Фріролы ад форумчан Latest-а
Паролі на фрыролы - Расклад турніраў
|
17 August 2017
ад
PavelFredooc
|
5,179 Адказаў
|
195,627 Праглядаў
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
І зрабі
аб якіх дамоўках гаворка, ау?
А ты чат не чытаў калі нас засталося 4? Заб’ем ксера ладна ваша права рабі фры на ўсе мае поінты 331 паінт
мне яны не патрэбны проста гэта не покер а ДАГАВОРНЯК!!!!!!!! Дзякуй усім што былі са мной гэтыя 5 і больш гадоў не думаў што так скотзіцца ён у догаворнякі УСІМ УДАЧЫ!!!!!
не не чытаў я ўжо ў іншым турніры сядзеў
ну хай адпішуць тыя, хто пісаў
чого бл**?писаў не я, но тыпа гэта на сур’ёзных шчах успрымаецца?
Слава зрабі фры на мае поінты і выдалі мяне з усіх клубаў! Гэта не покер !!!!!!!!!!!!!!А ДАГАВОРНЯК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ты сам піхнуў ва-банк першым, у мяне нармальныя карты былі і стэк у 3 разы большы, у чым тут дамоўленка?
забей)
Сур’ёзна? А што вы ў чаце пісалі, не падкажаш??????? Скрыншоты ўсе ёсць
Я што-небудзь пісаў за ўсю гульню? Я не чытаю чаты) Там звычайна ўсякую фігню пішуць звычайна.
Мне уж зусім не важна каго б выбіваць, ты мой стек бачыў? вы ўсе роўныя былі)
бл, я ракеткі ў васабі і ленинга хернуў, і мяне адразу злілі, па любому дамоўленасць)
зноў напісаць на Рэн-ТВ у перадачу Ваенная тайна Ігару Пракопенку, ён раскрые камуністычныя змовы
Я цябе пачуў, ты ж Ігар? вось я выкладу ўсю вашу перапіску калі засталося 5 чалавек ок БРО??????
так
ок
ой даравальна ты гэта зрабіў,за табой выехалі бабкі камуністы,не тым ты дарогу перайшоў,ой не тым
Паслухайце мяне супер спэцы па покеру!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Я бачыў дамоўныя матчы і гэты быў адзін з іх!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Усяму шчасця і заносаў !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
за 500 руб кіпіш?)
ксера абідзела тое што ён прайграў,цяпер гэта змова)
Сярога без абід, ты не правы, усю гульню ў чаце адзін аднаго падколваюць, а ты ўсё сур’ёз успрыняў, ну цябе ж ніхто не прымушаў пхнуць аленя, або калі ты пхнуў усе павінны былі зрабіць тое ж самае з 8 2 на руках, чаго з вамі адбываецца я х.з… Каспер аддай маё 3-е месца Ксеру..
Срач спынілі
Усім астыць
Не трэба Бро. Адно – калі падколы Бан, а іншае – калі ўсе супраць Ксера і ўсе ГЭТА ПІШЫЦЦА Ў ЧАЦЕ??? Як так, Бро????? Што я вам зрабіў дрэннага?????? Гульня 4 супраць 1 – гэта покер????????????
Не, я прывык выграваць і прайграваць!!!!!! Ты ведаеш што у старза захоўваецца ўся перапіска ў чаце???????
Ты зараз на мяне што гоніш?Давай я распішу ўсю сітуацыю,а гань на мяне не трэба,ты мяне не ведаеш і я цябе
Серёга, ну дзе – сыгралі ўчацвёра супраць цябе, ты сам пайшоў ва-банк, Ігар пасля цябе з вялікім стэкам і з добрай картай, я не стаў адказваць 8 2 на руках, у elivezakhed тэж быў смецце на руках, або ўсе павінны былі пайсці ва-банк разам з табой і тады гэта быў бы не дамоўленасць па-тваім..Ну а жартаваць я так зразумеў цяпер нельга, бо жарты не ўсе разумеюць..
А вось наконт таго што я нешта гоню??????? я скрын скіну з вашым абмеркаваннем ці гэта таксама гон?????
Урокі яшчэ не рабіў?