Фріролы ад форумчан Latest-а
Паролі на фрыролы - Расклад турніраў
|
17 жніўня 2017 г.
ад
PavelFredooc
|
5,179 Адказаў
|
195,667 Праглядаў
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Фіялетавы – добры гулец.
Усё, адстаньце, разведчыкі! 😜
Дзякуй за турнір)) А васабі надакучыў ныць, ппц))
Уух што ты сам як дзяўчынка абражаешся, я рыба 😁 і ты рыба, якой наязджаюць не зразумела чаму кожны турнір, што я табе сказаў такога не зразумію..😁
дзякуй , атрымана )
Я нікому не пішу хто каго падчас гульні) Прашу і мне нічога не пісаць)
здарма ты так, трэба прасцей і глядзець на рэчы шырэй…😁
А што ў турык не рэгіструецеся?) білдэр 073
Кожнаму сваё, людзі розныя.)
Дзякуй за турык @fredooc ☺
AQ
Ну ладна мір дружба жвачка…🤩 але за цябе трэба брацца, што гэта такое – ніводзін турык расслабіцца не даеш, падбяром на цябе ключы..😁
я каплю на сандэй юбілейны, ужо 2.2 назапасіў, чым часцей будзеш такія турыкі ладзіць, тым хутчэй назапашу)
P.S. Vasabi – рыба 😎
Фрырол ад @maxmox
@maxmox Бачыў сёння твае скрыны. Красавчык. Так трымаць ! І канешне дзякуй за фрыху.
Макс, дзякуй за фрыху, якраз будзе чым заняцца вечарком..😁 Пабольш табе тлустых заносаў..
Згодзен. Паплакаць, як мяне ці цябе з нашымі AK пераедуць з J2 😁
Айдар…зараз ад смеху пад стол звалішся…мяне ўчора выбілі з малодшым Фулл хаусом…Джокерстарс мяне любіць..😁
Веру. Бывае. Як-то было даўно,хоць і адзін раз,но было, калі мяне пераехалі мае карэ валетаў, каралямі….
Бывает и такое а вось яшчэ было калі яшчэ быў турык за 2.7 кнокаўт, застаецца 10 чалавек, я іду 4, амаль паўфінал, і тут опа-попа – стрэйт-флэш у мяне ў раздачы. Я яшчэ адзін чэл і чыплідэр тупіка, так вось у яго таксама стрэйт-флэш, але гэта ж Старз – у яго старэйшы стрэйт-флэш і я прыгожа ляцеў 10-м. Я тады быў у акаўнце
Дзякуй за фрыху Максу, больш частых заносаў і фарту!
Дзякуй за фрыху ўсім удачы!
Хто маю наглую рожу выб’е 100поитаф даю п.с.увогуле то я пабедун буду ў гэтай фрыхе ўсім удачы!
Дзякуй за фрыху, усім удачы))
За табой выехалі 😁