Усё разумею, рашайце .
Ну ты толькі без абід, пліз. Мне галоўнае, каб нікому не было абідна. Зараз табліцу складзю, размяшчу і калі 10 хвілін ніхто не абурваецца, то з радасцю табе адправлю.
Усё нарм Оксі)
Чакаем плюшак 😌
Вынікі:
1 – CoffeeSmile = $4,40
2 – DOMINION = $3,30
3 – fredooc = $2,20 + KO ($1,10) = $3,30
Віншую пераможцаў. Удачы і заносаў!
Тут нядаўна для сябе адкрыў такую фішку. Пішам “@” і далей нік. @fredooc
Можа камусьці спатрэбіцца 😁
Фрылол (micro) ад oxystaff у гонар Старога Новага года !!! і ….. вось гэтага 😉
Пачатак у 21:00 МСК
1 = $4,40
2 = $3,30
3 = $2,20
Баунці за “вынос” мяне любімага, нік на ПС oxygen_zoo = $1,10. Сам естэсьна на прызы не прэтэндую.
Выплаты будуць зроблены на рахунак Poker Stars. Прашэнне да Дока фрышку стварить, а па заканчэнні запостыць нікі пераможцаў і “вышібалы”. А я не асабліва замарочваючыся, радасна грошы перакладзю. І спец. падгон $5,50 для kser27 таксама.
Поспехаў вам, грамадзяне))
P.S. Верагоднасць высокая, што да фрышкі засну. Таму прыдумайце, хлопцы, куды баунці $1,10 прытруціць. Да першага месца, напрыклад, або за вынос каго-небудзь іншага. Якую табліцу Док выложыць, па той і адправлю без лішніх размоў, калі прачнуся.
Ну, красавец 1 месца заўсёды крута а мне так увогуле я нават не гуляючы фо фри ўжо з баблом 😛 дзякуй Оксі🤩
«Колькі каштуе рыба?!»😜
Фішара тут толькі адзін. Гэта я 😁
Табе дзякуй за своечасовы пароль. Дзякуючы яму апынуўся ў патрэбны час у патрэбным месцы. Сабіраўся ўжо кліент закрываць і з форуму зысці. Кэш не хацелася гуляць. Фрыхі на 5К і 10К ужо пацягнуліся)) Тут ты. Падумаў, дык паганяю на халяву. Нічога ж не губляю. Тым больш суадносіны прызавога фонду і колькасці гульцоў вельмі падбадзёрылі. Не тое што ў Weekly Stars Rewards. Ну і вось))
Але ты фрышку ўсё роўна сыграй. Магчыма бабла яшчэ трохі дабаўзіцца 🙂
Няхай ён за галаву танунаха або ксера будзе баўнці
Та ладна. Мне і дастанецца. У любым раскладзе 😁
я цябе зламаю як спічку
Што, паляванне на мяне абвясцілі рыбачкі 😁 я непераможны!!!😆