Фріролы ад форумчан Latest-а
Паролі на фрыролы - Расклад турніраў
|
17 August 2017
ад
PavelFredooc
|
5,179 Адказаў
|
195,630 Праглядаў
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Дык скідай ужо, чакаю.
Ўрокі???? Якія ўрокі?????
Я ў Старза запрасіў усю гісторыю чата па гэтым турніры як толькі вышлюць АДРАЗУ КІНУ!!!!!!
Крч, паехалі сітуацыю. калі засталося 5 або 4 чалавекі, васабі піша маўляў валім ксера, ведаеце чаму? ТАК ТАМУ ШТО ГЭТА ЖАРТ, у хлопца самы вялікі стэк, акула, зразумела што жарты ў яго паляцяць. Хто хоць што-небудзь разумее ў гумары, той зразумеў. Разгледзім гульню ў покер тыдні 3-4 таму, калі ў хлопца быў таксама самы вялікі стэк (нік не памятаю, але магу знайсці), так мы спачатку ржалі над ім, потым ён прысаедніўся і кажа што ў яго сябар у дылерах, зыходзячы з логікі ксера гэта БАН, У ЯГО СЯБАР У ДЫЛЕРАХ. Паехалі далей, есць жарты ў покеры няма і усё заговор і г.д., чаму тады да ксера няма пытанняў? гэта што за х***ня, дзе ён смайлы кідае з акулой і рыбай і піша пра фішаў, атрымліваецца ён ідызваецца над людзьмі, раз жартаў не разумець, за гэта Бан. А вось гэта што за хня ????-Паслухайце мяне супер спецы па покеру!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-ён сябе каралём лічыць? а мы так, смецце???????х**ня з-пад пазногцяў?
Працягнем далей. Ксер сам пайшоў у ол-ін меючы 50к фішак, я сам гэтай ху*ні не зразумеў, калі ў мяне быў самы маленькі стэк і ён мог мяне лёгка выкінуць.
Вынік: Ксер прайграў, гэтым самым зачапілі яго ЭГА (зыходзячы з паведамленняў).
Мяне многія ведаюць, займаў, фрихи ўладкоўваў і г.д. У покер гуляю рэдка, бо працую ў другія змены і не атрымліваецца трапіць. Цяпер звольніўся і ўвогуле на мелі, калі цяпер будзе пераігроўка і г.д., то прабачце хлопцы, я сам выйду. Ён вамі маніпулюе і хлусіць.
Пачуў і прачытаў! Не, Бро гэта не Эга а тупы дамоўленасць! Так бывае і так я не школьнік мне 40 гадоў ўсім ДАБРА!!!!!
Хлопцы, падводзім вынік, колькі эмоцый – гэта кашмар, бо фрышка павінна прыносіць задавальненне. На ўсё воля Божая і рандом ГСЧ, ну і вопыт). Сам колькі разоў гуляў у турнірах, заўсёды і часта займаў 4-5 месцаў, быў бабл-боем. Рознае бывае.
Прызы адпраўлены! Віншую фартовых задніц!
Бабкі ў шкарпэтцы,а шкарпэтка ў мяшку,мешак у шафе,шафа ў хрушчоўцы,дзякуй за фрыху)
В1)
дзе я цябе сукай назваў?
в2) Ёсць пытанні, вось тэлега elivezakhed
Фрірол ад Париматч казіно!
Пачатак 19:00
1-3 месца
1000 рублёў для гульні ў казіно з вэйджэрам 10 без абмежаванняў па вывадзе
Увага, хто выйграў гэты бонус раней у тэлеграм-канале, удзельнічаць не могуць
Невялікая карэкціроўка ў розыгрышы
Слава гэта беларуская кантора?
Украінская
Як так? У мяне дамен by выбівае можа я не правы хз
Ты на мяне жало не точыш? Прайшло? Эмацыі – гэта жыццё, соры, калі абідзеў людзей, але я табе ў лс патлумачыў, чаму так напісаў Усім бобра і дабра !
Нее, усё норм, бывае)
А адыгрыш на свае ці на гэтыя 1к? Хто падкажа?
на касар граеш ))на гэты
Так
Дзякуй за турнірык)
Гг,дзякуй форуму Латест і Париматч за турнір.
Ад пераможцаў нумары рублёвых акаўнтаў у асабістку чакаю
у панядзелак прызы будуць налічаныя
дзякуй,а прадстаўнік ёсць на форуме?
У вас тут весела
Усім прыветик))Сёння 14.09 – у 18:00 МСК, правядзем фрыху на ПС.
1 месца -1500р
2 месца -1000р
3 месца -500р
Выплаты будуць на Ківас
Вдалага вечара, браты і сёстры😎
На гэтыя промкі ад Паріматча трэба мець толькі рублёвыя аккаунты?