Фріролы ад форумчан Latest-а
Паролі на фрыролы - Расклад турніраў
|
17 August 2017
ад
PavelFredooc
|
5,179 Адказаў
|
195,649 Праглядаў
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я дагэтуль спакойна захожу, так як я не выдаляў com .Выхадзіць хомка фрыхи атрымліваецца pokerstarsinsochi ?
пафіг які кліент, хомкі там аднолькавыя, я табе скінуў у Ватс Ап тэлегу Вождзя, а то тут яго лавіць закруцішся, а турык ужо 27 аб’яўлены ідзе рэгістрацыя..
так, я хацеў яшчэ да гэтага ўступіць калі былі фрыхі ў гонар юбілею Латеста, як-то пастесняўся 🙂 падумаў скажуць вось эгаіст, адразу як фрыха – так ён увайсці хоча, а тут ужо няма жадання прапусціць чарговую фрыху, ды і з вамі форумчанамі пакатацца хочацца! Тэлега ў яго ёсць, вялікі дзякуй! Адкажы, калі ласка, на маё пытанне: фрыха атрымліваецца на сочынскім руме, а не на коме?
чаму там сарамацца, калі ўмовы выканаў, і ў наступны раз будзеш не соткі раздаваць у чаце на Галоўнай, а фрыху замуціш у Клубе і табе добра, і братва задаволеная..😁
і ў ком, і ў сочы розніцы няма)
во на ловца и зверь бежит…😁 @pokerface мачы Вождзя цяпер, а то потым хрэн яго злавіш, з квестамі, крамамі і п’янымі святамі з смажанай бульбай па начах…😁
Гэта добра, выдатна! А то баяўся, падумаў, што толькі на сочынскім, дзякуй загадзя за цёплы прыём! 🙂
Тое ж самае)))
прывітанне! можна ў клуб? я адзін з старых старожылаў гэтага форума, проста за косяк на прамадэрацыі, пж(
Хлопцы, з тых, хто адпісаўся за апошнія дні, вы хоць усведамляеце, што калі вас усіх прыняць, вы ж мяне абавязкова ў турыкі выб’еце, гэта будзе скандал, вам гэта трэба?
за пяць гадоў напісаць 300 паведамленняў?! Ну ты ўвогуле амаль не стараешся. гэта прынцыпы ці лянота?
Фрырол у нашым клубе!
Старт 17-00 па МСК
1. 1000Р НА КИВИ
2.500Р НА КИВИ
Дзякуй нашаму спонсару @katrin474
вось якія ў нас ёсць дзяўчаты… @katrin474 дзякуй за фрыху і з заносам..
З заносам Катрын пакачаем!
@katrin474 Дзякуй ! Поспехаў у далейшым. І не толькі ў казіно.
@katrin474 дзякуй за фры,віншую з выйгрышам)
@katrin474 віншую з заносам) і дзякуй за фры)
Усім дзякуй) удачы вам у перамозе)
Дзякуй за фры! Заносаў Катрын!
Спс за фры 🙂
віншую пераможцаў, хоць і крыўдна вылецець на бабле, у такой сітуацыі))
Віншую з заносам. Шкада, фры прапусціў)
Угу. А ў мяне ў раёне святло адрубілася падчас турніру … Толькі абідна )))
@katrin474 яшчэ раз дзякуй за тое, што скрасіла вечар.
Фрыха на 1000р ад нашага таварыша @gros777
старт 15:00 па МСК
1.500Р
2.300Р
3.200Р
Прызы на Ківі
@gros777 Дзякуй за фры, занёс дзе-небудзь?)