Фріролы ад форумчан Latest-а
Паролі на фрыролы - Расклад турніраў
|
17 жніўня 2017 г.
ад
PavelFredooc
|
5,179 Адказаў
|
195,668 Праглядаў
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ждус, буду рады – я ў покер увогуле граць не ўмею, толькі ў тыщу або ў дурня, і нават у іх заўсёды прайграю
Я таксама штосьці апошнім часам не ўмею, два тыдні таму занёс турнір на Старзах за долар, з гарантыяй 1000, пасля гэтага нават тузаў пераязджаюць))
я нічога не заносіў і ўсё маё пераязджаюць, відаць у Джокерстас на жор штосьці падкруцілі..😁
У мяне ў трэці раз так, 3 разы заносіў там за ўвесь час, і пасля выйгрышу ўвогуле не магу нават да прызоў дабрацца, альбо я самаўпэўнены пасля заносу, альбо падкрутка))
Мяне ўжо страшна гуляць у гэтым турніры, ды топ-покерыст – у мяне такога ніколі не было, пастаянна быў бабл бой, а тут 1-ае месца, крута
Гэта мая тактыка )) да турніру пужаю заносамі :DD
Дзякуй за фрышку і асобны респектос @maxmox як спонсару) удалося патрапіць у прызы!
фры ад мяне на 600 р у 21-00
прызавыя
1-300
2-200
3-100
Калі паспею да фры, то за маю бошку 101 паінт! ўсім Удачы!
Калі прапушчу, што верагодна, з кожнага ўдзельніка па 101 поінт 😎
Дзякуй за фрыху, толькі не зразумеў навошта казаць, што не будзеш гуляць, а фолдзіць, а потым коліць) ну і ладна) віншую пераможцаў
прабач, канешне, я выйшаў у сіт-аўт пазней за маё паведамленне, а так я трымаю сваё слова
Да пры чым тут прабач) мне-то на што абражацца, але было б добра прызнаць, што ты сказаў гэта да той раздачы) Увогуле я не хачу абмяркоўваць пустяк)
Яшчэ раз дзякуй за фрыху 😉
Паш, гэта тыпа вось так каротка 😁
Спс за фры, флэш не зачыніўся печалька.
Дзякуй за ўдзел, бро, я цябе ведаю ўжо шмат гадоў памятаеш ммгпгрупп? Як мы там усіх пакацілі?
Канешне памятаю, нават там з прафі PokerDom трохі гулялі – не пашанцавала тады.
кінь мне ківас
Пашанцавала вам, што я праспаў фрыху.
так я то дваіх парваў а вы падвялі!
усе на базе!
Фры ад мяне ў 21 па маск. Топ1 – 1000 руб Усім удачы, картэжнікі )))
Прыйду пагуляць з вамі як сапраўдны ламер, які нічога не разумее)
Можа перанесці на заўтра. Занадта шмат грошай выйграў. Рио будзе суткі выводзіць ***
ну, паіграм сёння, адправіш заўтра, не праблема
Добра. А заўтра яшчэ кароткі слотоквест устроім